שמחה להצטרף

שמחה להצטרף

אני חדשה בפורום ושמחה להצטרף. 1. האם למישהו יש רעיון למה הסוכר עולה אחרי פעילות גופנית. בזמן האחרון קורה לי שאחרי שאני צועדת הסוכר עולה במקום לרדת. 2.האם יש מישהו שמזריק והוא מאוזן, אשמח לשמוע מה הוא עושה בשביל להישאר מאוזן. כי לי לא כל-כך הולך אני מזריקה 4 פעמים ביום, אוכלת בזמנים קבועים התחלתי פעילות גופנית ועדיין אני לא מאוזנת. (היה לי 7 אח"כ ,7.3) תודה

i l a n n a

New member
היי

אני מזריקה 4 פעמים ביום הסוד שלי לאיזון הוא תזונה נכונה עם תפריט מאוזן. וספורט מכל סוג שהוא... וסדר יום קבוע. ללא שינויים גם בסופ"ש!!!!!

שלום רחלי וברוכה הבאה.

סוכר יכול לעלות מכמה סיבות לאחר פעילות גופנית: 1. אין מספיק אינסולין (יקרה גם בלא פעילות גופנית). 2. התחלת את הפעילות הגופנית עם ערכים גבוהים. כאשר מתחילים את הפעילות הגופנית במצב של היפרגליקמיה, היא תוחמר בהמשך, בעקבות עלייה נוספת של רמת הסוכר בדם – הן בשל רמות האינסולין הנמוכות המעודדות את יצירת הסוכר בכבד, והן בעקבות העלייה בהפרשת הורמוני הדחק(1). 3. אכלת יותר מידי לפני הפעילות ומתוך חשש מהיפו. 4. נכנסת להיפו במהלך הפעילות שגרם להגברת ייצור הגלוקוז ולהפרעה בניצולו ולכן לרמת סוכר גבוהה בדם. כרגע אני מחוברת למשאבה שהתחברתי אליה בשל היפויים רבים, ורצון להרות אבל לפי הייתי מטופלת ב-4 זריקות והמוגלובין 5 משהו. הפתרון הוא לאכול מסודר ולהשתדל גם מזון בריא. לבדוק מס' רב של פעמים ביום לפחות לתקופה כדי לראות מה קורה לערכים שלך במהלך היום-ולתקן את המינון בהתאם. להתמיד עם הפעילות ולא להתייאש
רק לעשות את זה נכון כפי שמוסבר כאן 1. זה לא קל אבל אפשרי
140.gif> ואולי לחשוב על משאבה. בכל מקרה אנחנו פה נשמח לשמוע איך את מתקדמת
13.gif>

שואפת לאיזון

תודה על התשובות. אני מקפידה על אוכל מסודר, על שעות קבועות ופעילות גופנית. ועדיין לא מספיק מאוזנת.(קורה לי שאני הולכת לישון עם ערכים גבוהים וכמה עם ערכים טובים.) הגשתי בקשה למשאבה אני מקווה שקופת חולים שלי תאשר לי, אני מחכה לתשובה בימים אלו. פעם הייתי נגד משאבה, תמיד חשבתי שללכת עם משהו בגודל ביפר מפריע ולא נוח ועדיף זריקות. אבל עכשיו יותר ויותר אני משתכנעת שזה יותר נוח לחיי היומיום. אני רוצה גם להיכנס להריון ועד שאני לא יהיה מאוזנת אני לא יכולה. מקווה שיאשרו לי משאבה, תאחלו לי בהצלחה.

באיזה קופ"ח את?

כל קופות החולים מאשרות משאבה לפני הריון הבעיה שיש כאלה שדורשות אותן חזרה עם סיום ההריון. ברוב קופת החולים מאשרים ללא בעיה משאבה אם את לא מאוזנת. כיום המשאבות קטנות ויש מלא שיטות להסתיר אותן.........

קופ"ח מאוחדת

אני בקופ"ח מאוחדת, הגשתי להם את הבקשה מרופא של הסכרת ורופא משפחה +תוצאות של בדיקות הדם עכשיו נותר לי רק לחכות לתשובתם.

למעלה