שמחת תורה שלי

שמחת תורה שלי

קשה לי לשמוח בשנים האחרונות בשמחת תורה ..קשה ...ולא נוסעת למפגש המשפחתי של של שמחת תורה. לפני 4 שנים בקש שאשר בבית ולא אסע כמנהגי למפגש המשפחתי של שמחת תורה ביה"כ של סבי . נשארתי עם אישי אהובי .. מי היה מאמין שזה חגו,(חגינו?) האחרון? יומים אחרי החג לבו נדם .. ומסע החיים שלי קבל תפנית ... והדמעות חונקות את גרוני , והגרון צועק תוצאי ...תבכי ... אישי כל כך חסר לי, החבר הכי טוב שלי , הוא החבר שידע והכיר אותי הכי טוב ..שהיה קורא אותי כספר פתוח.. החבר שעמד לצידי תמיד.. כחלק משלם שהרכבנו ביחד תמיד תומך... תמיד נמצא עבורי ...ולא עוד ... מתגעגעת עד כלות ..חולמת על חיבוק אחרון ...
אוהבת טלי

ZEEV349

New member
טלי היקרה

דבריך נוגעים ללב ביחוד כשכל אחד מאיתנו מכיר את הנושא מהצד שלו. את תראי שיגיעו ימים טובים וגם תמצאי מאהב ובן זוג, הרי אני מכיר אותך, את תהיי צריכה להיות מוכנה לכך כמו בעלך הוא לא תמצאי כי בני הזוג שלנו הם היחידים במינם ואין דומה להם. 4 שנים הם תקופה ארוכה הגיע הזמן לפתוח דף חדש ואני רואה את הורוד שבדפך והיופי שבו. חג שמח

פשו שי ת

New member
טלי יקרה

מאחלת לך שבקרוב בעזרת ה' תמצאי בן זוג שיאהב ויתמוך ויהיה איתך אני יודעת שמי שיזכה בך יהיה אדם מאושר מאחל לך מכל ליבי המון אושר מקסימה אוהבת אותך ומחבקת מכל הלב חגית

יש ימים קשים בשנה

מקוה שתמצאי בנפשך את הכוחות לשרוד את הימים הקשים שמתי לב שכל השנה האזכרה קשה יותר הזכרונות עושים את זה קשה יותר בדיעבד מסתבר שהם משדרים על הפרידה לפני שהם עולים לשמים אבל מי חושב על הפרידה לפני שהיא מתרחשת טלי שלנו קבלי חיבוק ענק וים של כוחות להתחזק בימים הללו

מיק41

New member
טלי יקרה

אין מילים מנחמות. מבינה אותך מאד. ימים קשים. שולחת לך חיבוק ענקקקקק. מיכל

למעלה