שמחה גדולה הלילה

מורנא007

New member
שמחה גדולה הלילה

סיבות: א.
eBay ב הפיצבורג סטילרס חוזרים לשחק פוטבול

jbloo

New member
רגע,

אבל באתר הרשמי חדש עולה פחות, יש סיבה ששילמת כמעט פי 2 ליד שניה? העיקר שאתה שומר על אופטימיות

כל החארות זה מידד

מורנא, איפה שכחת את האייקיו? אם השני זה מידד אז למה טרחתי לענות גם בשמי? מידד

מורנא007

New member
הבנתי שאתה אשכרה חושב

שלא ידעתי בזמן ה- bid ש- $27 לדיסק זה מעל למחיר השוק... לא מתאים למהנדס תוכנה בכיר לחשוב כך על כימאי פיסקאלי.
את תואר הדקטור שלי הוצאתי באוניברסיטה העברית. לגבי IQ זה משהו אחר
אולי אתה זוכר את הספור על שאול המלך שידע שהוא הולך לחטוא ובכל זאת העלה באוב את שמואל הנביא? קרא, אולי תבין למה מורנא כועס עליך (יותר מ 5 שנים) שהוא היה מוכן לשלם כ- $10 לפחות מעל מחיר השוק?

מורנא007

New member
חבל

מאז שניהלנו חילופי דברים בדואר חשמלי (מה שמכונה בסלנג e-mail), עברתי דירה למדינת טנסי ו... נפגשתי עם מישהו שהיה חבר בלהקת הבמה החשמלית בעיר הבירה נאשוויל ליד הדשא במרכז הקהילה היהודית (JCC). אותו אדם סיפר לי על הסכום ה"אסטרונומי" (0) שקיבל מחברה מסוימת שהוציאה את האלבום שבו הוא השתתף. עכשיו לא רק אני כועס גם הוא כועס, 3 1/4 כועס.

אתה צוחק או מה?

הבמה החשמלית לא זכאית לאגורה שחוקה אלה רק בעלי הזכויות ויזארט בע"מ שקיבלו הכל אם אחראי הכספים הנוכל דאז אדון עזרתי שילם
בכל אופן שיגיד תודה אותו בחור שניגן ב-2 קטעים סה"כ שהדיסק יצא אי פעם ובכלל מה הוא קיבל מהלייבל WORLD IN SOUND? הם אפילו זכויות לויזארט לא שילמו נדמה לי. מידד

קבל

http://synphonic.8m.com/country/france.htm ב-$16 ולי יש הנחה של 15% אצלו יאללה עזוב, לא קרה כלום אבל להבא אל תיפול למלכודות מידד

למעלה