יפה וגם נעמי (למרות שקצת מיושן)
P peroorim New member 24/6/05 #35 לבן שלי קוראים ליעם או Liam ועוד לבן: אריאל, נועם כמו Noam Chomsky, תומר. ולבת: מיה (Mia), מאיה, אריאל
לבן שלי קוראים ליעם או Liam ועוד לבן: אריאל, נועם כמו Noam Chomsky, תומר. ולבת: מיה (Mia), מאיה, אריאל
S shir007 New member 25/6/05 #46 לא נכון, יש לי חברה שיש לה בת אריאל, וכשהיא היתה פצפונת והיה עוד קשה להבחין אם זה בן או בת, אחרי שהיו שומעים את השם, היו שואלים בן או בת.
לא נכון, יש לי חברה שיש לה בת אריאל, וכשהיא היתה פצפונת והיה עוד קשה להבחין אם זה בן או בת, אחרי שהיו שומעים את השם, היו שואלים בן או בת.
M Mירב New member 24/6/05 #38 יש גם KAILA שיכול להישמע טוב גם בעברית... וגם אביב (ואביבה) שם שעובד בשתי השפות
A avivit zaydman New member 25/6/05 #50 אביב או אביבה? לי קוראים אביבית אף אחד באמריקה לא הצליח להגיד את השם שלי קראו לי ויוי וגם זה בקושי.
E E s t r e l l a New member 25/6/05 #43 אביגיל מה דעתכם על אביגיל או באנגלית Abigail איך שם זה מצלצל בארצותיכם השונות?
I iris mom of two New member 25/6/05 #47 פה זה ממש נפוץ וככינוי זה ABBY, יש לבן שלי בת בכיתה, והיו עוד כמה במשך השנים. אני אוהבת, וזהו שם הפוץ מספיק שלא ישאלו מה? אבל לא מדי נפוץ שיהיו עוד שלושה בכיתה.
פה זה ממש נפוץ וככינוי זה ABBY, יש לבן שלי בת בכיתה, והיו עוד כמה במשך השנים. אני אוהבת, וזהו שם הפוץ מספיק שלא ישאלו מה? אבל לא מדי נפוץ שיהיו עוד שלושה בכיתה.
L Liatatwork New member 26/6/05 #52 אביגיל - מס' 6 בפופולריות לשנת 2004 בארה"ב, לפחות בקרב התינוקות שקיבלו SSN. אני אוהבת מדי פעם להציץ באתר של ה-SSA שמפרט את רשימת השמות הפרטיים של מבקשי ה-SSN.
אביגיל - מס' 6 בפופולריות לשנת 2004 בארה"ב, לפחות בקרב התינוקות שקיבלו SSN. אני אוהבת מדי פעם להציץ באתר של ה-SSA שמפרט את רשימת השמות הפרטיים של מבקשי ה-SSN.
ל למבי New member 28/6/05 #53 טוב, אז כרגע נכון לשבוע 26+5... החלטנו על 3 שמות ושנחליט ברגע שנראה אותו מה הכי מתאים... עם הראשונה היו לנו שני שמות והחלטנו גם אחרי שיצאה.... השמות לועזיים "בעליל".... אבל עם תרגום לא רע בכלל לעברית...
טוב, אז כרגע נכון לשבוע 26+5... החלטנו על 3 שמות ושנחליט ברגע שנראה אותו מה הכי מתאים... עם הראשונה היו לנו שני שמות והחלטנו גם אחרי שיצאה.... השמות לועזיים "בעליל".... אבל עם תרגום לא רע בכלל לעברית...