שמחה ועצב

בר 02

New member
שמחה ועצב

מחר יש שמחה במשפחה, אחי חוגג בר מצווה. יש שמחה, אבל העצב מרחף באוויר, ולמרות שההורים שלי מרגישים כל כך טוב והכל בכלל נראה נחמד , יש בי צער עמוק , אבן. פתאום עולות לי תמונות של אחי ז"ל בבר מצווה שעשינו לו , ובכלל לחגוג בלעדיו נראה לי כל כך ריקני ועצוב. הוא כל כך חסר לי, ואני מתגעגעת , ויש עוד כל כך הרבה דברים שאני רוצה להגיד לו ולשתף אותו, אני רוצה להאמין שהוא יהיה איתנו מחר , שהוא רואה ושומע הכל , תן לי אמונה.

solitaryshell

New member
קודם כל מזל טוב ../images/Emo140.gif

אני מאמינה שאחיך יהיה איתכם, ואני גם חושבת שאת תרגישי את זה. הוא איתך כל הזמן, הוא גם בלב וגם בזכרונות. נכון שיש הרבה כאב וגעגועים, ונכון שזה לא יהיה יום קל, אבל ישנו גם אחיך שחוגג את בר המצווה שלו, וזה אירוע של פעם בחיים, וזאת שמחה (למרות העצב). תרשי לעצמך להרגיש גם עצב וגם שמחה, תרשי לעצמך לבכות וכמובן גם לצחוק... מאחלת לכם מזל טוב, וכח לשמוח בבר המצווה.

טול8

New member
מזל טוב כמובן..

שיהיה קל כמה שרק אפשר, תחזיקי מעמד וכתבתי לך גם במסר אישי התייחסות מורחבת ;]

../images/Emo24.gif

אני ממש ממש מזדהה איתך אחותי התחתנה לפני שנה והכי פחדתי מזה בעולם בסוף לפני החתונה אחותי נסעה לקבר לקחת אותו איתה ובחופה הזכירו אותו ובכו אבל אח"כ היה הכי שמח בעולם (ועוד היום אנשים אומרים לנו שזה היה החתונה הכי שמחה שהם היו בה) תהיי חזקה יהיה בסדר תבכי תכאבי אבל אח"כ תשמחי זה מגיע לשני האחים שלך, אח שלך איפשהוא רואה אתכם ושמח גאה בכם מאוד זה בטוח....

בר 02

New member
תודה על העידוד

תודה על התמיכה , האירוע היה מאד יפה ומאד שמח. כמובן שהזכרנו אותו היה דמעות, אבל גם מאד שמחנו ונהנו.

למעלה