שמות מנתחים

גא1612

New member
שמות מנתחים

הי בנות, ראשית, שנה טובה לכולכן ובעיקר הרבה בריאות. מעוניינת לשמוע פרטים על הרופאים להלן: ד"ר פיינשטיין יצחק; ד"ר ישעיה אריה; ד"ר פנסקי מוטי. הומלץ לי לעבור לפרוסקופיה בחשד לאנדומטריוזיס לשם הוצאת ציסטה בשחלה החשודה כאנדומטריומה וכן לשם חיפוש נגעים באגן בשל כאבים שהפכו כרוניים. במידה ומישהי מבנות הפורום נותחה על ידי אחד מהרופאים הבאים או שמעה פרטים כלשהם אשמח לכל מידע. אלו רופאים הנמצאים בהסדר עם קופת החולים ומבצעים לפרוסקופיה באסותא. בנוסף, יש בידי אפשרות להגיע לתה"ש אך בלי לדעת מי יהיה המנתח, ובנוסף ההמתנה ארוכה. נפגשתי עם ד"ר סוריאנו באופן פרטי לפני כחודשיים והוא המליץ על ניתוח באסותא פ"ת, אך העלויות גבוהות מידי עבורי, כך גם אם אגיע לתה"ש אין שום ודאות כי הוא זה שינתח אותי. תודה וגמר חתימה טובה.

זואילי

New member
הי גא יקרה

מקפיצה לך, כי מהשמות שרשמת מוכר לי פנסקי, ומקווה שבנות שמכירות אותו יענו לך. אין לי מושג על השלושה. עדיין הייתי ממליצה לך להינתח בתה"ש.

מנסיון מר

אל תתקרבי לד"ר אריה ישעיה. אם תרצי פרטים אחרים, את מוזמנת לתיבת המסרים שלי
בריאות ושמחה, אניש.

פנסקי מצוין

יש לו ניסיון והוא כירורג טוב מאד ועדין ביותר. כל השאר,ממש לא. בהצלחה

galim29

New member
היי לך../images/Emo140.gif

לא מכירה אף אחד מהם. אני בכל זאת הייתי הולכת לתל השומר כי שם מכירים את המחלה מצוין.

ד"ר פנסקי

ערב טוב, אני נותחתי אצל פנסקי ב 24.9 אחרי שאחותי נותחה אצלו והיתה מרוצה הגעתי אליו באופן פרטי (700 ש"ח לפגישה) אח"כ במאוחדת אשרו לי את הניתוח באסותא ועלה לי עוד איזה 1400 ש"ח השתתפות כי הוא עשה לי גם לפרוסקופיה וגם היסטרו. אני עדין לא יכולה להגיד לך שאני מרוצה או לא כי לא עבר מספיק זמן :) אבל ההתרשמות הכללית שלי שהוא היה בסדר גמור גם כשהייתי באסותא היו שם אנשים שאמרו לי עליו רק דברים טובים. דרך אגב, כתבתי בפורום שהיחס באסותא (ת"א) היה מצוין בהצלחה מירב

למעלה