שמח ועצוב

../images/Emo51.gif אבל.....

די עם המחמאות האלה...... אני
.......
ילדווקא

שרון ../images/Emo45.gif

אם יש אדם שאני המום ממנו לטובה בפורום הזה,זה אתה. אתה פשוט מאוד אדם מקסים עם הרבה כוחות נפש ורצון כן ואמיתי לעזור ולהאציל מכוחותיך לאחרים. אני גם אוהב את סגנון הכתיבה החינני שלך ואת הדימויים היפים. כדור שלג.איש שלג יפה.נהדר! ישר כוח.וחזק ואמץ.הייתי חייב לומר את הדברים הללו לפני שאני עוזב את עולם הפורומים לאיזושהי תקופה. אני שמח בשמחתך ובאושרך ומאחל לך בחיים את כל מה שאני מאחל לעצמי. כל טוב.

כוכבית2

New member
ל- ילדת דווקא

הי, אני די חדשה בפורום הזה. קראתי כמה דברים שלך ומאד הזדהיתי. גם אני מדוכדכת כזאת, לא יודעת למה, זה בא לי בתקופות, פעם יותר ופעם פחות, לא יודעת להסביר, נכון שהאדם יוצר את המציאות ובוחר מה להרגיש, אבל קשה לי ליישם. ממה נובע אצלך הדכדוך הקל כפי שתארת? אשמח לשמוע ויום טוב.

כוכבית2

New member
לילדת דווקא

כתבתי קודם שאני מאד מזדהה איתך אבל הוספתי גם שאלה שבאמת מסקרנת אותי, אם תרצי תעני, ממה נובע אצלך הדכדוך שכתבנו עליו. וחוץ מזה - בת כמה את?

~דויד~

New member
האהבה../images/Emo23.gif

אכן, המוות גורם לנו להרהר על החיים שלנו. אדם שצובר הרבה כסף ובסוף מת, מה שווה כל הכסף שלו? אדם שאוהב ועושה הרבה למען האחרים ולמען עצמו, ממשיך הלאה עם אוצרות אמיתיים. אין לחכות לזמן עתידי כדי להיות מאושרים. להיות מאושרים כאן ועכשיו. אין זמן אחר, האושר איננו תלוי בדבר. המוות צץ מידי פעם ומזכיר לנו את זה. הוא מזכיר לנו שאין זמן אחר, אלא כאן ועכשיו, ויש לנצל כל רגע כדי לעשות משהו טוב עבור עצמנו ועבור אחרים, כי רק פעולות אלו של נתינה ואהבה, מצטברות בשק הוירטואלי וממשיכות איתנו הלאה. שלך, דויד

rubber duck

New member
בוקר טוב איש יקר ../images/Emo13.gif

תודה תודה תודה תודה שאתה פה תודה שאתה כזה חמוד ותודה לעתיד שגם תהיה פה
שרון

deep ocean

New member
הי שרוני

רק עכשיו קראתי את ההודעות בפורום. sorry שלא הייתי זמינה (בגלל הקונג פו) דווקא כשהיית צריך אותי... אוהבת! איך אתה מרגיש עכשיו?

rubber duck

New member
זה כואב אין מה לעשות

אבל אני מרגיש טוב ואת הרי יודעת שאני מעופף לי למעלה ואגב את היית לצידי וחוצמזה את ידידה נהדר - חברה טובה בכל עת
שרון זה יכאב אבל אני אתגבר

למעלה