שמחתי לשמוע על הפורום

יפעת2303

New member
שמחתי לשמוע על הפורום

שלום רב שמי יפעת ואני חולה באנדומטריוזיס כבר כ 10 שנים.עברתי ניתוח להוצאת רירית ולפרסקופיה מאז המצב השתפר קצת. את המחלה גילו כשנה לאחר לידת ביתי בניתוח קיסרי לפני כ 12 שנה. לא ילדתי מאז(גם לא ניסיתי להיכנס להריון). אך רופא הנשים שלי חוזר ואומר שבמידה וארצה להיכנס להריון זו תהיה בעיה . שמחתי מאוד מאוד לשמוע על הפורום שעוסק בזה.עד עכשיו חשבתי שאני לבד עם המחלה. המון בריאות לכולן.

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה יפעת ../images/Emo140.gif

האם את נמצאת בטיפול מאז הלפרוסקופיה שביצעת? מחלת האדומטריוזיס אכן עלולה ליצור בעיות פריון וכראיה- 25%-35% מהנשים העוברת טיפולים סובלות כנראה מאנדומטריוזיס (ה"כנראה" הוסף מכיוון שזוהי השערה של הרופאים בלבד, היות וחלק מ"החשודות" כחולות במחלה לא אובחנו באופן סופי). כל כך הרבה נשים החולות במחלה חשות שהן לבד וזה ממש לא כך- בכנס האחרון בנושא אנדומטריוזיס שנערך בתה"ש דובר על כ- 100,000 חולות בישראל. לצערי מדובר במחלה שהציבור הרחב (שלא נדבר על ציבור הרופאים) לא מכיר ולכן תחושת ה"לבד" מתעצמת. זוהי הסיבה שהקמנו את הפורום שלנו- לשבור את מעגל הבורות והשתיקה סביב המחלה ולתת תמיכה ומידע אחת לשניה. שמחה שמצאת אותנו, את מוזמנת להפוך לחלק מהקהילה החמה שלנו

יפעת2303

New member
תודה על תגובתך המהירה

שוב תודה הטיפול היחידי הוא נטילת גלולות. יפעת

liatsw1

New member
../images/Emo20.gifברוכה הבאה

בס"ד אני מאמינה שתגלי עוד כמה הפורום הזה מפרה. בשורות טובות.

למעלה