שמות

כספיונת

New member
שמות

שלום לכולם, לפני כמה שנים הייתי אצל קוראת בקלפים. היא הייתה מדוייקת להפליא, אך הדבר שהכי הדהים אותי הוא שהיא ידעה שמות של אנשים קרובים אלי וחשובים לי. לא מדובר על שם או שניים אלא יותר ובשמות די נדירים. שאלתי - אני יודעת שלכל קלף בארקנה הגדולה יש אות מקבילה, האם זו הדרך לדעת שמות ספציפיים של אנשים. כמובן שעשיתי זאת, פתחתי רק עם הארקנה הגדולה אך יצא גיבוב של אותיות שאי אפשר היה לחבר ממנו שם. אז מה הסוד? תמשיכו להנות ממה שאתם עושים, אתם מופלאים בעיניי.

כספיונת../images/Emo140.gifסביר להניח על פי מה

שתיארת שהדברים הגיעו ועברו אליה כמסרים עבורך באמצעות מדריכיה הרוחניים היא שימשה כצינור להעברת המסרים. הקלפים היו אמצעי לתקשור עבורך ובאמצעות הקלפים עלו מילים אני מניחה שהיא תיארה לך דברים נוספים ובכללם סיטואציות ותמונות שונות כולל תיאור חפצים. מה אומר לך? זכית!!

כספיונת

New member
אורלי יקרה../images/Emo24.gif

תודה על תשובתך. אם כך אני מבינה שאי אפשר לדעת מהקלפים שמות אלא רק על ידי תקשור? נכנסתי לפגישה ההיא מבולבלת ויצאתי מבולבלת עוד יותר (זה מלווה אותי עד היום) לא ידעתי שהיא גם מתקשרת היא עבדה עם הקלפים כל הזמן. אף פעם לא חשבתי על הדברים שנאמרו שם כעל זכייה כי הם היו קשים מאוד עבורי. אך בעקבות מה שכתבת אני מבינה שבעצם כוונתי/הוזהרתי ובעקבות כך דברים השתנו. האם זה נדיר לקבל מסרים כאלו?

הבנת נכון../images/Emo20.gif ואין זה נדיר לקבל כך

מסרים. בכל מקרה המסרים היו אמורים להגיע אלייך באופן של הארת הדרך לפתרון ומתן כלים של מה לעשות וכיצד לשנות זו המהות של הייעוץ צר לי לשמוע שנותרת מבולבלת כשהיית. ובקשר לזכית-התכוונתי לכך שקיבלת מסרים שהועברו אלייך ועבורך
מאחלת לך ימים מוארים
וטובים

למעלה