שמות

בלאונט

New member
שמות

אני רוצה לספר לכם סיפור קצר. האמת, הוא לא כלכך קצר אבל אני מקווה שתסלחו לי ותקראו בכל זאת כי אני ממש רוצה להוריד את זה מליבי. זה מתחיל בזה שחבר שלי בגד בחברה שלו, הם היו יחד כבר שנתיים וחצי ובאמת שלא חשבתי שזה יכול להסתיים מתישהו, כאילו זה ככה היה כתוב בספר הגדול שיש רק לאלוהים: השניים האלה יהיו ביחד לנצח. אבל מסתבר שלא משתי סיבות, קודם כל הוא היה טיפש מספיק בכדי לבגוד בה, אחרי כלכך הרבה זמן, ועם מישהי כלכך איכותית ומהנה והסיבה השניה היא שהיא הייתה חכמה מספיק כדי לתפוס אותו. לא לא, חבריי, זאת לא הערה לא-שובניסטית, פשוט המקרה נעשה אצלה בבית, עם אחותה, בזמן שהיא התקלחה. חברתו, שבמבט שני לא נראית חכמה כלכך, החליטה להפתיע אותו במלוא מערומיה אך לא ציפתה שגם אחותה תצפה בה ערומה מיד לאחר שתסיים להתחרמן בפרעות עם החבר שלה. לא משנה, בכל מקרה, צמד היונים נפרד לעת עתה, מה שהשאיר אותי, כחבר טוב של שניהם, חבר טוב של שניהם - רק לחוד. אז כשאני איתה, אני צריך לספר לה כמה חרא הוא היה, כמה שהיא לא צריכה אותו, שהיא יכולה להשיג יותר טוב ושאר זיוני המוח האלה שפשוט נכתבו כדי לספק את מוח-האישה-הנבגדת. ומאידך, כשאני איתו הוא לא צריך אותה, גם ככה היא לא נותנת לו, היא טיפשה ושאר זיוני המוח האלה שפשוט נכתבו כדי לספק את המוח-האישה-הנבגדת (אני אסביר בהזדמנות אחרת). למרות שזה נשמע איום ונוראי במידה מאד מינורית, באמת שזה לא, אני אשרוד, אני חושב אבל הבעיה היא לאו דווקא אני - אלא הם. השניים היו ביחד כלכך הרבה זמן, ונכון שהוא בגד בה אבל אני לא יודע אם הצעד של פירוד הוא באמת מה שישפר את המצב, ובכלל אני מתקשה להבין למה בכל פעם שגבר אומר את המילה ``בגידה`` האישה שלידו תזכיר את המילה ``פרידה``. הרי אני חושב, שמה שחשוב לכולם, כמעט בכל מצב שהוא זה להסתכל על העתיד ולעשות אותו הכי וורוד שאפשר, ולכן למרות שאותה חברה שלו עזבה את אהבתה הראשונה והיחידה והטילה על עצמה חודשים ארוכים של סבל ובכי, התדרדרות פיזיולוגית ופסיכולוגית, רקבון של האישיות וצלקת שהיא תישא בליבה במשך כל חייה, היא העדיפה לעשות זאת מאשר לסלוח לו ולהישאר איתו וכך להבטיח לעצמה עוד כמה חודשים ארוכים של אושר והנאה. אז אני יודע מה הסיבות שגרמו לה לבחור בדרך הקשה, קודם כל ישנו כבוד. כן כן, גם חברי השמאלנים שביניכם יסכימו שלכל אחד יש כבוד לשמור עליו, ואם נוותר על כבודו אנו נחדל מלהגן על עצמנו, אבל בואו רגע נתגבר על זה. הרי תמיד, אני חושב, אפשר לכופף את אותו כבוד באופן חד פעמי כדי לשפר את המצב בעתיד. אז למה בכל זאת היא עזבה אותו? אההה, פעם בוגד תמיד בוגד. כן כן, אתן מזמרות לעצמכן את המשפט הזה בכל פעם שאתן רואות מישהי סולחת לחברה-לשעבר הבוגדני, ובכל פעם שאתן מזהירות את אותה חברה מפני בחור חדש שבגד בחברתו האחרונה, אולי זה עוזר לכן למצוא פגמים במין המושלם (לא לא, באמת שאני לא חושב שאנחנו המושלמים מבין השניים) או שאולי זה באמת נכון. אבל אם זה היה נכון, הייתי מאמין שמשפט כזה היה נכון לגבי כל תכונה אחרת. פעם בוגד, תמיד בוגד. פעם גנב, תמיד גנב. פעם טיפש, תמיד טיפש. פעם חרמן, תמיד חרמן. פעם חכם, תמיד חכם. פעם נחמד, תמיד נחמד. פעם נאמן, תמיד נאמן. אנננננייייייי לא חושב. אל נא תגיבו כלכך מוקדם חברי הצעירים (אהא! אני מזכיר לי את יוסף המספר) , כי אני עדיין די רחוק מסוף הסיפור חסר הפואנטה, לצערי. לדעתי, הזוג לשעבר עוד יחזור ויתאחד באירוע חגיגי, והשניים עוד בטח יתחתנו, אבל משיחותי הארוכות עם החברה-לשעבר מסתבר לי שהיא ואחותה לא מדברות. קודם כל, מכוון שאחותה פשוט גזלה לה את החבר מהידיים והסיבה השניה והחשובה לא פחות היא שאחותה ראתה אותה עירומה כביום היוולדה והיא ראתה את אחותה בחזייה מלקקת את צווארו של החבר. אז כמו שאתם מבינים, התמונות שהשניים ראו די מקשות על קיום שיחות מסויימות, או כמו במקרה הזה, כל שיחה בכלל. כפי שכבר הבחנתם, תפקידי בכל המחזה הוא רק לקשר בין הדמויות שאופן פתטי ביותר, וזה מה שעשיתי גם עכשיו, פצחתי בשיחה עם האחות. האמת היא, שכל הסיפור הזה, למרות שהוא כלכך ארוך מייגע ומפורט כמו כל סיפור אחר שכתבתי עליו כאן, כלל לא התרחש. אהא, הצלחתי לגרום לכם לקרוא כלכך הרבה, לגמרי ללא סיבה. טוב, אז האמת היא שיש סיבה, זה פשוט היה ניסוי! לראות אם אתם תמשיכו לקרוא את כל הסיפור הארוך שלי, ולראות עם תגיבו עליו - אז בבקשה, אם כבר השקעתם בניסוי הקטן שלי כלכך הרבה זמן נדיר, תגיבו כדי שאדע שקראתם. בכל מקרה, אז הרבה תודה שקראתם. אני אכתוב הודעה חדשה יותר מאוחר, עם קצת יותר פרטים שאולי יבהירו במה מדובר.

נעל

New member
מה שנעל לא תעשה בשביל קצת כסף

אבל הכותרת הזו בעצם שייכת להודעה אחרת. כותרת יותר מתאימה להודעה זו יכולה להיות ``עד כמה נעל מסוגלת להיות מנותקת משיעורי הפיזיקה בחודשיים האחרונים``. כן, עכשיו מתרחש איפשהו בעולם, במרחק כמה מטרים מנעל לכל כיוון (למרות שנעל לא בדיוק במרכז הכיתה, אלא הרבה יותר לכיוון הקיר הכותל המערבי שלה) מתנהל לו שיעור פיזיקה. אוי, צלצול להפסקה. כבר? רק עכשיו? המורה ממילא לא שם לב שהיה הצלצול. בעוד כמה דקות הוא יגלה שפסה ההפסקה ההיא מהעולם, כמו בכל שבוע, ויתן חמש דקות אומללות של תנחומים במקומה (כל השמחה שבפגישה החברתית נעלמת ברגע שיוצאים מחוץ להפסקה מהכיתה). בכל מקרה, זה הרקע שהביא את נעל להשתתף בניסוי של בלאונט ולקרוא את כל ההודעה. זה היה קטע מאוד משכנע, במיוחד בגלל שהיה הזוי וחולני כמו סדרת דרמה זולה, ולכן לא היה כל ספק שהוא מציאותי. דוד כבר מכר לנו את המציאות בשקית הזו. היה נחמד; תודה על התעסוקה; מחכה לעוד פרטים על הניסוי, נעל ;-)

איך

שאני אוהבת ניסויים על המוח האנושי. לא דרוש הרבה בשביל ניסויים כאלה, רק תיאוריה מעניינת ורצוי גם קצת מוח אנושי. אני קראתי הכל, וזה אפילו היה די מעניין (בעברי הלא-כל-כך רחוק מסתתרת צפייה אובססיבית ב``יפים והאמיצים``, אבל זה פרט שאני לא גאה בו במיוחד), וכשחושבים על זה אולי הייתי צריכה לחשוד בך שאתה מספר לנו סיפורי טלנובלות מסוג זה. לא חשדתי. אני קיבוצניקית תמימה. אני באמת רוצה לשמוע במה עוסק הניסוי שלך. דולצינאה.

snoozy

New member
לא הוגן בכלל

לבחון אנשים לפי מידת התשומי שהם הקדישו לשטויות שלך. מזכיר לי מבחן שהמורה שלי למתמטיקה (אז ``חשבון`` הזכור לטוב) עשתה לנו בכיתה ה`. זה נראה ככה: מבחן חשיבה מתקדמת נא לעבור על כל השאלות לפני שעונים. 1. רשום את שמך בראש הדף 2 כמה זה שורש ריבועי של 256? 3. תרגם את שמך לגימטריה, ורשום את המספר בראש הדף. 4. 456+879= ,... ,... ,... ,... 22. ענה על סעיף 1 בלבד. מובן שאף אחד לא קרה את כל השאלות, ובסביבות הזמן שאנשים הגיעו לשאלה 3הכיתה שלנו נראתה כמו בית מחסה לילדים דיסלקטים. בנות התחילו לבכות, בנים טרקו דלתות וסירבו לחזור לכיתה. ורק אני ילדה פלצנית שכמותי מילאתי בדביקות שלב אחר שלב את כל ההוראות (כולל זאת שבה היינו אמורים לספור כמה פעמים מופיעה האות ב` בשאלון) והגעתי לשאלה האחרונה עייפה אך מאוד מרוצה מעצמי. אני לא זוכרת מה קרה אחר כך, זה די מטושטש בראש שלי. בעיקר צעקות היסטריות על המורה הפוסטמה שלי, אני חושבת. ואתה, בלאונט התדרדרת לרמה של מורה לחשבון ביסודי. תתבייש לך. הסוף לניסויים בתיכוניסטים!! לא נקנה שמפו שנוסה על סנוזי! יחי השורש הריבועי של 256! מחזירה את השידור לאולפן סנוז

res judicata

New member
דווקא

מכל ההודעות שלך שאני ראיתי, הכי נהניתי מזאת. אבל, טוב, נו. 16!

Wednesday

New member
אשכרה צעירים חסרי מנוח

ולאצ שאני צופה בזה! Wednesday מבהירה דברים

mmm

New member
נחמד....

m קרא ונהנה מאוד... ולמעשה מסכים עם כל מה שכתבת כאן. m גם רוצה כסף בגלל שהוא השתתף בניסוי ללא ידיעתו וכבר פנה לבית המשפט. BY mE

ממ

כשנכנסתי לפה כבר היה ההסבר להודעה הזאת, וקראתי אותו קודם. עכשיו קראתי את ההודעה עצמה, והנה אני מגיב. אני תמיד קורא את ההודעות הארוכות. בעצם הקצרות רק מפריעות לי למצוא את הארוכות. כמובן שיש הודעות ארוכות לא מעניינות והודעות קצרות ממש מעניינות, וכן הלאה. כמו שחבר שלי יגיד כיום- ככה זה. ככה זה. הרומן המודרני מת. ככה זה. וכן הלאה. shine on

למעלה