שמח בג`לג`וליה..

dominik

New member
שמח בג`לג`וליה..

שיעור נהיגה מספר 46. הייתם אומרים שהגיע הזמן שאני אתחיל להכיר את כפר סבא והסביבה, לא? כאילו כבר ביזבזתי על תושבי המקום הזה (שני מורי נהיגה+טסטר אחד) את מיטב הוני, אז אולי איזה סיור התמצאות..? כנראה שלא. מה שכן, הוא קובע איתי בצומת הפירות. ``כן שם, בדרך לג`לג`וליה, נו את כבר תראי את האוטו, אני בא עם תלמיד אחר שלי...`` עכשיו לי אין שמץ, איפה לעזאזל המקום הזה (אני בנאדם פשוט אני, מכירה את הישוב שלי ואת קניון ערים) אז החלטתי לנצל את הטרמפ הראשון שתפסתי לכיוון (סובארו לבנה, בן 30 בערך) וביקשתי מהנהג שיעצור לי ``שם בצומת הזאת בדרך לג`לג`וליה, נו...`` אז הוא תוקע בי מבט. איבחון קל. או קיי, אין סימני שפם מודבק, פיאה נוכרית, זנב קרניים.... שלב ב`: נותן לי חתיכת צעקה ``מה את משוגעת, לא עוצר לך שם!! באמצע הלילה את הולכת לעמוד שם?`` (אם כבר אז נגיד שזה היה שבע בערב, אבל אפקט החושך, אתם יודעים...) בסוף אחרי מיקוח אכזרי התפשרנו שהוא יעצור לי 100 מטר משם, ליד עמדת החיילים. וזה נהדר ממש, כי לא רק שהייתי צריכה ללכת את המאה מטרים האלה עד הצומת ברגל, אלא שעכשיו כל נהג ערבי/ערס/אידיוט עם איי קיו של צנצנת היה יכול לעצור לידי בניחותא ולהעיר את הערותיו, בשעה שאני משרכת רגלי אל הצומת המקולל. מסתבר שאני בחורה מאוד מושכת, כי ספרתי חמישה מיצובישים שנת מודל88` שהציעו לי טרמפ, חיפושית אחת שצפרה בכל מאודה וניסתה בעקשנות לדרוס אותי, וערימת חלקי חילוף מקרטעת עם מספר לבן שהרשתה לעצמה לצעוק אלי כמה הערות בנוגע לאיזורים היותר אינטימיים של גופי. חכו זה עוד לא נגמר. בסוף המורה שלי אסף אותי. אחרי כל הסבל שעברתי בשבילו, הבנאדם עושה לי ``מה את עומדת פה, התכוונתי שתחכי לי ליד החיילים``. טוב, אז אחרי שגמרתי לספר לו מה אני חושבת על ההוראות שלו, עליו באופן אישי, על מורי נהיגה באופן כללי, ועל מערכת הרישוי הדפוקה שלנו באופן אוניברסלי, התחלפתי עם התלמיד שלו (בגילי בערך, ערבי, דווקא נראה ממש נחמד) העברתי באומץ לראשון והפלגנו לתוך ג`לג`וליה- מה לעשות, עאסם (מקווה שאייתתי נכון את השם שלך, באדי) היה חייב להגיע הביתה. אם אתם, כמוני, עברתם מלא פעמים ליד ג`לג`וליה (בדרך לצומת קסם וכאלה) אבל בחיים לא נכנסתם פנימה, אני יכולה להבטיח לכם שלא הפסדתם הרבה. קודם כל, עאסם, בהתקף של אמנזיה פתאומית שכח איפה הוא גר, והקפנו את כל ג`לג`וליה פעמיים לפני שהבנו ליד איזו פיצוחיה מטה לנפול הוא שם משכנו. עכשיו, ``פעמיים`` אולי לא נשמע הרבה, אבל תנסו לעשות את זה בכבישים שמבחינת מספר מכוניות נראים כמו מחלף גהה בשמונה בבוקר (ארבע נתיבים וכל זה), בעוד שהרוחב שלהם בתכל`ס הוא בערך קצת יותר גדול מסימטה חד סטרית לרוכבי אופניים. הבנתם את הרעיון? 12 דקות!!!! * 12 דקות* עמדתי ליד הבית של עאסם ידידינו לפני שהצלחתי בכלל להבין לאיזה כיוון נוסעות כל המכוניות שחסמו לנו את הדרך (זה לא כאילו שהן עמדו עם הפנים לכיוון מוגדר, רוב האנשים שם פועלים לפי העקרון של ``לכל מקום שרוצים לנסוע, אפשר להגיע גם ברוורס``). בקיצור, אחרי 40 דקות, בהלם טוטאלי, נזרקתי בחזרה לצומת החיילים שממנה יצאתי בנאדם שפוי (יחסית) פחות משעה לפני כן. ``מחר ב6 ארבעים, באותו מקום`` הוא עושה לי ``הפעם עאסם ינהג בחזרה``. או אלוקים. אני חושבת שהגיע הזמן לנסות מורה שלישי. ולסיום, במסגרת פינת ה``בזוקה`` השבועית שלנו: הידעתם שלרחובות בג`לג`וליה יש מספרים במקום שמות? כאילו, אין רחוב ה``נבל`` או ה``ערבה``, יש 1, 2, 212.... אשכרה אמריקה. ולמה לא בעצם?- ``אם זה מספיק טוב בשביל ניו יורק..``- (ציטוט של אריה, מורה הנהיגה הכלי). ותנחשו באיזה רחוב מתגורר עסאמי-קיסמי? אההה, בדיוק! השדרה החמישית... אם זה לא היה כל כך עצוב... (אהם, אני מקוה שהתרגלתם להצטייד בפופקורן לפני שפותחים הודעה שלי..) שיהיו לכם חיים נפלאים, אל תתנו לאנשים כמוני לדרוס אותכם. דום

אני חושב שאני היחיד

שעדיין מצוייד בכרטיסיה של אגד... מה הקטע שלכם? מה כל כך דחוף הרישיון?

Levinzone

New member
לא ממש

יש פה אנשים בני 16 וחודשיים (אפילו לא), ולי יש חופשי חודשי של אגד!! הא! אבל אני חייבת רישיון כי פה בראשון ובמיוחד איפה שאני גרה אין כלווווווווווווווווווווום!! חייבים רישיון. אתם רואים גיא פינס? עושים מאוויטה משהו כמו מופע הקולנוע של רוקי! גוועלד -יעל-

סופרמן18

New member
אחרי 8000 שיעורים ו1000 טסטים...

החלטתי לוותר על הקטע של הרשיון. מי צריך את זה כשיכולים לעוף? :cool:

kirk hammet

New member
באמת סיפור נפלאאא

אם יש לך עוד סיפורים ספרי , סיפור יפה , עם קצת פלפל ...... נחמד

ג`לג`וליה? זה שם ליד באר שבע?

אני כבר כמעט מתפתה להתחיל לכתוב כמו נעל וNO , לומר לך את האמת- כשאין לך ממש מושג בגיאוגרפיה זה הרבה יותר קל להגיד - ערן לא מתמצא במקום להגיד אני. כנראה שהאגו הגבר שלי לא עומד במיניפולציות זולות כגון אלו. בכל אופן לפני שלושה ימים בערך התקשרה אליי ידידה שלי ואמרה לי משהו בסגנון: ``אנחנו נמצאים ``רק`` במרחק 70 קילומטר ממך ואתה מוזמן לבקר``. בקיצור, הידידה המסתורית שלי גרה בשוהם ולא ממש יוצא לי לפגוש אותה יותר מדי אז עשיתי החלטה אמיצה ושיכנעתי את חבר שלי אסף(דמות חדשה נכנסת לסיפור) שאם הוא יבוא איתי ויסיע אותי לשם, כי אני הייתי בלי אוטומוביל, אז הוא יוכל לדבר עם איזו אחת שאני אכיר לו שם. שהיא באמת חיכתה לו שם, הכל אמת לאמיתה. רק שהכל התפקשש והיא העדיפה אותי.. אבל זה סיפור אחר, כפי שנוהגים לומר במקומות מפוקפקים קמעה. בקיצור, ההוראות היו: תסעו עד ל``צומת ליד`` ומשם זה שתי שניות. בקיצור, וזה לא ממש בקיצור כי זה רק מתארך מרגע לרגע, בכל אופן לקחנו את המפון 2000 ואחרי איזה חצי שעה הגענו לצומת ליד. עכשיו מה? בקיצור(זה כבר נהפך למחלה) המדריכים הרוחניים שלנו לדרך לא ממש יכלו להסביר ואמרו תמשיכו לנסוע ישר עד שתראו תחנת דלק אלון. טו מייק הלונג סטורי שורט.. בוא פשוט נומר שאין רק תחנת אלון אחת שם וקל נורא לטעות בהם במיוחד עם חברת ילדים שתויים מסבירים לכם את הכיוונים. הפחד כמובן היה שנגיע לאום אל פחם. כמעט הגענו. עזבו, אין רעיון. רק תדעו שצומת ליד זה לא קרוב בכלל לקיבוץ\מושב גבעת חביבה. למען האמת ורק האמת, זה ממש רחוק. נעשענו הלוך וחזור סך הכל כשלוש שעות על ממוצע 90 קמ``ש. זה המון דלק. אסף כעס. לא נורא. יום עסל יום בסל. דומיניק, אני אוהב אותך!

dominik

New member
לא ממש...

זה יותר באיזור השרון (קרוב, אבל לא). אבל עזוב, באר שבע, רעננה... מה זה 200 קילומטר בשביל בעלי רישיון מגניבים שכמוכם, אתה ואסף חסרי החת והבנויים לתלפיות? הייתי מוכרת את נשמתי כרגע בשביל חתיכת נייר עלובה עם חותמת של משרד הרישוי (את גופי כבר מכרתי בשביל התיאוריה..) לא! לא! לא! אני לא מרשה לאף אחד רישיון עד שאני לא עוברת טסט!!! אולי רק אם אתם עוצרים לי טרמפ.. אני אוהבת אותך גם, חתיכת חרא שכמותך.

מספר שאלות ...

1. המורה לא אמור לאסוף אותך מהבית שלך ? 2. למה נסעת עם ערבי ולא דאגת להרוג אותו ? או לפחות להסביר לו שהוא סתם לכלוך שלא רצוי במדינה הזאת ... 3. איך קוראים לך ? 4. 45 שעורים ?!?!

cher2

New member
מה נסגר איתך אחותי?

1 . כן המורה הייתה אמורה לאסוף אותי !!! אבל היא הבריזה 2 . אני לא יודע ממש ערבית לדבר ולכן לא יכולתי להסביר לו , ואני בן -אדם לא אלים. 3 . שמי פטים , סתם אורן 4 . כן אין מה לעשות .

dominik

New member
זה שגם לך יש שם של זונה צרפתיה..

לא אומר שמותר לך לענות במקומי!! (שיו, אני כל כך פופולרית שמתחילים לחכות אותי)

dominik

New member
מספר תשובות...

1. לא אם אני גרה איפה שאני גרה, שזה כרגע מקום חסוי בהחלט. 2. בקשר לסעיף א`-לא נעים, בכל זאת היו עדים (המורה שלי, שנחשב לשניים, כי הוא תמיד מדבר ברבים {``מה שכחנו?``, ``למה לא העברנו לשני?`` }). בקשר לסעיף ב`- הוא לא ממש הבין עברית. אין אין, חייבים ללמוד לקלל בערבית. (וברצינות שניה- הוא באמת נראה נורא חמוד וחסר ישע כשעשינו את כל הסיבובים האלה בג`לג`וליה, ולא היה לי לב לצחוק עליו). 3. חסוי חסוי חסוי (רק קורט יודע ואם הוא מגלה הוא יוכל לפגוש בקרוב מאוד את כל חבריו הרוקיסטים המתאבדים שם למעלה). 4. 1*45=5*9=15*3= 39+6=45 (המממ.. מה היתה השאלה בעצם?)

למעלה