שמחה אמיתית מהנשמה...

nehtab

New member
שמחה אמיתית מהנשמה...

"ושבחתי אני את השמחה"- זו שמחה של מצווה (שבת ל:) בשעת עשייתן של המצוות על האדם להיות מלא שמחה מתוך חופש פנימי וחדות יצירה.מחויב ולא מוכרח. ויעשה הטוב מצד שהוא טוב, ויבחר באמת מצד שהוא אמת, ויקל בעיניו טרחן, ויבין כי לכך נוצר לשמש את קונו. וכשהוא עושה מה שנברא בשבילו, ישמח ויגיל. וזוהי השמחה האמיתית. וישמח ויגיל יותר ממוצא שלל רב. ונאמר: אם עשית דברי בשמחה, פמליא שלי תצא לשחרך". (מסכת דרך ארץ) (ספר הבית היהודי) באהבת ישראל ננצח, צו השעה- אהבת חינם. חייך אחי, אתה יהודי.

רוני13

New member
אני אוהב כל יהודי...

גם שמאלני וגם ימני...! גם שחור וגם לבן...כל יהודי! עכשיו תורם של כל השאר-רק בעזרת אהבת חינם נזכה לגאולה!

y a m a i

New member
להצדיק פגיעה בחייל יהודי

("מה אתה הייתה עושה אם היו מעיפים אותך מהבית שלך"=הצדקה) לא נחשב לאהבה.

רוני13

New member
אני לא רואה...

אני לא יודע למה אתם לוקחים דברים שאמרתי והופכים אותם לטובתכם! אני לא רואה במשפט שנאה-אלא התנגדות!

y a m a i

New member
"לטובתכם"?

כי לטובתנו שיפגעו בחיילים? זה מאוד פשוט, אתה מצדיק פגיעה בחיילים? אני מעדיף שלא יאהב אותו אדם, שלא אכפת לו שיפגעו בי.

רוני13

New member
יו איך אתה מעוות!

מאוד קל לעוות דברים...אני לא בעד שום פגיעה בחיילים איפה כתבתי שאני בעד? אני רוצה שתביא לי מדברי שכתבתי:"אני בעד פגיעה בחיילים" במילים האלו!

רוני13

New member
כאן...

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=237&msgid=75096924 בהודעה הזאת! דיברת אליי-ואל תעשה את עצמך טיפש...

y a m a i

New member
תשאר עם רמה בסיסית של דיון

לא ביקשתי קישור, ביקשתי ציטוט. איפה הציטוט שלי שאומר שאתה בעד?

רוני13

New member
זאת הודעה שלך!

בכותרת:"להצדיק פגיעה בחייל יהודי"ואז בהודעה:"("מה אתה הייתה עושה אם היו מעיפים אותך מהבית שלך"=הצדקה) לא נחשב לאהבה."ואם אתה צריך הסבר להודעה שאתה רשמת אז הנה: בכותרת רשמת עובדה-עליי! ואז בהודעה ציטטת אותי ורשמת שזאת הצדקה לפגיעה בחייל! אני יודע לפעמים הזיכרון בוגדני...

y a m a i

New member
אכן הצדקה ואני עדיין רואה שהצדקת

אבל אתה בורח מהמילים שלך, איפה כאן כתוב שאתה בעד?

רוני13

New member
חחח...

טוב! אם אתה מתעקש לא כתוב:"אתה בעד פגיעה בחיילים" אבל לדעתי:"להצדיק פגיעה בחייל יהודי" זה אותו משפט! כי פשוט קבעת עובדה על סמך משפט....

y a m a i

New member
ולדעתי אלוהים לא קיים

אז בשבילך זה אומר שזה נכון? אל תכניס לי מילים לפה פעם הבאה, כדי שלא תתדחף לפינה כמו עכשיו. ולענין, לכתוב דברים בסגנון: "נראה מה תעשה כשיעיפו אותך מהבית", "אי אפשר לשפוט את המתנחלים אם לא היית במקומם", זה בהחלט נסיון להצדיק פגיעה בחיילים.

רוני13

New member
ופה...

יש לנו הודאה רשמית שאתה אומר שאני בעד פגיעה בחיילים! ואני בחיים לא אפגע בחייל...הדבר היחיד זה להתגונן!

y a m a i

New member
חזרנו,

נו איפה כתבתי שאתה בעד? (זה כמו מבוך שלא מסתיים...).

רוני13

New member
טוב ירדתי!

ירדתי מהקטע של בוא נגיד את זה במילים מפורשות(אפה נפתח לנו מעבר במבוך...). הנה אתה אומר את זה במילים אחרות!

למעלה