שמח לעזור

johnny g

New member
שמח לעזור

אשמח לעזור ולייעץ בענייני After Effects ו- Premiere/Premiere Pro לכל המעוניין. כמובן, שישנם דברים שבוודאי אני לא תמיד יודע, אבל אשמח לנסות בכל זאת לעזור. ואולי גם ללמוד טיפים חדשים בעצמי.

shai955

New member
סבבה....

אז יש לי שאלה שלא קשורה לתוכנות אלה לקלטות. אתה כתבת בכרטיס שלך שאתה צלם וידאו, עורך ועוד..... ללקוחות אני מניח שאתה נותן להם קלטת VHS...אז איזו איכות אתה נותן להם. כי יש כמה סוגים. ואם עוד אנשים יכולים להגיד שאיזה קלטות הם נותמים את החומר הגמור שלהם. תודה מראש שי גרנות

johnny g

New member
שלום, שי

בעיקרון לכל לקוח אני נותן קלטת בפורמט אחר, בהתאם לצורך שלו, לעיתים mini DV, לעיתים VHS, ולפעמים גם גרסת Beta ממעבדות אם צריך. לגבי קלטות ה-VHS אני יכול להגיד בוודאות שלעיתים התאכזבתי דווקא מקלטות בעלות שם או דגם איכותי והופתעתי לטובה מקלטות בעלות שמות או איכויות נמוכות יותר. ללקוח ביתי בעל וידאו ביתי רגיל גם אם טוב, הייתי ממליץ על קלטות Samsung לסוגיהן. מצד אחד הן די זולות ומצד שני נותנות איכות טובה. קלטות שתמיד מאכזבות אותי הן Maxell ו-Raks .לעומת זאת הקלטות מדגם Scena נותנות איכות מפתיע. כמובן שהכי חשוב זה איכות הוידאו המקליט שלך מכיוון שגם קלטת מצויינת עם יכולות טובות לא תעשה את העבודה עם ראש מקליט לא איכותי. הכי חשוב לקנות קלטות במקומות שלא נותנים לך תחושה של קלטות שישבו על המדף חודשים בתנאי טמפרטורה לא טובה, סטייל קיוסקים או חנויות צילום זולות. מומלץ לדעתי תמיד לקנות סטוק קלטות במחיר סיטונאי בכפולות של עשר או עשרים עם אריזות נפרדות ולגלות גם שהמחירים טובים מאד והאיכות גם עונה על הצרכים. מקווה שעזרתי.

shai955

New member
סבבה תודה רציתי לדעת מה כדאי...

ותודה על העזרה

aviboom

New member
היי!

תוכל ללמד אותי על פרמייר פרו? הנה המסנג'ר שלי: [email protected]

johnny g

New member
היי

תוכנת Premiere Pro אינה תוכנה שניתן ללמד דרך אי-מייל. גם לי קשה ללמוד דברים ללא העשייה שלהם. גם הספרים ללימוד התוכנות אינם תמיד מקלים על העניין. לפני שמתעסקים בעריכה עצמה רצוי ללמוד דברים שקשורים למושגי וידאו, איכויות, יכולות, פונקציות חשובות של שידור ודגימה. כמובן, שעל שאלות טכניות אני יכול תמיד לענות, אם אני יודע את התשובה. אם ישנה שאלה, אשמח לעזור. אבל אתה גם מוזמן לשאול שאלות דרך המייל: [email protected]

aviboom

New member
לא לא לא, לא הבנת אותי נכון

במסנג'ר אפשר לעבוד ביחד (לוח ציור, שיתוף קבצים) אם יש לך וינדווס אקס פי ומסנג'ר תוכל להסביר לי? אם לא תוכל אז תוכל ללמד אותי את מה שלימדתה לילדה הזאת שביקשה את האפקט כרומי רק בפרמייר פרו?

GGOODD

New member
../images/Emo45.gif מצויין../images/Emo70.gif

שמחים שאתה פה
גלישה נעימה

למעלה