שמות תהיתם פעם כמוני מאיפה ידידיה קיבל את השם שלו? שם ייחודי קצת לא חושבים?
T Tu Lus New member 2/7/05 #1 שמות תהיתם פעם כמוני מאיפה ידידיה קיבל את השם שלו? שם ייחודי קצת לא חושבים?
L luvya New member 2/7/05 #2 ידידיה פרושו... ידיד ה' והשם מהמקרא, ת'אמת אני לא זוכרת מאיפה בדיוק. אולי השם של שלמה או משו כזה.
G galigirl New member 2/7/05 #4 ../images/Emo9.gif יווו תודה רבה..אני ממש רציתי לדעת ת'פירוש של השם!!!... אז תודה
S skater girl 4 ever New member 2/7/05 #5 אני בדיוק לומדת על זה בתנ"ך ! זה מספר שמואל ב' , סוף סיפור דוד ובת שבע . וכן , זה כינוי החיבה של שלמה .
אני בדיוק לומדת על זה בתנ"ך ! זה מספר שמואל ב' , סוף סיפור דוד ובת שבע . וכן , זה כינוי החיבה של שלמה .
S skater girl 4 ever New member 2/7/05 #7 אני רגילה --- לזה שלמורה שלי יש טעויות בכל המקצועות ... היא לא יודעת את השם הקודם של פתח תקווה (כלומר איך הוגים אותו) ... היא אומרת שקוראים לה אומלבס (עם סגול באות מ') וזה בעצם - אום - לבס ... יש לי מורה טיפשה אני יודעת , אני יודעת ... ביי ביי חן(=
אני רגילה --- לזה שלמורה שלי יש טעויות בכל המקצועות ... היא לא יודעת את השם הקודם של פתח תקווה (כלומר איך הוגים אותו) ... היא אומרת שקוראים לה אומלבס (עם סגול באות מ') וזה בעצם - אום - לבס ... יש לי מורה טיפשה אני יודעת , אני יודעת ... ביי ביי חן(=
S S i m S 2 R u l e S New member 3/7/05 #15 טעוווווווווווווווווות.. זה אומלבס/אומלאבס... (אפשר לכתוב איך שרוצים) אבל השם המקורי זה אומלבס
I iii5 New member 3/7/05 #12 במשפחה של ידידיה... בכלליות יש שמות לא רגילים ממש. הייתי אומרת לכם אותם, אבל אני לא יודעת כמה ידידיה או הם רוצים להתפרסם פה..
במשפחה של ידידיה... בכלליות יש שמות לא רגילים ממש. הייתי אומרת לכם אותם, אבל אני לא יודעת כמה ידידיה או הם רוצים להתפרסם פה..