שמח ועצוב

rubber duck

New member
שמח ועצוב

היום עבר עלי יום מוזר אני עדיין מאוהב
ואני מרגיש נהדר בצהריים נחרדתי לשמוע על התרסקות מטוס בשוויץ בן משפחה דיי קרוב שלי הוא אח של אחד ההרוגים ועצם הידיעה הכיתה בי דיי חזק והרגע קראצי כי לאחד מהאנשים שאני הכי מערץ - לאנס ארמסטרונג נולדו תאומות לפני 4 ימים
שיהיה לו במזל טוב
שרון - שקצת מבולבל היום

אורלי_ל

New member
שרוני

אני מצטכרת לשמוע על הקרוב שלך.
ז"ל. ומז"ט למוערץ שלך (מי זה? קשור בטיסנים?) אלה החיים... אחד הולך ומפנה מקום לאחר.
האהבה, האהבה...
זה החיים.

rubber duck

New member
אכן אלו החיים ../images/Emo13.gif

לגבי המוערץ שלי הוא דווקא רוכב אופניים שזכה 3 פעמים בטור דה פראנס וזה אחרי שהחלים מסרטן ספורטאי ענק
ההרוג אינו קרוב ישיר שלי אבל הוא אח של בעלה של בת דודה ראשונה שלי וזה כואב - אין מה לעשות צריך להמשיך הלאה שרון

rubber duck

New member
../images/Emo51.gif חמודה ../images/Emo24.gif

כיף לי שיש פה חברים כאלו נהדרים
שרון

rubber duck

New member
אני יודע שקשה לך

אני מבין אני לא יודע מה הסיבה אבל זו לא הנקודה לכל אחד קשה יש שיותר ויש שפחות אני אתגבר על הכאב שקצת מקשה עלי כרגע למען האמת אני כבר מרגיש קצת יותר טוב מבחינה זו הרבה מאד בזכותכם - חברים טובים שתמיד לצידי
שרון
- אני עדיין מאוהב

עושה לי כיף.....

לשמוע אותך ככה, קצת עצוב, והרבה שמח, ובעיקר מאוהב. אני בטוחה שאם תהיה קצת סקרן כמוני, תמצא את הסיבה לדיכאון "הקטן" הנוכחי שלי... אבל פה בפורום הזה, זה לא המקום לפתוח אותו... יש בשבילו פורומים אחרים..... ממני ששמחה לשמוע שטוב לאחרים... ילדווקא

rubber duck

New member
הבנתי חמודה

ענקי אני מבין את הכאב אני לא יודע עד כמה אני יכול לעזור לך הלוואי והייתי יכול ולו רק בקצת את חזקה טובה ומיוחדת ושי בך המון אהבה
שרון - אוהב אותך עם כל ה

תודה.....

ואולי בכלל לא הייתי צריכה להגיד את זה, ואולי רק רציתי שמישהו יגיד שהוא מבין, לפחות במילים..... ועכשיו סתם יותר עצוב..... יותר מגעיל..... ילדווקא

rubber duck

New member
תני לזה לצאת

מותר להוצאי מהלב את בנאדם מדהים עם רגש מיוחד תני ללב לנוח תני לו להוריד מטען שמכביד עליו תני לנפש את מה שהיא צריכה זה רק יעשה לך טוב שרון

אבל....

לא מסוגלת. לא יכולה. אני יודעת שאני צריכה לשחרר, אבל לא ממש יודעת איך. כל פעם שמנסה, זה רק כואב... אבל תודה.

rubber duck

New member
אני יכול רק ל ../images/Emo24.gif

ולהגיד לך שמותר הלוואי והייתי כיול ללחוץ על מתג והוף הכל היה משתחרר פשוט תני לעצמך את האפשרות את בדרך הנכונה - אני בטוח ואת מדהימה שרון

אתה באמת חושב?

שאני בדרך הנכונה? האמת, שגם אני חושבת, כי אני מסתכלת על עצמי והיום ומסתכלת על עצמי לפני 3 חודשים, ורואה את השינויים שעברתי, אבל זה לא מספיק. וחוץ מזה, שאתה יותר מדהים ממני.....

rubber duck

New member
את עוברת שינויים מידי יום

ביומו זה כמו כדור שלג הוא מתחיל לאט וקטן ופתאום צובר תאוצה וגדל לא יהיה קל אבל את תהיי הכי שבעולם תני לכדור להתגלגל אל תעצרי אותו - כשהוא יעצר יהיה לך איש שלג יפיפה ומיוחד ורק שלך לילה טוב חמודה - העיניים נעצמות - אני אוהב אותך
את מיוחדת ולא פחות מאף אחד בעולם שרון

../images/Emo51.gif על הזמן הזה......

רק שיגיע האיש שלג כבר..... תודה שהיית כאן. שיהיה לך לילה נפלא. ילדווקא

rubber duck

New member
בוקר טוב מתוקה ../images/Emo13.gif

איש השלג שלך יגיע או בעצםאת תבני אותו לאט לאט ותעשי אותו הכי יפה שבעולם ואז פתאום הוא יהיה אמיתי ומיוחד ורק שלך
שיהיה לך בוקר נהדר שרון

מחכה כבר לרגע....

ושמחה להגיד שמרגישה כבר יותר טוב...... תודה על הכל אתמול...... ילדווקא

למעלה