אור כוכב הצפון
New member
עשית בחכמה שנסעת לשם ובחרת בדיוק מה
שמתאים לך. ואכן זה מאד הצליח לשביעות רצונך המלאה ועל ה"מכה" הראשונה. כלומר זה מה שהיה נכון לך אז וגם מאז ... בטח שגם לנו תהיה הצלחה כזו
טפו טפו טפו
עשית בחכמה שנסעת לשם ובחרת בדיוק מהלמה דוקא שם
לא היו אז הרבה אלטרנטיבות. בארץ הייתה אפשרות (זה היה לפני סיפור הביציות) אבל היה זמן המתנה יחסית ארוך, לא יכלו להבטיח לי מתי תהיה תרומה. וגם לא היתה אפשרות לבחור תורמת, היה מדובר על לקבל ביציות מאשה שעוברת בעצמה טיפולים (מה שמפחית את סיכויי ההצלחה) ובעצם להסכים לקבל כל תרומה. לעומת זאת בזיגי, לפי הנתונים שמסרו לי על התורמות, וראיתי מעין פרופיל של 2 תורמות, כולל תמונות, היה ברור שאלו בחורות צעירות, פוריות, בריאות. לפי התמונות היו גם בהחלט יפות. כבר הייתי מאד מותשת מהטיפולים ורק רציתי להיות מהר בהריון, לכן בחרתי בזיגי. לא היה ידוע לי אז על אופציות אחרות בחו"ל. למזלי, כפי שסיפרתי, הנסיון הראשון הצליח. זה עלה בזמנו $4000 לא כולל הוצאות נסיעה לקפריסין. נסעתי וחזרתי באותו יום, כפי שעשו הבנות היום! הלואי שגם להן תהיה הצלחה כזו!
שמתאים לך. ואכן זה מאד הצליח לשביעות רצונך המלאה ועל ה"מכה" הראשונה. כלומר זה מה שהיה נכון לך אז וגם מאז ... בטח שגם לנו תהיה הצלחה כזו