שמחה להכיר...

151009

New member
שמחה להכיר...

איזה כייף לדעת שיש פורום כזה .. אז נולד לי במזל טוב בן בתאריך 30.9.09 בשעה 12:03 ואנחנו מתלבטים בין כמה שמות חגי עמית אביתר הראל בניה עיברי אשמח לקבל עצות כי אנחנו שוברים את הראש!!!!! תודה מראש

גל סופר

New member
מזל טוב ../images/Emo140.gif

השם חגי בהחלט עדיף מכולם. ואם אפשר להוסיף את טעמי האישי- אני נורא אוהב אותו. לא ממליץ על השם בניה או השם עיברי.

151009

New member
כמה שאלות נוספות..

יש איזשהי בעיה לקרוא על שמות של מלאכים ? חשבתי גם על השם אראל ואמרו לי שזה יכול להיות בעייתי . אני לא יודעת אם זה נהוג אבל יש לך רעיונות אחרים?? אנחנו ממש לא יודעים מה לבחור. שוב תודה ותצפה להצפה כי אני הולכת לפרסם את הפורום ( הרבה לא יודעים שהוא קיים
)

גל סופר

New member
כמה תשובות נוספות ../images/Emo13.gif

הבעיה לקרוא על שמות של מלאכים קיימת, אך לא מדובר במלאכים מוכרים [כמו גבריאל, אוריאל, רפאל וכדו']- בהם ניתן לקרוא. השם אראל איננו שם של מלאך, על כל פנים, אלא כינוי לסוג של מלאך [כמו שרף, כרוב, אופן וכדו']. אין שום בעייתיות בשם הזה מהבחינה הזו דווקא. אם את שואלת לדעתי, הרי שכבר עניתי- חגי שם מוצלח מאוד. ממליץ לך לעיין היטב בכתובים בעניין הדמות בעלת השם הזה, בכדי ללמוד עליו יותר. מועדים לשמחה
נ.ב. אכן, אני לא בטוח שהרבה יודעים שהפורום קיים לצערי... נו, אני עושה כל שביכולתי, ואעשה כעת יותר, כדי להרים אותו. תודה לך.

למעלה