שמחתי בשביל ביבי

mixing

New member
שמחתי בשביל ביבי

שמחתי שביבי לא נבחר - מהסיבה הפשוטה שאנו לא ראויים לו ! ביבי הוא כמה רמות מעל כולם ואם היה נבחר הפעם הלינץ' עליו היה אולי גומר לו את החיים - בפעם שעברה עשו עליו לינץ' תקשורתי אכזרי ששום בנאדם נורמלי לא היה יוצא ממנו חי . עכשיו לפחות יעזבו אותו בשקט . מאז קום המדינה לא היה לנו שקט כמו שהיה לנו בשלוש שנים שהוא היה ראש ממשלתנו - עובדות ומספרים - לא סיסמאות. אז עם כזה מגיע לו מנהיגים כאלה (כמו שנבחרו) ושיהיה לכולנו "בהצלחה". וביבי - אולי אולי פעם יעריכו אותך כפי שאתה ראוי באמת - בינתיים ועד כה רק עשו עליך "עליהום" בלי לאות ובלי סוף .

abcd80

New member
../images/Emo45.gif גם אני חושבת כמוך

ביבי הוא אדם חכם מאוד!יש לו פוטנציאל רב וחבל שהוא לא מנצל את זה בצורה נכונה ולעיתים מתחבר עם האנשים הנכונים.. אבל לא נורא,באופוזיציה הוא יוכיח את עצמו.. ובהצלחה לאולמרט ראש הממשלה החדש..כולי תקווה שבאמת תוכיח את עצמך אם כי אני בטוחה שתתחיל בהחזרת שטחים וכל זה..הפלא ופלא..אולמרט אמר בנאום הניצחון שנצטרך להתפשר על השטחים..טוב אני כבר רואה מה יהיה במהלך השנה וזה בהחלט לא יהיה קל!!!! קיצר,שאולמרט ייהנה כל עוד הוא יכול כי לא ניראה לי שהוא יישאר על כס ראש הממשלה למשך 4 השנים הבאות.

ק ש ר

New member
הליכודניקים לא יודעים להפסיד בכבוד

נתניהו מאשים את כולם מלבד את עצמו. תומכיו (הבודדים) לא יכולים להודות שביבי נכשל.

mixing

New member
זה לא העניין של להפסיד או לנצח

זה פשוט מסע השמצות ורצח אופי נגדו שלא היה כמותו לשום מנהיג במדינה ! כאילו שהוא רצח מישהו ! תסתכל על אריק שרון - איזה טוב הוא עשה למדינה ? כמה טרור היה בזמן כהונתו. ובכל זאת לא עשו לו פסיק ממה שעשו לנתניהו והאבסורד הוא שרוב אלה ששאלתי אותם למה הם שונאים אותו כל כך לא ידעו לענות לי - ככה, זה נוח לשנוא אותו ולהאשים אותו בכל העוולות והחולות שהיו כאן מאז ומתמיד. נכון שהוא לא חף משגיאות (והראו לי אחד שלא) אבל הוא עשה טוב יותר מרע ! בסה"כ אנחנו מפסידים אותו .

ק ש ר

New member
מה לא היה בסדר?

לדבר על מה שהוא עשה? על הגזרות הכלכליות שבאמת היו? על שחרור מנהיג מחבלים שבאמת קרה? תודו שהוא לא רצוי וזהו.

mixing

New member
מה עם

הצמיחה הכלכלית שקורית ממש עכשיו כתוצאה ממהלכיו הכלכליים ושגדולי עולם בתחום מתייעצים איתו ? (שאל את סבר פלוצקר) מה עם השקט המופתי ששרר בזמן כהונתו (בדוק- לא נתון לויכוח שאף פעם מאז קום המדינה לא היה לנו כזה שקט בטחוני) בקיצור: מי שלא תהיה - אנחנו יכולים להתווכח עליו עוד הרבה אבל מה שעשו לביבי כאן "רצח אופי שיטתי השמצות והסתות מכל הסוגים" אנשים זדוניים שגייסו את כל מרצם למסע ההסתות הפרוע הזה מהסיבה שלא ידעו איך לאכול אותו . את הגאון הזה ! במילים אחרות: אנחנו קטנים עליו ! ראה סקר שהתפרסם אודותיו שאם היה מגיש מועמדות לנשיאות ארה"ב היו לו סיכויים טובים לזכות. יש הרבה דברים אנשים, מנהיגים , אמנים, זמרים , סופרים ציירים ועוד שאנו לא יודעים להעריכם כראוי . אני בכל מקרה איתך באותה הסירה ואם היו נותנים לביבי הזדמנות הוגנת : כולנו היינו מרוויחים .

yonatan87

New member
סליחה? לאחר כל בחירות מאז אלה

שלאחר רבין אנשי שמאל מתלוננים על זיופים בבחירות וכי הם רוצים בחירות חדשות או ספירה חוזרת

JONE BOY בת

New member
פיייי בדיחת השנה

הבן אדם הרס את החלשים ואנחנו לא רואיים לא?! בדיחה טובה

yonatan87

New member
הבן אדם אכן פגע באנשים חלשים

אבל אחר מדיניות בזבזנית של שרי האוצר שלפניו וגרעון שגדל אז היה חייב לבוא איזה מנאיק לא מתחשב שפוגע בחלשים כדי להציל אותנו ממשבר כלכלי בקנה מידה של המשבר שהרה בארגטינה או מסוג המשברים של שנות העשרים בגרמניה. נכון, הוא פגע בשיכבה החלשה הרבה מאד ולמען האמת אני לא יודע אם מישהו כמו אולמרט (שידוע לשימצה בקשריו עם אנשי עסקים שממנים אותו) או אפילו פרץ (שלמען האמת לא עשה כלום עד עכשיו חוץ מליצור שני מעמדות פועלים ולהגן על החזק שבינהם) יכל לקצץ לעשירים ולא לעניים. ככה שלומר שביבי הוא רשע טהור אידיוט וטיפש הוא דבר לא נכון. ביבי עשה הרבה מאד רע אבל גם טוב שתרגישו רק עוד כמה שנים

JONE BOY בת

New member
בוא נחשוב...

תרשה לי לצטט את דבריך: " ...היה חייב לבוא איזה מנאיק לא מתחשב שפוגע בחלשים כדי להציל אותנו ממשבר כלכלי..." - ואני שואלת: למה לעזאזל לפגוע בחלשים? לא יותר נכון לקצץ מהעשירים? ותחסוך ממני את התגובה. כי שום תגובה לא תפחית את הביזיון שפיתחתי כלפי הזבל הזה.

JONE BOY בת

New member
ודבר נוסף!

אדם שפוגע בחלשים הוא ממש לא ברמה גבוהה , הוא ברמה מתחת לקו האפס שאיבד כל צלם אנוש ודואג רק לתחת שלו. ואת זה אני אומרת לך ממקור ראשון שמכיר אותו אישית. אני באופן אישי מתביישת שאדם כזה יצא מהעם שלנו. בושה וחרפה!

mixing

New member
מכיר אותו אישית - נשמע מעניין

כל ההודעה שלך היא בירבור אחד גדול (ממש בלי כוונה לפגוע בך) אך מי שמדבר ככה בד"כ אין לו ביסוס ונתונים ריאליים בשטח. לאיזה תחת שלו הוא דאג ? אם היה רוצה לדאוג לתחת שלו הוא היה מחלק סוכריות שכולם יהיו מבסוטים אבל ביבי החליט על טיפול שורש כואב אבל מרפא מתוך אהבה ודאגה למדינה שכלכלתה עמדה על סף התהום כתוצאה ממדיניותם של קודמיו המדהימים ! וזה מה שהוא קיבל בתמורה עם בכיין שרוצה פתרונות קסם. כדורי אקמול , סוכריות מתוקות אבל הורסות . מעריך אותו רק זה שיודע להסתכל קדימה ולטובת הכלל ומי שאיכפת לו רק מהתחת שלו זה העם שלנו זה שכל כך אוהב לשנוא אותו ! הכי קל להאשים מישהו אחר בכככככככככככל הצרות שלך . גם אני ספגתי לא מעט מהרפורמות הכלכליות שלו אבל הבנתי שסוף סוף יש לנו מישהו שנוקט בצעדים לטווח רחוק וכבר מורגשת הצמיחה הכלכלית (עובדות ומספרים ולא חרטא ברטא ). לך ביבי - חפש לך עם יותר חכם ! אצלנו אין לך סיכוי !

ריאליסט

New member
שטויות!

ביבי הוא כמה רמות יותר מאיתנו? אז תיקח את ביבי ותסעו ביחד לארה"ב - שם יש עם שאולי נמצא ברמתו וברמתך. נשמח להפטר ממנו. (ותלמד קצת היסטוריה כאשר אתה מדבר על "מאז קום המדינה").

yonatan87

New member
נתחיל מזה שלא אני אמרתי שאנחנו

לא ראויים לו ואני חושב שלהפך מכך. בהודעה הזאתי לא אמרתי מאז קום המדינה אלא לאחר תקופת רבין. בכל מקרה הנה קישור בשבילך שמתעד את מפלגת השלטון מאז קום המדינה ועד היום, על זה שמהכנסת הראשונה ב1949 ועד התשעית ב-1977 (28 שנים) חי הציבור תחת שלטון של אותה מפלגה ולא בגלל שהציבור בחר בלב שלם וללא ספקות במפאי או מערך, אלא בגלל חוסר סובלנות וחוסר פלורלזים של השלטון.

ריאליסט

New member
שטויות.

הציבור בחר במפא"י במשך 29 שנה-בהתחלה כי באמת היא עשתה המון למען המדינה.היא הקימה אותה בעזרת מוסדותיה השונים-לטוב או לרע. אפילו לאחר מלחמת יום הכיפורים המערך זכה בניצחון-ולא בגלל שהוא היה כ"כ אהוד,אלא בגלל שהעם חשש שבגין הוא אדם קיצוני. כשבגין עלה בסוף לשלטון התברר שהוא פרגמטיסט והרבה יותר שמאלי מאשר הדיעות שאותן הביע במשך עשרות שנים. הטענה שלך נכונה-כלפי כל מפלגה.אף פעם לא מצביעים בעד מפלגה מכיוון שחושבים שהיא "אידאלית" ובלב שלם ,אלא בעיקר כי אנשים הם נגד מפלגה אחרת. בבחירות האלו היתה הצבעת מחאה נגד הליכוד בעיקר: השמאליים יותר ראו בליכוד של היום מפלגת ימין. אנשי הימין ראו בליכוד מפלגה זגזגנית-שראשיה ברובם תמכו בהתנתקות למרות שדיברו כנגדה (ביבי,ליבנת,סילבן...).בעיקר הצביע הציבור נגד מדיניותו הכלכלית של ביבי.לכן הכנסת הקרובה תהיה הרבה יותר חברתית (העבודה,ש"ס,הגימלאים ומר"ץ).

bhnadav

New member
אממ..

כשאתה אומר "הרבה יותר חברתית" וכותב - העבודה, ש"ס, הגמלאים ומרצ, זה לא חוכמה, כי חוץ מהגמלאים - מדובר במפלגות שהיו גם בכנסת הקודמת והבדיקה לא צריכה להיות עצם קיומן אלא עלייה או ירידה בכוחן. העבודה (כולל עם אחד) נהפכו מ-22 ל-20, כלומר ירדו במנדט, מרצ ירדו במנדט אחד וש"ס עלו במנדט. כלומר, במסגרת הסיעות הקיימות יש ירידה של 2 מנדטים במפלגות היותר "חברתיות", בתוספת כוח עולה חדש שהוא הגמלאים, 7 מנדטים. אז אפשר לומר שהגמלאים הם הבשורה החדשה בתחום החברתי, ולאו דווקא שאר המפלגות. אולי הן חברתיות, אבל כוחן קטן לעומת הפעם שעברה, כך שזה לא לא משרת את מטרת האמירה שהכנסת הקרובה תהיה הרבה יותר חברתית.

ריאליסט

New member
דווקא כן יותר חברתית!

מכיוון שמה שקובע הוא הרכב הקואליציה ואופי המפלגות. בכנסת הקודמת מפלגת העבודה לא נשאה כל דגל חברתי (וכך גם בקודמתה).עובדה היא שהעבודה תמכה בסופו של דבר בתקציב של ביבי ושל אולמרט. כמו כן רוב הקואליציה בכנסת הקודמת היתה אנטי-חברתית: הליכוד,שינוי והדתיים (שלהם היה אכפת רק מההתנחלויות). כיום הקואליציה שתקום תהיה הרבה יותר חברתית. אשר ל"עבודה".קשה להגיד שהיא ירדה או עלתה.לא בטוח שאופי המצביעים ל"עם אחד" זהה לאופי המצביעים לעבודה.מאידך הרבה קולות "מסורתיים" של העבודה עברו לקדימה ולגמלאים.בסופו של דבר היא שמרה על כוחה,ויחסית לכך שרוב המפלגות האחרות ירדו או התרסקו-זה הישג מסויים. בסופו של דבר בכנסת הקרובה (כנראה) שהקואליציה תכלול 44 חכי"ם חברתיים (העבודה+הגמלאים+ש"ס+מר"ץ),לעומת 0 (אפס) בקואליציה היוצאת.

למעלה