שמו של הסריס

Jon Targaryen

New member
שמו של הסריס

אני חייב להתוודות שאני מת על הנספחים בכל הספרים ואני חורש עליה כאילו אין מחר. ולפני כמה דקות שמתי למשהו מעניין: כל בני טארגאריין מזכירי בצורה מחשידה את שמו של הסריס ואריז. לי זה נראה מאוד חשוד מה דעתכם?

הטרגרינים וואריז הם "מזרחיים" במוצא

גם ואריז וגם הטראגרינים באו מהמזרח - זה הסבר אפשרי אחד כמובן שאצל מרטין אפשר לקבל את ההסבר הפשוט ואפשר לחכות לתפנית מוזרה בעלילה שאתה אולי צפית.

ישנה גם תאוריה שואריז הוא טארגאריין

ידוע לנו שוואריז בא מהעיר ליס אאל"ט. עוד ידוע לנו שאיאריון הלוהב הוגלה לליס למספר שנים לאחר מות דודו באילור הטוב (או באילור שובר החנית). התאוריה אומרת כי ואריז הוא ממזרו של איאריון. וזה גם יכול להסביר את נאמנותו של ואריז לבית טארגאריין.

Jon Targaryen

New member
עוד תאוריה

איני קראתי עוג את סופת החרבות(רק את הפרולוג אבל זה לא נחשב). לדעתי ליסה ארין הרעילה את בעלה ג'ון בגלל שהוא רצה לשלוח את בנם החולני רוברט לDRAGON STONE לחניכות אצל סטאניס, האם זה נכון?

זו לא תיאוריה, זו עובדה

היא מספרת את זה בפרק האחרון (סאנסה). היא מספרת שהיא שמה את "הדמעות" (הרעל דמעות ליס) בכוס של ג'ון. היא גם מספרת שפטיר ביקש ממנה לעשות את זה. היא לא הרעילה אותו בגלל שהוא רצה לשלוח את בנם לדרגונסטון, אלא בגלל שהיא רצתה להיות עם פטיר. אחרי זה היא ברחה ממעלה-מלך בגלל שרוברט (המלך) רצה לשלוח את רוברט (הילד) לחניכות אצל ג'יימי לאניסטר.

יפה שעלית על זה ../images/Emo13.gif ושאלה:

לאנשים שקראו את 3 הספרים הראשונים במרווחים גדולים אחד מהשני: האם היו לכם תיאוריות לגבי מה יקרה ב"עימות המלכים" ו"סופת החרבות"? אם היו, הצלחתם לעלות על דברים או שהתיאוריות התבדו?

לי היו תאוריות, אם אתה זוכר

וחלקן התגלו כנכונות

זוכר שהיו, אבל לא זוכר מה...

אני רק זוכר ששמעת שרוב מת והורסים את וינטרפל אז חשבת שסטאניס יכבוש את וינטרפל, יהרוס אותה ויהרוג את רוב...לפחות חזית שסטאניס יגיע לצפון, מה שהיה מאוד מפתיע בשבילי בפעם הראשונה. מה עוד היה?

Huan

New member
לי יש שאלה אחרת...

היכן העותקים שלך של עימות המלכים?

בדיוק איפה שהעותקים שלך

של ילדי המחשבה והצל של אנדר- לא במקומם הטבעי.
לא הגיע הזמן להחלפות? (אגב יש לי את הצל החדש "הצל של הענק" אם בא לך)

Huan

New member
בהחלט הגיע הזמן...

שבוע הבא, כשאצא, נדבר. גם לי יהיה בקרוב (חורץ לשון). אגב, קבל ח"ח על הפורום המרשים והקהילה התופחת.

Jon Targaryen

New member
אנשים קבלו משהו לפנים

נכון בסופת החרבות דאני חולמת שהיא שוכבת עם איזה גבר אבל הוא צעיר כך שהוא לא זורה(או ג'ורה קיצר הבנתם) אז סתם ניחשתי שזה גו'ן(בן הדמויות האהבובות עלי) אבל זה עדיין היה ברק ניחוש. בפרקים הבאים מסופר על ג'ון והפראית שלו ומפה אפשר להגיד כמה דברים. נכון יש מרחק עצום ביניהם והם בכלל לא מכירים זה את זה אבל אצל מרטי אי אפשר לדעת. עוד, כשלמדתי על תורת החלומות (מה כל דבר מסמל בחלום וכו ' .. לדוגמא אדמה וחול מציינים את איבר מין הנשי) שיש מצב שכשה שני אנשים מקיימים יחסי מין האדם השלישי/ת יכול לחלום על זה שהוא מקיים יחסי מין עם אחד מהם(זה לא רק יחסי מין אבל במקרה שלנו אלה יחסי מין). אבל התאוריה הזאת די רופפת כך שלא כדאי שתאמינו בלב שלם בה או תגיבו בצורה בוטה.

למעלה