שמח ובעיקר עצוב...

רענן 34

New member
שמח ובעיקר עצוב...

שלום לכל הבנות במקסימות והאמיצות של הפורום הזה, כבר כמה ימים אני רוצה לשתף ורק עכשיו מצאתי את האנרגיה לכתוב. לפני יותר מחצי שנה עברתי ניתוח להוצאת ציסטה אנדו' גדולה מהשחלה, אל הניתוח הגעתי בעקבות בדיקה בזמן הריון שהיה כימי. האמת שמכיוון שכל כך חקרתי בשנתיים האחרונות למה אני סובלת כ"כ מכאבי מחזור כבר ידעתי שכנראה יש לי אנדומטריוזיס. את הציסטה הוציאו בשלום וגם נשארה השחלה וטופלתי יפה לאחר כחודשיים שוב היה הריון ...כימי... ואז הוחלט ללכת לייעוץ אצל רופא פריון שהמליץ על צילום רחם. אחרי שעזרתי אומץ ועשיתי את הצילום שבו נאמר שהמעברים בחצוצרות כמעט לא עבירים ויש הרבה הדבקויות באגן הציע הרופא מיד לעבור לIVF .(אני בת 35 עוד מעט...) התכוננתי עם בן זוגי , קניתי את הזריקות , הייתי בפגישה אצל האחות שאמרה לי להתקשר אליה ביום הוסת אך זאת... לא הגיעה... רצתי לעשות בדיקת בטא והיא היתה חיובית, גם לא היו שום כאבים ואחרי יומיים הוכפלה הבטא וכך שוב ... הייתי בשוק... ושמחתי כל כך ... בשבוע 6 היו לי הפרשות דמיות מועטות הלכתי לבדיקה שהראתה שק הריון תקין ועובר עם דופק... שמחנו עד מאד אך כמה ימים לאחר מכן בבדיקה אצל הרופא שלי נראה העובר ללא דופק...חזרנו אחרי שבוע ושוב לא נמצא דופק עוברי ונקבעה גרידה. מחר! מחר אני נפרדת מהפלא שעטף אותנו כמה שבועות ... כולם מאד אופטימיים כולל הרופא שלי שטוען כי הכל יהיה בסדר ועוד יגיע ההריון והילד המיוחל... אבל אני עצובה... ומכיוון שאני כל הזמן גם אם אני לא ממש פעילה אלא שותפה חצי פסיבית בפורום שואבת מכן בנות יקרות כח ...אני משתפת אתכן ורוצה לומר... הכל יכול לקרות האנדו' לעיתים לא מפריע כלל להכנס להריון טבעי... הכל יכול לקרות זה גם יכול להסתיים כך פתאום. תודה על "ההקשבה" ומקווה לטוב וטוב לכולן רעננית

שון001

New member
אני מצטערת על מה שקרה ../images/Emo201.gif

ובכל זאת אולי יש מחמה בכך שכאשר יש הריונות טיבעיים בסופו של דבר, אני מקווה ומאחלת לך שיגיע הריון תקין בקרוב
האנדו' זו באמת מחלה נוראית אבל כאשר קורה דבר נורא, צריך להסתכל על הדברים הטובים בחיינו ולשאוב כח מהם אני מאחלת לך בהצלחה

גל 4

New member
צר לי על העצוב ומאחלת.. ../images/Emo24.gif

שיהיה עוד שמח. מקווה שהגרידה תעבור בשלום ושיהיו עוד שמחות מאריכות ימים...

ר ו מ י ה

New member
מצטערת כל כך ../images/Emo201.gif

קודם כל שולחת חיבוק גדול גדול
ומקווה שההריון הבא יביא יסתיים בשלום עת תחבקי את פרי אהבתך
עברת שלושה הריונות- שניים כימיים ואחד שהדופק פסק, האם נשלחת לבירור מעמיק? האם נבדקה אצלך קרישיות יתר? האם הוצעה לך היסטורוסקופיה אבחנתית? הבדיקות אומנם לא זולות ולכן הרופאים לא ממהרים לשלוח אליהם, אבל כאשר מדובר בשלושה הריונות שהסתיימו מחובת הרופא שלך להפנות אותך לבירור מעמיק. ממליצה לך לדבר איתו על כך. חיבוק ענק ענק

רענן 34

New member
תודה על החיבוק והעידוד... לגבי הבדי

הבדיקות שכתבת לי רומיה... כן , נבדקה קרישיות יתר בבדיקה שנעשתה עוד לפני הניתוח הראשון להוצאת הצסטה. והיסטורוסקופיה אבחנתית גם הוצעה לי מיד אחרי צילום הרחם וכלכך לא רציתי עוד הליך פולשני שכולל הרדמה שממש סירבתי.(ואז נכנסתי להריון האחרון) מה אפשר לגלות בהליך הזה? כרגע הרופא אמר לי לנוח כמה ימים. ומיד אחרי הוסת הראשונה לנסות להכנס להריון שוב באופן טבעי ולא ע"י טיפול. אני כל כך מקווה שהפעם הבאה תביא עימה הריון תקין וילד. תודה, רעננית

ר ו מ י ה

New member
החשש שלך אומנם מוצדק

היות ומדובר בתהליך פולשני שיש לו סיכונים. יחד עם זאת, לאחר כשלונות חוזרים ו/או הריונות שלא התפתחו מומלץ לעשות בדיקה מעמיקה משום שייתכן שהסיבה לאי התפתחות ההריון נעוצה ברחם ( הידבקויות, מחיצה, פוליפ וכו'). תיקון של הבעיה, אם נמצאה, יכול להוביל אותך בבטחה לעבר הריון תקין. כדי למזער את הסיכונים בבדיקה מומלץ לפנות אל רופא מומחה לנושא.

ר ו מ י ה

New member
עוד דבר

היסטורוסקופיה אבחתית נעשת בד"כ ללא הרדמה, בעוד שרק היסטורוסקופיה ניתוחית מחייבת הרדמה מלאה.

ha1231

New member
מצטערת על מה שקרה מאחלת לך במהרה

הריון תקין שימשך 9 חודשים. לחברה שלי קרה בדיוק אותו הדבר והיום היא אמורה לעבור גרדה. מאחלת לך חיים טובים ומאושרים ואני בטוחה שעוד יגיע ההריון המיוחל.

רענן 34

New member
תודה על העידוד ...

מאחלת אושר ובריאות והריון תקין גם לחברתך. תודה, רעננית

../images/Emo201.gif

מקווה שהכל עבר בשלום ושאת מרגישה טוב יותר מאחלת שבהריון הבא יהייה הריון מלא של 9 חודשים שבסופו

מצטערת כל כך לשמוע ../images/Emo201.gif

מקוה שאת כבר אחרי ושהכל עבר בשלום. גם אני חושבת כמו רומיה שאת צריכה לבדוק תפקודי קרישה ולראות מה עושים הלאה. אני גם חושבת שיש מקום להרבה אופטימיות למרות שעכשיו זה אולי לא נראה כך, אולי כדאי ללכת לקבל חוו"ד נוספת מאחד ממובילי הפיריון. מקווה שבקרוב תוכלי לבשר לנו על הריון תקין הפועם בתוכך

רענן 34

New member
../images/Emo42.gifתודה רבה...

אני אחרי , מתנדנדת בין דמעות לתקווה. תודה על העידוד ועל העצות.

lee E

New member
../images/Emo201.gif

עצוב נורא...אין הרבה מה לומר. מחזיקה אצבעות שההריון המיוחל יגיע במהרה.

למעלה