שמות

paz10

New member
שמות ../images/Emo66.gif

אשמח לקבל מכן שיר/דקלום שעוסק בנושא של שמות... די דחוף... תודה

בוקר טוב ליובל הילילולילו ובוקר טוב

לעדן אתה חבר שלי וכך הלאה כל בוקר אני שרה באופן אישי לכל אחד את השיר והם מתלהבים ומחייכים בחזרה(קטנים בני שנה-שנתיים וחצי)

כפית של דבש

בקלטת של אריאלה סביר לתחילת השנה יש את השיר "כפית של דבש עושה לי את היום" זה שיר קליט ומאד נחמד לתחילת היום, והוא גם אקטואלי לראש השנה. בתוך השיר מחלקים דבש לכל ילדי הגן וזה הולך בערך כך : "כפית של דבש, כפית של דבש, כפית של דבש עושה לי את היום,,, ל,,,,,, [לירון] דבש ל,,,,, [מיכל] דבש ל,,, [שם נוסף] אתן פה דבש דבש דבש וכו' כמובן שכדאי לחפש את הקלטת [אנחנו שרים אותו בגן כך שבכל פעם שנאמרת המילה דבש מוחאים כף.

מתוך "הולכים לגן" של סמדר שיר ../images/Emo41.gif

"שלום שלום ובוקר טוב. נשיר במקהלה. שלום גם לגננת ושיהיה לנו יום נפלא X2 שלום .... שלום..... וכו' וכו'

דובדבן 1

New member
מי בא לגן?

יש כמה שירים לבוגרים: מי בא לגן? מי בא לגן?מי בא לגן? עילי בא לגן. ואפרת באה לגן ויעל באה לגן ואלעד בא לגן.... עושים פה בלאגן, עושים פה בלאגן, -רוקעים ברגליים ובידיים. בלא בלא בלא בלא בלא בלגן. מסובבים ידיים ושוב מי בא לגן?

יעל של 4

New member
בוקר טוב לשמש הזורחת במרום

מתוך כפית של דבש של אריאלה סביר זה הולך ככה בוקר טוב לשמש הזורחת במרום בוקר טוב לדשא ולפרח האדום בוקר טוב ל..... בוקר טוב ל.... וכו... שיר נהדר ואני משתמשת בו הרבה בבקרים. כדאי לך לשמוע אותו בכפית של דבש, שיר קליט והילדים שרים אותו מהר. יעל

דובדבן 1

New member
תודה, ויש עוד שיר

תודה, את השיר למדתי מהמורה לריתמוסיקה ולא ידעתי שהוא של דורית. יש שיר שהיינו שרים באוטובוס בטיולי תנועה והוא מתאים לגן בוגר בנושא חלוקה להברות. הראשון יושב לו עידן-2 עי עי עי דן דן דן- בליווי מחיאות כפיים לכל הברה. עי עי עי דן דן דן ולידו יושבת מירב -2 מי מי מי רב רב רב מי מי מי רב רב רב בליווי מחיאות כפיים לכל הברה. ולידו יושב לו גל (ואז אני שואלת איך מחלקים את גל דור מאי טל וכו' לשניים? אי אפשר ! אז ) גל גל גל גל גל גל גל גל גל גל גל ולידו יושב אוריאל (ואז עושים נסיונות) או או או רי רי רי אל אל אל אוריאל בסוף השיר אנחנו יוצרים קבוצות של ילדים שהשם שלהם נאמר במחאת כף אחת, בשתי מחיאות כפיים או בשלוש... בימים בהמשך כבר שרים ללא כל העצירות וזה זורם בכייף. מקווה שלא הכבדתי יותר מידי.

למעלה