שמחה אמיתית מהנשמה...

y a m a i

New member
כמו שאמרתי-"ילד"

מספיק בשביל ללכת כמו צאן אחרי רבנים. אתה מודע לעובדה, כי המילה "אמונה" סותרת את המילה "ידיעה"?

רוני13

New member
פה

תמשיך להאמין,אופס סליחה אתה לא מאמין בכלום! תמשיך לחשוב שאתה חצי קוף חצי אדם!

רוני13

New member
לך...

אני מאחל: שתבין שזה שעכשיו אתה נושם זהו נס! שתבין שהשמש עולה בבוקר זה נס! אני מאחל לך שתמצא את הדרך האמיתית...

y a m a i

New member
חמודי

אני (ואחרים) אכבד אותך ואדבר בהתאם, כשאתה תלמד לכבד אנשים עם דעות שונות משלך.

לא בבום.. ב7 ימים :)

אני פשוט חושבת שאנחנו אף לא נדע איך זה קרה מתי זה קרה ואם זה קרה..אולי היה עולם תמיד הרי הזמן הוא מושג אנושי העולם הוא הרבה יותר מבני אדם. לכן האמונות של שניכם אפשריות בערך באותה המידה רק שלמי שמאמינה במפץ הגדול יש גם את המדע לצידה ולמאמינות יש רק את האמונה.. שגם זה דיי מכובד.

lithium1914

New member
לא, זה לא מכובד.

להאמין באלוהים זה הגיוני כמו להאמין בוודו או להאמין שהעולם נוצר כתוצאה מעיטוש של יצור ירוק ענק (דאגלס אדאמס, "המסעדה שבסוף היקום", הוצאת Pan, לונדון, 1980). בעניין ה"מכובד" -- זה בעיני המתבונן.

אני חושבת

שכל עוד שהאמונה שלהם לא פוגעת בך, תכלס לא מפריע לי שאנשים יחשבו שהולם נוצר כתוצאה מעיטוש של יצור ירוק (אחלה ספר דרך אגב) כל עוד ששם לא מכריחים אותי להתפלל לאלוהי הטישו. נכון שכאן האמונה שלהם נוטה לפגוע בי ובאחרים אבל כל עוד שהאמונה נשארת כדבר פרטי שיהיה להן בכיף

רוני13

New member
הם משווים...

הם משווים את זה לדברים מאוד טיפשיים! הם משווים את היהדות לעיטוש של חיזר!!! וזה ממש מעצבן!

תראה בעיני העצבים שלך חמודים

זה מראה שבאכפת לך או שאתה חמום מוח, אני נוטה לחשוב על האפשרות הראשונה אבל יחד עם זאת חבל לי שתתעצבן.

למעלה