שמחה להצטרף

שמחה להצטרף

אני שמחה להצטרף לפורום הזה,אני מברכת אותך יעלי על היוזמה עדיין אין לי מסר מיוחד להעביר לכם. אני יושבת בבית מנוטרלת מפעילויות פיזיות עקב ניתוח בכף הרגל ומאד משעמם לי. כמה אפשר לראות טלביזיה! אני אספר קצת על עצמי. אני מתקרבת לגיל 69 ומרגישה בת 40, אני בןאדם נחמד וחברותי,יש לי חוש הומור ועוד מעלות. אין לי חסרונות- אני מושלמת!!!

עמליה3

New member
ברוכה המצטרפת../images/Emo24.gif

כאשא הרגל מנוטרלת מפעילות, אצבעות הידים צריכות להכנס לפעולה. לכך יש פורום פעיל. את מוזמנת.

yaely2

New member
מנהל
שלום לך ציפי המושלמת ../images/Emo24.gif

חייבת להודות שלא רק שאת מושלמת יש לך גם טעם מעולה. איך אני יודעת? עובדה שבחרת בפורום שלנו שהוא גם נאה וגם איכותי. מברכת אותך בבואך. אני מקווה שתביאי איתך הרבה דברים מעניינים ורעיונות מקוריים. גם אנו נשתדל להביא לפורום דברים שיהיו לטעמך וכך נצא כולנו נשכרים. כמו שסכין אחת מחדדת סכין שניה ושתיהן מתחדדות כך נפרה אנו אנו אותך ואת אותנו. יהיה כיף איתך, אני מרגישה. זר לך בהכנסך לפורום נא ללחוץ עליו.

erika6

New member
ציפי מצטרפת לברכה של עמליה

ברוכה הבאה לביתנו הנחמד עם אנשים נחמדים יושבי הבית הזה. מאחלת לך החלמה מהירה. וכתבי לנו כל מה שברצונך, כל מה שבא לך באותו רגע. אקבל אותך בפרחים

מרים50

New member
../images/Emo24.gif

ציפי, ברוכה הבאה, גם אני יחסית חדשה ומצאתי שהפורום הזה מאד מענין. אני מקווה שתהני במחיצתנו.

בת אל 7

New member
ציפי שלום לי דוקא יש כמה חסרונות

אני מקוה שזה לא יפריע לנו להתכתב תהיי בריאה החלמה מהירה

אדזה

New member
ציפי ב

היי ציפי ב ברוך בואך,מה זה שמחה שאת פה,נשמעת לי באמת נחמדה ובעלת חוש הומור,וכמובן "מושלמת",אז תמשיכי להגיע ולהרעיף עלינו דברים טובים-כך שגם אנו נהנה מן השלמות.אוהבת אותך-מבלי לדעת מי את.

boaz31

New member
ברכותי לציפי-../images/Emo140.gif

יהא זה המקום, נווה משכן לשלום. בו תנוח השלווה, ותדור האחווה. אהבה ורעות בו יחתברו חדוה וששון ללבבות יחדרו

מצטרפת לכל המברכים אותך ציפי../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום שלנו.מקווים לראותך אצלנו הרבה, ולשמוע ממך כל מה שאת רוצה ויש לך להשמיע לנו. אני כיום אולי לא ממש שימשתי דוגמה ,כי רוב היום הייתי מחוץ לבית, חזרתי לא מזמן, קראתי את כל מה שכתבו החברים אבל אני כל כך עייפה, ולא מסוגלת להגיב אישית ולומר תודה אישית לכל אחד בנפרד, על הדברים היפים שהבאתם לנו , משלים סיפורים בדיחות מצגות ושירים, כל אחד יודע מה הוא הביא ויראה בזה תודה אליו אישית. לילה יטוב לכולם,

למעלה