שמות לקבוצת ה'!

הדרוש13

New member
שמות לקבוצת ה'!

שאאלום!
אני מדריכת גדוד ה'..ואנחנו צריכים למצוא שם לקבוצה שלי...ואין לי ב-כ-ל-ל רעיונות!
אז פליז, פשוט תרשמו פה שמות לקבוצות..[שיתאימו לכתה ה']..כי אני רוצה להציע כל מיני שמות לחניכים!
ואל תפנו אותי לקישורים! פשוט רישמו פה רעיונות..
טנק'ס!
הדר!

noname202

New member
קבוצת בנים או בנות?או מעורב?

ובכלל יותר כיף לבחור לבד...חח..אבל תני להם שמות של כל מיני דברים מגניבים כאלה- אפשר ללכת על סדרת טלווזיה, גיבורים..כל מיני דברים שהם יאהבו..

freak2100

New member
וואי, בכיתה ה' הייתי באחוות

"גברים בחאקי"
זה היה השם הנורמלי היחיד שהצליחו למצוא, כי כולם רצו שמות כמו "אחוות חרא בתחתונים"... נו, ילדים בכיתה ה'
טוב, זה לא עוזר, סתם זה הזכיר לי
זה ממש משעשע פשוט...

noname202

New member
חחחח לנו היו הרבה יותר גרועים../images/Emo5.gif

מחשמלות הפרא
, צופים בשחור
, האימפריה של רבע, הזברות8-‏{ שבאמצע השנה הפכו לטלמאניה... שנה שעברה בכלל כיתות ה' אצלנו היו זוועות עולם! הבולדוזרים, פרוייקט תות,הבנדנה של דנה, מכנס העור של הדה ואליאור
בעעעעעעעעעעע

יש לי רעיון.........

תיתלי להם ברחבי השטח שלכם מללאאאאאאאאא פתקים שרשום על כל פתק חפץ או איבר אחר.. יש להם זמן מוגבל של כמה שתחליטי לאסוף את כל הפתקים(כל אחד לעצמו..) ואז, לכל חפץ/איבר שרשום להם בפתק הם צריכים לתת שם.. אל תגידי להם למה זה מיועד.. ואז אחר כך פשוט מנפים את השמות שלא ניראה.. זה מצחיק... עשו לי את זה בכיתה ט' וזה עבד.. מקווה שעזרתי.. =]

noname202

New member
אוייש עשו לנו גם את זה...../images/Emo13.gif

זה נורא חמוד...אני חושבת ששנה שעברה...אם זה באמת היה שנה שעברה זה לא עבד אבל...בכל זאת זה היה נחמד..

amitika1

New member
שמות...

אילו שמות שהיו בשבט שלנו: קקטוס,גב"ח(גברים בחאקי),חמניות,המורדים,המסדר,תותיות זה מה שאני זוכרת אבל תנסיח לחשוב על שמות של דמויות,סדרות וכאלה

השם של הקבוצה שלי...

זה בובספוג...
קצת הומואי ואני מבקשת זכויות יוצרים!!! חחח אבל בגדוד שלי יש הליצנים(?) שכונה מוקש(?????????) אל תשאלו זה פשוט הרמה של הגדוד גבוהה מדי בשביל להבין את הגאוניות...(כה בטח על מי אני עובדת8-|)

mm12394

New member
חחחח הקרדיט שלי :)

שם בן זונה
... הגויוות זה היה נראה לי עם גל קוצר לא?!

ענבל317

New member
חחחחחחחחחחחח

מור נכון? חחחחחחחחחחחח ברוכה הבאה לפורום!! חח תגיבי בהתפקדות חמשושים!! וכן, הגויאבות(!) היה עם גל קוצר.. מה עוד יכול להיות לנו בכיתה ז'? נו באמת חחחחחחח נכון שהיו לנו 2 קבוצות,אבל לכרמל ועדי הצטרפנו באמצע וכבר היה להם שם(הכבשים השחורות שולטים!!) חחחחח

ענבל317

New member
חחחחחחחחחחחח

מור נכון? חחחחחחחחחחחח ברוכה הבאה לפורום!! חח תגיבי בהתפקדות חמשושים!! וכן, הגויאבות(!) היה עם גל קוצר.. מה עוד יכול להיות לנו בכיתה ז'? נו באמת חחחחחחח נכון שהיו לנו 2 קבוצות,אבל לכרמל ועדי הצטרפנו באמצע וכבר היה להם שם(הכבשים השחורות שולטים!!) חחחחח

mm12394

New member
ענבל...

חחחח לא נכון הצטרפנו בתחילת שנה והיה ממש כיף לא עברנו הרבה גם גל (ויצא מזה רק טוב)

ענבל317

New member
לא נכון!!

הצטרפנו אחרי הפסטיעד שהיה בפברואר ואם אני לא טועה פברואר זה אמצע השנה חחח

ויזן

New member
יובליקו....

בקרוב אני מקווב...בסוף גם הקדימו להורים שלי את הטיסה והם חוזרים היום

למעלה