משננים, כפרה, משננים.
R R a c h e li New member 10/8/05 #35 .חחחחחחחחח...../images/Emo6.gif יש לי עכבר אופטי....הכל רואה בלי שום דבר לפספס.... קליק ימיני והכל ברור אההההההההה ושכחתי....יש לי מיומנות לקריאה מאונכת.... לילה טוב מתוקה
.חחחחחחחחח...../images/Emo6.gif יש לי עכבר אופטי....הכל רואה בלי שום דבר לפספס.... קליק ימיני והכל ברור אההההההההה ושכחתי....יש לי מיומנות לקריאה מאונכת.... לילה טוב מתוקה
ה הנודניקית עם הקוקו New member 10/8/05 #27 ../images/Emo124.gifרחלייייייייייייייייייי קראו אותך לצ'אטט... רצית-קיבלת!
R R a c h e li New member 10/8/05 #37 איך מגיעים לשם.... פעם בזכות העכבר שהוא אז היה בגלגלת...קליק ומיד היה מגיע... היום ממממממממ מצעים לי ...עם מצלמה עם רמקולים וואלה מסובך לי מאוד..... למה העכבר האופטי הזה לא מבין
איך מגיעים לשם.... פעם בזכות העכבר שהוא אז היה בגלגלת...קליק ומיד היה מגיע... היום ממממממממ מצעים לי ...עם מצלמה עם רמקולים וואלה מסובך לי מאוד..... למה העכבר האופטי הזה לא מבין
ה הנודניקית עם הקוקו New member 10/8/05 #38 תני לי אותו... תעבירי לי בפתח שבמאחורי המסך... תני לי...אדבר איתו בשפתו. יש עליי שפה מאד עשירה היום
ח חיוכים כתומים New member 10/8/05 #42 חיים בסרט בטלויזיה זה חיים של אחרים... כאן זה אנחנו...ברגעי האמת... בלי תסריט, בלי במאי, בלי צנזורה, ובלי מחיאות כפיים מבויימות רק ברגעי האמת של משחק החיים..
חיים בסרט בטלויזיה זה חיים של אחרים... כאן זה אנחנו...ברגעי האמת... בלי תסריט, בלי במאי, בלי צנזורה, ובלי מחיאות כפיים מבויימות רק ברגעי האמת של משחק החיים..
מ מייקי31 New member 10/8/05 #46 בעיניי זה משול לרכבת הרים אוווופס למעלה, בהיי של החיים רגע לאחר מכן, צלילה למעמקים.... מיכל