שמות

נזכרתי בעוד שלושה שמות מיוחדים

מישהי שקראה לבת שלה פטל, עוד מישהי שקראה לבת תלתן. וברוח זו מה דעתכן על השם תות?

leegil

New member
../images/Emo23.gifשלום-ציון לבת ילדה מתוקה

ומקסימה--(עם שווא ב-ש) שלום ציון הייתה מלכה.

naamamushki

New member
וגם גפן שלי... וגם דקל שלי...

לטעמי מיוחד אבל ממש ממש לא מוזר או מגוחך. אני אוהבת שמות שאי אפשר לעוות עם מילעיל או מילרע. קצרים וישראלים...

היי נעמושקי, מה שלום גפן שלך?

דקל - שם מקסים גם בעיני, כנראה שיש לנו טעם דומה..

כרמיון

New member
דקל שם מקסים

כשהייתי בהריון, אני ובעלי שקלנו לקרוא לתינוק דקל. בסוף קראנו לו בשם אחר (וזה שם חריג לאללה, כמו שאת יודעת...) אבל אולי בפעם הבאה יהיה דקל.

leegil

New member
../images/Emo41.gifהורים שקראו לבת שלהם -תות

והשם משפחה הוא שדה...כל אחד עם ה"שגעונות" שלו לא?? שהילדים יגדלו הם ישאלו למה קראת לי כך??? גם אני לא ממש אוהבת שמות שהם גם יוניסקס.. לבן שלי קוראים אור--זה אכן גם שם לבת אבל זה שם מקסים לדעתי והוא מביא המון המון אור להורים שלו.

אני מקווה שגפן של ילא תתחתן

עם מישהו ששם המשפחה שלו "צמר" או "עלי" (צמר גפן.. עלי גפן...)

king luli

New member
אני לא יודעת אם זה אמיתי ...

אבל יש את הסיפור על המרצה באוניברסיטת חיפה שקרא לבן שלו חמור. אומרים שהוא התאבד... זה מקרה קיצוני אבל אני חושבת שצריך לחשוב על הילדים עם כל השמות המיוחדים האילו. לפעמים הם ממש סובלים. חוץ מזה - הכרתי מישהו שקראו לו חוף

ליאם711

New member
אני מכירה די הרבה באופן אישי:צוף,

שלוש אחיות - לחן, צליל ואודם ולאחותי קוראים אילת (על שם משחתת אילת שטבעה באותו היום). לבני קראתי - תומר (לא שם מיוחד, אבל לדעתי - מדהים!). ליאם.

../images/Emo32.gifליאם711- במקום מסר.

ליאם, את באה למפגש בתאריך החדש ברחובות? עדיין יש לך בעיה לפתוח מסרים.

ליאם711

New member
אני עדיין לא מצליחה לפתוח ולכתוב

מסרים. ישנו סיכוי גבוה שאוכל להגיע. אני לא בטוחה שיהיה לי רכב באותו היום, ולכן עדיין לא בטוחה. יש מישהי שמגיעה מאיזור ביה"ס "קציר"?

למעלה