שמות

שמות../images/Emo178.gif

טוב אז אני צריכה את עזרתכן. אני כבר בשבוע 34 (הזמן טס) ועוד אין לי שם. יש כנראה שלושה אחרונים. מה אתן אוהבות יותר נכון שזה עניין של טעם אבל בכל זאת ליאל, לינוי וליאור לגדולה אגב קוראים ליאן למי שלא זוכרת. תודה

אולגה26

New member
כול השמות יפים וקשה לבחור

אבל כאמא לליאור יכולה להמליץ לך עליו. אבל לאחרונה פוגשת יותר מדי ליאורים קטנים בגן של בני
. המלצה שלי, תשאירי החלטה ללידה. לנו הייתה רשימה של שמות, הכנתי פתקים שנבחר אקראית אחרי לידה., אבל טמטמת לידה חגגה ושכחתי איפה שמתי. וליאור זה שם יחיד שעלה לי לראש אחרי לידה, כי זה מה הרגשתי באותו רגע- שהוא "אור" שלי, שהיה לי כל כך קשה לקבל אותו ולשאת אותו וללדת אותו. לפני לידה רציתי שם אחר לגמרי, למרות שבעלי לא התחבר לשם הזה. ככה שתלכי עם הרגש שלך אחרי לידה, כי זה השם האמיתי ושם שמתאים. לידה קלה

בעלי חושב שיש יותר ליאורים בנים מבנות.

זה נכון? בגן של הילד כולם בנים? האמת זה מעצבן שזה שם נפוץ מידי. אבל היום כמעט כל השמות אני שומעת הרבה. כשליאן נולדה חשבתי שהיא בין היחידים עם השם הזה , אבל לאחרונה אני כבר שומעת אותו הרבה.

אולגה26

New member
יש יותר בנים מאשר בנות

למרות שבזמן האחרון יש בנות עם שם ליאור ולא ליאורה. בגן של בני רק בנים עם שם הזה. אבל גם ליאל זה גם וגם, בכיתה של בני יש בת ובן עם שם הזה. מה לעשות ,שמות יפים. לכן רוצים אותם גם לבן וגם לבת

Tula1

New member
שואלת מתוך סקרנות

ואני לא מסתלבטת, באמת שאני שואלת בשיא התמימות- למה בחרתם 3 שמות (שהם מאד יפים אגב) שכל כך דומים לשם "ליאן"? יש סיבה ששני הילדים ייקראו בשמות כל כך דומים? אני אישית הייתי הולכת על שמות אחרים, יש כל כך הרבה שמות יפים, שלא חייבים להתחיל ב "לי" בכל מקרה בהצלחה, 3 השמות יפים קשה לי לבחור

../images/Emo6.gif היה לנו על זה דיון פה בעבר. אני פשוט

אוהבת שיש חיבור או קשר כלשהו בין שמות הילדים. לא יודעת למה זה השיגעון שלי. לי קוראים יפית ולאחי יניב וזה מקסים בעייני. אני אוהבת מאוד את השמות שמתחילים ב-לי. חשבתי גם על ליהיא ולישי אבל הבעל פחות מתחבר

מורןח5

New member
השם ליאל

שמחה לנסות לעזור לך אז ככה אחרי שהבן שלי נולד שזה היה לפני שנה ו-4 חודשים התייעצתי עם רב לגבי השם ליאל כי גם אני נורא רציתי אותו ומאוד אהבתי אבל הוא ישר פסל לי את השם הזה כי הפירוש שלו הוא "האלוהים שלי" אז לא מקובל לקרוא לילד בשם כזה, אז הוא נתן לי שמות אחרים שמתאימים לפי תאריך לידה ושעת הלידה ושאני ייבחר מה שהכי נראה לי אז קראנו לו עילאי לפי המלצתנו ואני לא מצטערת בכלל ממש אושר "עילאי".

בכל שלושת ההריונות

השמות שחשבנו כל ההריון לא היו השם שנבחרבסוף. בסופו של דבר תמיד התסכלנו על הילד/ה והשם עליו חשבנו לא התאים. בשלושתם באחד מרגעי ההתבנוננות השם הגיע.

למעלה