שמחה ש

עלאק שמחה - הכל מכור !!! לא במקרה

ג'מצ'י ומייקל לואיס נבחרו אחרונים בפרק הראשון (בחירה הזויה לגמרי)

ידעו שהם הולכים ראשונים

אושרי נטלי דדון ותורג'י בקומבינה של הההפקה.

אוי זה פשוט שטויות.

גם אם זה היה נכון, זו לא הוכחה שיש התערבות של ההפקה. אבל יותר מכל, זה פשוט לא נכון! פרסטר נשאר אחרון ולא ג'מצ'י.

SuperYaelina

New member
מזל שהקהל לא משתתף במועצה

זה נכון. אבל אסור לשכוח שב"אח הגדול" הקהל נתן המון פעמים לאנשים סופר מגעילים כמו ההתנהגות של דורון גמצי להגיע כמעט עד הגמר.

ותמיד שאלתי את עצמי, מי בקהל בכלל מצביעה להם???היו באינטרנט דעות ... אבל בתכלס בספירת הקולות- הם נשארו :(

היה את העיתונאי מנחם בן שהיה לא פחות מגעיל מגמצי ונשאר מלא זמן...התנהג דוחה לאנשים לא פחות

ככה שבתכלס, אם הקהל היה צריך להצביע אולי גמצי היה נשאר.

מזל שהקהל לא משתתף במועצה.

יעלי
בלוגי: http://yaelin10.blogspot.com/2012/05/shaping-delight.html

fistuk38

New member
למה ללכת רחוק ?

בעונה האחרונה קותי זכה וקותי זה הזבל הכי גדול שהיה בתוכנית

התוצאות הכי הוגנות הן כאשר הצופים לא משתתפים

במשחק חברתי, מי שצריך להכריע, הם המשתתפים בינם לבין עצמם ולא הצופים בבית אשר מונעים משיקולים שאינם קשורים בכלל למשחק או לחברה. אם באח הגדול, למשל, הדיירים הם הם אלה אשר היו מדיחים בינם לבין עצמם, מן הסתם התוצאה היתה שונה לגמריי.

fistuk38

New member
ובגלל זה לא צריך להיות אסמסים בגמר של הישרדות

וגם לא משימות הדחה וגם לא חילופי שבטים

באח הגדול צריכים להיות בכול פעם אך ורק 2 מועמדים להדחה עד הסוף (גם בגמר)
וההגבלה ל10 אסמסים צריכה להיות גם בגמר ובעיקר בגמר

fistuk38

New member
בהמשך למה שאמרתי

כשישארו 4 מתדמודדים אז יהיה אפשר לעשות 2 חצאי גמר ובגמר יהיו רק 2 מתמודדים
כלומר מתחילת העונה ועד סוף העונה ההתמודדות תהיה כול הזמן רק בין 2 מתמודדים

אורישקי

New member
אני חושב שהפורמט של האח הגדול

עשוי טוב ואין לי אליו תלונות.

להישרדות יש לי מלא: בלי הצבעות אסמסים להדחה בגמר, בלי וטואים, הצבעה על האי

fistuk38

New member
לא נכון -- זה עשוי רע מאוד

באנגליה ובארגנטינה ההצבעה היא שלילית אז לכן זבל כמו קותי לא היה זוכה שם
אני לא מציע שיהיה גם כאן הצבעה שלילית אבל אם יהיו רק 2 מועמדים להדחה אז יהיה שילוב בין הצבעה חיובית לבין הצבעה שלילית וזה יצור הרבה עניין
וחוץ מזה דווקא בגמר ביטלו את ההגבלה ל10 אסמסים -- למה דווקא בגמר ?

אורישקי

New member
הצבעה שלילית זה טימטום

וגם שם זה 2 מועמדים, אבל זה דבילי כי זה ישאיר במשחק אנשים סתמיים שפשוט אין להם שונאים. זה לא נכון בעיני. כל מתמודד פשוט יהיה סתמי ולא יעשה שום דבר רע בכדי שלא תהיה סיבה שיצביעו נגדו.
לגבי המשפט האחרון - מסכים, מסחטת כסף.

fistuk38

New member
הצבעה שלילית זה הרבה יותר טוב ממה שיש אצלנו

עובדה שבאנגליה התוכנית הצליחה הרבה יותר מאשר בארצות הברית

אני לא אמרתי שצריך להיות הצבעה שלילית -- אני אמרתי שצריך שיהיה רק 2 מועמדים להדחה בכול פעם
וככה יהיה שילוב בין הצבעה שלילית להצבעה חיובית
אני מעדיף שמועמד סתמי יתקדם מאשר זבל כמו קותי -- גם לתמיר לא היו אויבים אבל הוא היה פופולרי
זה שלמישהו אין אויבים זה לא אומר שהוא סתמי ואם מישהו לא יהיה מעורב בשום דבר מעניין אז הוא לא יגיע רחוק

מה שמפריע בזה שאין הגבלה באסמסים זה לא רק שזה מסחטת כסף אלא שמישהו שיש לו פחות תומכיםי כול לזכות

אורישקי

New member
הסיבה שקותי ניצח

היא לא בגלל ההצבעות בעד, היא בגלל שהעריכה הייתה כל כך לא טובה העונה והיא הפכה אותו למלאך, והורידה את כל הקטעים שהוא לכלך על ערן וסכסך בינו לבין יאנה מהתחלה, אבל ערן יצא המניאק. הורידו את כל הקטעים שהוא קילל את יאנה אבל העריכה הוציאה אותו מחזר שרמנטי. מעטים האנשים שעקבו אחרי כל דבר שהוא עשה בערוץ 20 ואוהבים אותו.
2 מועמדים בכל פעם זה גם כן לא לטעמי, שוב, בגלל שיהיו מועמדים סתמיים שיתקדמו וזה יוריד מהערך של העונה מבחינתי.

fistuk38

New member
בשיטה הנוכחית אין מתח כי יודעים מי יזכה

בעונה הראשונה ידעו שהזוכה יהיה בובליל או שפרה וכול השאר היו שחקני משנה
בעונה השניה זה היה ברור שהזוכה יהיה אלירז וכולם ידעו את זה וכול השאר היו שחקני משנה
בעונה השלישית זה היה ברור שהזוכה יהיה ג'קי וכולם ידעו את זה וכול השאר היו שחקני משנה
בעונה הרביעית ידעו שהזוכה יהיה קותי או תמיר (למרות שמי שלקח בחשבון את בית שמש ובית"ר י"ם ידע שקותי יזכה )וכול השאר היו שחקני משנה כי היה ברור שיש רק 2 מועמדים לזכיה
אפילו בעונה של הסלבים הסתמן מאמצע העונה שדודי מליץ יזכה
פשוט מסתכלים בסקרים ויודעים מי יזכה פחות או יותר חודשים לפני הגמר אז אין מתח
אם יהיו רק 2 מועמדים להדחה אז הכול פתוח ומועמדים שהיו חלשים יכולים לצבור מומנטום אפילו שהם שרדו בהתחלה משנאת המן ולא מאהבת מורדכי.
יהיה מאוד קשה לדעת מי יזכה -- הרי בארגנטינה ויקטוריה היתה הכי פופולרית והיא לא הגיעה לגמר

יש יתרון נוסף בזה יהיו רק 2 מועמדים להדחה וזה שלא יהיה פיצול קולות בין 2 פייבוריטים

אורישקי

New member
לא מסכים כ"כ אבל שיהיה, מבין פחות או יותר

על מה אתה מדבר, זה די עניין של דעה.

fistuk38

New member
זה טוויסט לא הוגן

מישהו שבנה לעצמו קואליציה חזקה פתאום יכולהיות במצב לא טוב ולהיפך

אורישקי

New member
אבל זה כל העניין, לדעת להסתדר

גם עם דברים שיכולים לשנות את מצב הכוחות.
ואני לא מדבר על טוויסטים לא הוגנים שהיו גם כאלה בעונות האמריקאיות למשל, אבל חילופי שבטים זה דבר הגיוני ולמרות שיש שחקנים טובים שנדפקים מזה. היו גם תותחים שיצאו מזה כמו גדולים.

אז מה, זה הקטע בהישרדות

לדע להסתדר בכל מצב (כמובן שהערבוב חייב להתבצע בצורה רנדומלית ולא ע"י ההפקה)

למעלה