שמחה!!...

XxMidnightxX

New member
שמחה!!...

יש לי את החבר הכי מתוק בעולם..!!.. שחררו אותו אתמול לאפטר והטיסו אותו הביתה... הוא התקשר אלי אחרי שהוא ירד מהמטוס ואמר לי שהוא היה אצלי בערך בעוד שעתיים (כי הוא קפץ לחבר שלו) ונחשו מה ראיתי כשפתחתי את הדלת?...את החייל המדהים שלי עם המדים שלו..(**ריר**) עם זר פרחים ביד ^^" הייתי בטוחה שהוא שכח..אני כל הזמן רק הזכרתי לו שזה יום האם ולא יום האהבה... ובהתחלה רצינו לצאת לסרט אבל הוא היה עייף מידי אז הוא אמר שכשהוא יחזור בחמישי הוא יקח אותי למסעדה... הוא כל כך חמוד!!...וכל האפטר הזה בילינו ביחד... אני פשוט כל כך שמחה...^_^

LiNoY EzRa

New member
|קוביה|../images/Emo192.gif מאושרת בשבילך ../images/Emo24.gif

גם אני רוצה אותוו פהה , כבר נמאס לי מהחיים האלהה
... אני מתחילה להתייאש ......

XxMidnightxX

New member
HUG!! לא מרשה לך לדבר ככה..

הוא יבוא..אל תדאגי...הכל היה בסדר.. יש תקופות ויש תקופות..ככה גם אצלנו... HUG HUG HUG!...

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo192.gifהלוואי שזה היה רק הוא ...

זה כל כך הרבה דברים ביחד שכבר אין לי כוח לסבול את זה יותר.. בא לי שמישהו ירה בי ויגמור עם הסיפור שלי.. בשביל מה כל הסבל הזה.. ומה עוד גיליתי היום .. שהחייל הנסיך שלי יוצא ביום שישי וחוזר מוצ"ש.. ואז סוגר 21 ובאותו הזמן זה השנה שלנו ... חודשיים הכי מעפנות בחיים שלי אני לא יודעתת מה נסגר עם החיים האלה כברררר רעעעעעעעעעעעעע ליי

XxMidnightxX

New member
!!!!

תפסיקי לדבר ככה או שאני אבוא אליך הביתה ואישי אני ארביץ לך!!...ברור? לכולם יש תקופות שלא מסתדר...היה פעם שהוא היה סוגר 28...את לא יכולה לבוא לבקר אותו בבסיס באחד המוצ''שים?.. תסעי עם ההורים שלך או שלו... והוא בכל זאת יוצא.. גם אם זה מוצ''ש..(שונאת מוצ''ש) אבל בכל זאת יצא לך לבלות איתו קצת...תנסי לא לחשוב על זה שהוא חוזר מוקדם.. דברי איתי במסר..^__^.. HUG

LiNoY EzRa

New member
כן המפקדת ../images/Emo195.gif ../images/Emo8.gif עאעא זה מתאים לפה..

לבקר אותוו אני תמיד נוסעת בשבת כשהוא סוגר.. חוץ מהשבוע שאבא שלו החליט לבטל ..אםהוא היה אומר לי מוקדם יותר הייתי נוסעת עם אמא שלי... השבוע התחיל חרא.. ובנתיים ממשיך ככה... מה עושים כשאופטימיות אוזלת ?

XxMidnightxX

New member
אממ... יש כמה דברים שאפשר לעשות..

גם לי יש תקופות כאלו..כשזה ככה אני תמיד מכריחה את עצמי לצאת לבלות עם חברים.. אני יושבת לקרוא.. אני פשוט מנסה לעשות הכל כדי לא לשבת בבית ולהיות עצובה.. אני בעיקר מנדנדת לחברות שלי עד כמה אני מתגעגעת..חחח..><"

יאא איזה כיף :]

רגע, הטיסו?? מזתומרת? ויואו אני מתה כבר שיתנו לו אפטר או משהו כזה D: רק באסה שאני אהיה כבר בצבא ><

XxMidnightxX

New member
הוא משרת ליד אלית

בעובדה ובגלל שזה נורא רחוק לו..( בת ים) אז לפעמים יטיסו אותו אם היה מקום בטיסות.. הוא נפל על מפקדים ממש סבבה

oO Barbie Oo

New member
חח זאת לא כזאת חוויה...

לטוס בתובלות של חי"א, סה"כ הרקולס שזה לא שיא הכיף כמטוס נוסעים, רועש בטירוף אם אני לא טועה.... אבל אין ספק שזה יופי של חיסכון בזמן :]

XxMidnightxX

New member
ממה שאני יודעת הם טסים במטוס רגיל..

כאילו שם אזרחים... עם אזרחים..אני לא בטוחה..^^"

oO Barbie Oo

New member
קשה לי להאמין, כי הצבא יצטרך לשלם על זה

בעוד שתובלות זה משהו שגם ככה פועל...

GrowingMadness

New member
חחח מה פתאום!

חיילים שמשרתים בעובדה או איפשהוא ממש רחוק זכאים לטיסה איזה פעם בחודש בחינם. וזה במטוס אזרחי שיוצא משדה התעופה באילת. וזה גם נורא תלוי מה עושים וכאלה.. אם אתה קבוע בעובדה 3-2 שנים אתה זכאי, אם אתה רק עושה שם קורס [או קורס קצר בבהל"צ למשל] אתה לא.

למעלה