שמחה לבשר ש....

שלי34

New member
שמחה לבשר ש....../images/Emo9.gif

אני באמצע המסע לילדנו השני
אתמול היינו אצל מלינגר בטרום סקירה שנייה. היינו בלחץ אטומי, הלב פעם בחוזקה והיתה המתנה מורטת עצבים. מלינגר זכר אותנו ,היינו אצלו לפני 6 שנים ובהריון הקודם הטוב
הייתי במעקב צמוד אצלו בוולפסון. הוא התחיל בסקירה , קולו היה נינוח. הוא סקר את האיברים, כמות מי שפיר מדידות וטרם הגיע לבדוק את המום בגינו הפסקנו את ההריון ואז... 4 מילים 4 מילים שכל כך חיכינו להם: הודגם תקין ביחס לשבוע ההריון. ואני בוכה (גם עכשיו) ..ובעלי היקר השמיע אנחת רווחה. ועכשיו תחזיקו לי בבקשה אצבעות להמשך הריון תקין ולתוצאות מי שפיר תקינות. תודה

איזה יופי

טוב שהסקירה הטובה והמרגיעה מאחוריך ועכשיו נותר להשתעמם עד סוף ההריון. שמחה איתכם.
כחול

שמחה מאוד מאוד להתבשר!

ומאחלת לך שגם המחצית השניה תהיה תקינה, והעיקר: בידיים מלאות!

ה ו ר י ת

New member
אהובתי ../images/Emo23.gif

שלם
תקין
בריא
ובידיים מלאות
המילים שלי לקוניות, כי זה כל (כמעט כל- ליתר דיוק
) מה שחשוב אין לך מושג (בעצם יש לך
....)עד כמה אני מאושרת אתכם. אוהבת המון המון המון המון

happy

New member
כמה שאני מאושרת לקרוא

בכלל בפורום שופע ברכה בתקופה האחרונה
טפו טפו טפו. איזה כיף זוכרת את שיחת הטלפון שלנו לפני שש שנים. מחזיקה אצבעות להמשך ארוך ותקין ומשעמם

אמאדובה

New member
משמח כל כך לשמוע!!!

גם אני בוכה רק מלקרוא את המילים, זה כל כך מרגש להגיע לאותו מקום שבו ההריון ההוא השתבש ולצאת ממנו אחרת לגמרי. מחזיקה אצבעות חזק להמשך עגול ותקין!

תמי ס

New member
יאיייייייייייייי, יאייייייייייייי, יאאאאייי

טפו טפו טפו אני כל כך שמחה. רבות חשבתי עליכם בהקשר זה. טפווווווו (ואין על מלינגר ה-
) לעולם לא אשכח לו ולעולם אודה לו על יחסו אלי בהריון עם יהלי.

שלי, עשית לי דמעות מתוקות

אני שמחה להתבשר, ומחכה להמשך תקין עד הסוף המדהים והטוב. מחזיקה אצבעות.

עדיקים

Active member
בשעה טובה יקירתי ../images/Emo24.gif

שמחה לראות שיצאת מהארון באמת צפוף שם. מאחלת לך המשך תקין בידיים מלאות שמחות ומאושרות.

חמודינההההההההה!!!

כן כן,זאת אני
אני כ"כ שמחה עבורך, וכ"כ מבינה את לחצך ואת המילים הקסומות האלה!!!! אני עדיין מבקשת תמונות תקריב על 'המילים ההן' במקום תמונת פרופיל מהממת
YYY ממש שימחת אותי. שיהיה בהצלחה, והפעם הכדור נשאר אצל י
(אני בשבוע 26.....
) וברור שהמי שפיר יהיו תקינים, זוכרת למה? כי אי אפשר אחרת!!!!! נשיקות למכביר

למעלה