שמחת פורים

שמחת פורים

כהזדהות עם אבלו של סבבב - מנהלנו היקר - אני מציע למתן מעט את הבדיחות וההלצות לקראת פורים ולהסתפק לפי שעה בנושאים הרציניים. בע"ה החודש הזה עוד יהפוך לששון ושמחה לכל אבלי ציון ולכל עם ישראל כבימי מרדכי ואסתר בשושן הבירה.

../images/Emo119.gif ונהפוכו...

אני מנסה לכתוב את הדברים הבאים בהכי הרבה רגישות שאני יכול. לדעתי, כשעצובים צריך לשמוח. וזה כל הקטע של החודש הזה... ברור שכולנו כואבים ומזדהים, וכל מי שהכיר/מכיר/מוקיר את סבבב או אביו חש צער אמיתי ועמוק. אבל כמו שהבחור אמר, הוא יחזור לפה אחרי השבעה, כי הוא עכשיו באבל ושם המקום של האבל הזה. אני מקוה שיהיו גם מי מכם שיוכלו לנחם אותו בשבעה בביתו, אני לצערי לא מרגיש שאני מכיר אותו מספיק. אבל כמו שאמרתי, לדעתי כשעצוב, חייבים להוסיף שמחה. וזה לא שהיו פה שרשורי צחוקים ודאחקות, ולדעתי חבל שלא. אלוהים יודע שקשה לנו, אנחנו לא צריכים להוכיח את זה לאף אחד... מספיק רציני פה גם ככה. ואם מה שאני אומר פה מכעיס מישהו, או נראה למישהו פוגע, אז בכל לב אני אבקש שתמחקו את ההודעה... אבל זו דעתי, ואני מאחל לסבבב, ולמשפחתו שידעו להתמודד עם הכאב והצער, גם בהומור. ראיתי אבל, וראיתי התמודדות של אנשים עם אבל, וחלקו של ההומור בהתמודדות ובהצלחה להמשיך בחיים הוא גדול. כמובן שלא עכשיו מייד, עכשיו מוקדם וכואב... אבל בעתיד הקרוב. בעזרת השם.

לא כל כך מסובך

ד'עתך היא לגיטימית אבל נראה לי, שגם רוב הגולשים הקבועים (אם לא כולם) מתקשים להביע את שמחת חודש אדר כאן בפורום בשעה כה קשה. לפיכך נראה, שבכל זאת כדאי להתאפק שבוע ימים.

למעלה