שמחה ואושר!

גאמי

New member
שמחה ואושר!../images/Emo140.gif

שוב לא עמדתי בפיתוי וכתבתי על רון שלי. אתם מוזמנים להכנס ולקרוא על ידי כניסה לקישור למטה. אושר של אחד הוא התקווה לאחר. לא כן? זהו טסה היום לשבוע. כבר מתגעגעת גלית

mayarel

New member
איזו משפחה חמודה אתם

ממש חייכתי שקראתי על רון ועוד יותר כשקראתי על לוטם והבחירות שהיא מאפשרת לך.
ממש מקסימים. תהני ותנוחי הרבה ויום נישואים שמח!

orit952

New member
המשחקים של היום

זה לא משחקים של פעם.... מקסים, מקסים , מקסים!!!!! רק שימשיך להתקדם. טיסה נעימה.תעשו חיים.

shavririt

New member
חופשה נעימה והמון חוויות. ../images/Emo160.gif

ו..קראתי על רון וגם על לוטם ועל אחותך.. כשמתחילים לקרוא אצלך בבלוג- קשה להפסיק, גם כשאין זמן.. והתמונות...(לא אגיד שלא תתנפחי מגאווה)...

גאמי

New member
תודה לכן מאיה ואורית ושבריריתה

שמחה שנהנתן עוד יותר שמחה שחייכתן. ותודה על התשבוחות על המשפחה, בבת עיני מפעל חיי.

doroniz

New member
אין עליו - גבר שבגברים

אני גאה בו ובך......עכשו יש תמונות של שני המלאכים האלה וכולם יכולים להנות מיופים החיצוני. התיאורים שלך יכולים לספר רק מעט מהיופי הפנימי של שני החברע'ס האלה. לשמחתי אני יכול לספר שאני מכיר אותם קצת יותר מקרוב, ו.......חבל על הזמן. סעו כבר ..... גם אנחנו כבר מתגעגעים, עוד לפני שנסעתם. תבלו טוב, תביאו איתכם חוויות והעיקר תחזרו (כבר) בשלום. דורון.

גאמי

New member
יו איזה בן אדם רע!

עכשיו אני באמת בוכה. נשארת, נשארת נשארת טוב אולי לא

doroniz

New member
רשע מרושע

כן כן, התכונה הראשית שלי היא רוע.....רוע שגורם לאנשים טובים לבכות. סתם סתם סתם - אנשים פה עוד יתחילו לחשוב שזה רציני. תעשו חיים....דורון.

rutimay

New member
יופי, גלית.

לא מספיק ש"תקעת" אותי עכשיו שעה לקרוא את כל הבלוג (כולה נכנסתי לשניה לראות את הילדודס ונסחפתי... טוב, היה מצחיק ומרגש הרבה יותר מהדוקטורט המזוויע שלי שבמסך המקביל
), אז עכשיו את טסה לך לאיטליה בדיוק כשאני באה לבקר בצפון? זה יפה ככה? לא. כולי ירוקה מקנאה. נ.ב. הכנסתי אותך למועדפים.

גאמי

New member
רותי משום מה חיכיתי כל כך שתגיבי

שמחה שהגבת דעתך חשובה לי. אני יושבת לי ומסמיקה. ולגבי הצפון, כן תמיד סבלתי מטיימינג איום. אני מאלה שמגיעות תמיד ברגע הפיזור. צר לי שלא אפגוש אותך עדיין. זה יקרה.

rutimay

New member
../images/Emo6.gif אז זהו ש-

המסך המקביל הוא רק במחשב שלי. למעשה, כמה מסכים מקבילים - כי לדוקטורט שלי יש כמה פרקים עליהם אני כותבת בו-זמנית, כולם משמימים באותה מידה. את יכולה אפוא לתאר לעצמך כמה אני שמחה כשמזדמנות לי הסחות דעת במשך היום, שמאפשרות לי ללחוץ על הקו הקטן שמוריד את המסך המשמים למטה... הדוקטורט, בכל אופן, הוא על "ייצוגי חווית האמהות בסיפורת נשים עברית במאה העשרים", ואני אמורה להגיש אותו עוד ארבעה חודשים.

גאמי

New member
וואהו איזה נושא! לא נשמע כלל וכלל

משמים. אך טכנית עבודת דוקטורט לבטח משעממת אף בקנה מידה גדול יותר מאשר עבודת סמינריון תואר ראשון בספרות
מה שלא יהיה חג שמח! ובהצלחה בהמשך לימודיך דוקטור רות.

למעלה