שמחה לבקר

שמחה לבקר

שלום לכולם, לבקשת דליה קפצתי לביקור...תחום התענינותי המרכזי הוא אינטגרציה של הרפואה הסינית והמערבית ומתוך כך גיבשתי היבט קצת שונה על מושג ההתמכרות שהוא לדעתי חוסר איזון. האם הייתם רוצים לעשות ניסוי קטן? אני מצרפת שאלון לברור איזון בין חמשת האלמנטים...אנא מלאו אותו ודווחו כאן על תוצאותיכם (בסוף השאלון רשום איזה מספר שאלון שייך לאיזה אלמנט)....בואו ונראה האם התמכרות לרשת קשורה באלמנט מסוים. אם אתם רוצים לדייק אנא בחנו גם את חבריכם שאינם מכורים... למי שרוצה לקרוא על האלמנטים: http://www2.iol.co.il/alt/articles/article43.htm להת´, דינה

e-magine

New member
ברוכה הבאה, גם אני שמח שבאת ../images/Emo13.gif

אני אקרא את החומר ואתייחס אחה"צ.

דינוש תודה נשמה, עקב הפסקת חשמל

נדפק לי משהו באקספלורר וכרגע אין לי אפשרות להיכנס לרשת מהמחשב שלי למרות שהוא מתחבר לאינטרנט אבל האקס לא מתפקד ואני כרגע ממחשב אחר אז כשזה יסודר אניאוכל גם להתיחס לשאלון שלך מקווה שתיכנסי שוב בקרוב לכאן ואם תשכחי אז אזכיר לך

מבעבעת

New member
שאלות לי לדינה ../images/Emo12.gif

קראתי את המאמר. זה דגדג את השכל שלי, אבל קשה לי להגיד שממש הבנתי את המשמעות של הדברים. מובן לי שהמאמר מבטא תורה שלמה בתמציתיות מה, ומי שלעולם לא נחשף לעקרון הזה יצטרך עוד להתענין כדי להתחיל להבין את הקשרים ואת ההשפעות. כן, רציתי לשאול מספר שאלות. עשיתי את המשאל. לא ממש הבנתי מי ואיך נקבעו שייכות השאלות לאחד האלמנטים. לרוב יצאו לי תוצאות שליליות. מה זה אומר? במאמר אין התיחסות לציון שלילי. המצב הרצוי הוא כאשר כל האלמנטים באיזון. איזון = אותו ציון לכולם? או שיש לזה מדד אחר? ועוד: אני מגדירה את עצמי כמכורה בעבר ולא בהווה. ובכל זאת, התשובות שלי בזמן שהייתי מכורה לא היו שונות מהתשובות שלי כרגע. אז את בוחנת מצב שבו לאנשים עם איזון אלמנטים מסויים יש נטיות להתמכרות? אשמח אם תגידי כאן כמה מילים. אני קצת מבולבלת.
המבעבעת

השאלון

בוקר טוב, כן לוקח זמן ל"עכל" את המשמעות של כל אלמנט אבל יש הרבה חומר ברשת אם את רוצה עזרה... בשאלון חשוב היחס בין האלמנטים...אם כולם + או כולם - באותו סדר גודל הרי זה מעיד על איזון אבל אם אחד + והשאר - ברור שהוא עודף וכד´... זה נכון שיש לנו נטייה למצב אלמנטים מסוים ובוודאי ישפיעו על האיזון תחומים רבים אחרים... בכל זאת אם תכירי את הניקוד האישי שלך תראי איך הוא משתנה בהתאם למצבך... אנו עושים ניסיון...אין לי ידיעה שאכן נראה כאן תוצאות משמעותיות... יום טוב, דינה

בוקר טוב למרות כל התחזיות השחורות

המחשב שלי המתוק הסתדר מעצמו הוא ממש הפתיע אותי הפעם כל כך שונאת להזדקק לטובות של אחרים טוב היום אני אתייחס גם אני לשאלון של דינוש

אנא סכמי כל אלמנט לחוד

הי , כאן צייני רק מה התוצאה הסופית של כל אלמנט....בבקשה שימי לב ל+ או ל-. יום טוב, דינה

דינה עברתי עכשיו במהירות על השאלות

הן מאד מעניינות ואני מוכנה להעביר אותן גם לחברים למרות שאני לא יודעת לעשות אטצמנים אז אני אעביר לחברים שנמצאים בסביבה הפיזית שלי מה שלא ברור לי הוא איך את רוצה את התשובות פה להעביר לך בפורום? בסגנון של נניח סעיף 1 כן לא מין טורים כאלה? כי נראה לי שזה ארוך נורא יוצא יום טוב דליה מריפוזה באטרפליי פפיליה

e-magine

New member
לי יש זמן לעשות את זה רק בשישי.

ודינה אני לא יודע עד כמה את מודעת לעניין, לחלק מהמכורים לאינטרנט |דגש| אין חברים .

razli

New member
e-magine ,התרשה לי לחלוק על דעתך?

לא מדוייק ולא נכון עניין החברים. אני מכירה גושלים רבים שהם מוגדרים כמכורים לאינטרנט, ומספר חבריהם לא פחת, ככה שלהכליל שלחלקם אין חברים, זה לא נכון. מי שלא היו לו חברים, ואינו חברותי, לא יעזןר לו שום דבר, והאינטרנט הוא מעין מפלט עבורו לחברות וירטואלית. אם אני מגדירה עצמי נכונה, כמכורה לאינטרנט, העניין החברתי לא מדוייק, כיוון שההתמכרות לא באה על חשבון החברויות והחברים.

e-magine

New member
רז לי, כולם רשאים לחלוק על דבריי

רק אני לא רואה כאן את המחלוקת, כי את חולקת על דברים שלא אמרתי. יש אנשים בפורום הזה שהעידו על עצמם שהם סובלים מבדידות איומה, שאין להם חברים בכלל, אז קודם כל את חולקת עליהם ולא עליי. אני מעולם לא אמרתי שכל מי שמכור לאינטרנט - אין לו חברים, אני אמרתי שיש כאלה. ואני לא מתבסס רק על אמירות כאן בפורום, אלא גם על מאמרים ומחקרים שפורסמו וחלקם גם הובאו לכאן.

מה שכן בטוח לגבי הוא שהאינטרנט

יכוללעשות רדוקציה לחברויות הלא וירטואליות למשל גיליתי שחברות וחברים שהייתי מדברת איתם המון בטלפון פתאום זה מאד פחת במיוחד כשאין לי אינטרנט בבית (שהוא על סיבים ואז הקו הטלפוני פנוי) ואני מתחילה לחפש לי מאיפה להיכנס מכל מקום אפשרי בסביבה אז אנשים לא מוצאים אותי בבית ובאמת חודש וחצי שלא היתה לי רשתבבית הייתי מבלה שעות על שעות במשרד בערב והתוצאה שהיום אנשים כבר בקושי מתקשרים אלי יכול לעבור ערב שלם בלי אף טלפון דבר נוסף כשאני ברשת בבית אין לי סבלנות לטלפונים ולפעמים אני לא עונה כי אני בתוך הטריפ דבר נוסף אחר - יש לי שניים שלושה חברים וירטואלים שאיתם התחלתי גם לדבר בטלפון לאחרונה , כאילו במקום הלא הוירטואלים כל מיני תופעות די מדאיגות

razli

New member
לא מצליחה לפתוח את השאלון

אפשר אולי לקבל קישור נוסף לשאלון?

למעלה