שמות לבת...

mishmushim

New member
ואיך זה להיות "הילה"?

כי זו אחת האפשרויות שלי לשם לקטנה...

מאוד מתחברת לשם...

יש לו הרבה כינויים כייפים של בני משפחה, אני לא רוצה ולא ארצה לשנות אותו, הוא שם יפהפה לדעתי ואני מאוד אוהבת אותו :) שם מדהים...

ומשהו נוסף

הוא עונה על המון המון המון דרישות: -לא נפוץ -אותיות השם -לא יוניסקס -לא שם מודרני ומוזר (כגון: איזמרלדה
) -אני אישית מרוצה, לפעמים הילדים לא מרוצים מהשמות שנותנים להם, זה שם של 99% חיבור אליו... בהצלחה ושיהיה במזל :) אוטוטו אצלנו והתכנון:ליאור בע"ה שבוע 37+4

ואני מאוד מאוד רוצה לקרוא לבת שלי טל ומשום מה

בעלי בלי שום הסבר לא מוכן אפילו לשמוע על השם הזה
זה הכי מרגיז אותי בעולם שמישהו פוסל משהו בלי יכולת להסביר למה. אתמול העלתי את האופציה דניאל אבל משום מה הוא החליט שזה שם של בן והוא לא רוצה שם של בן לבת. בעיני דניאל זה שם יפיפה לבת. בקיצור זו הפעם הראשונה שאין לי שם שחשבתי עליו לפני שנים, לקטנה שלי שני השם שכב במגירה שנה וחצי עוד לפני החשיבה ליצור אותה עם הסכמה מלאה של שנינו. הפעם כנראה בגלל גורם ההפתעה פשוט שאין ל נו שם. באופציות - עדי או רותם כרגע אבל האמת שאני ממש ממש לא שלמה עם השמות האלה. אני רוצה טלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל.

queenieo

New member
עדי זה שם יפיפה

מאוד רציתי בו (אחרי שבעלי פסל את הלל/הללי
) אבל גם אותו בעלי פסל, כי למד איתו ילד בבית ספר יסודי שקראו לו עדי, אז מבחינתו זה שם של בן.

greeno9

New member
איזה צחוקים

במקום ראשון אצלנו היה השם יעל, שאנחנו ממש ממש אוהבים! אבל אחי הקדים אותנו וקרא לבת שלו יעל, אז בעלי הציע את השמות טל ודניאל, אני מתחברת יותר לדניאל אבל גם טל שם מאוד יפה

queenieo

New member
באמת מצחיק

אלה שמות שכנראה הולכים ביחד... אני אוהבת את יעל, טלי, ודניאלה.
(טלי ודניאלה במקום טל ודניאל כי אני לא אוהבת שמות יוניסקסיים)

אם כבר טלי...

אם כבר טלי אז אפשר גם טליה -משמעות זו כבשה רכה היינו התינוקת של הכבשה. - טל מהשם. ואז אפשר שם חיבה טלי.

queenieo

New member
אני לא רוצה שתהיה כבשה...

וגם אני מעדיפה בלי שמות חיבה. שהשם שלה יהיה מלכתחילה מה שאנחנו מתכוונים לקרוא לה.

אני הייתי אמורה להיות דניה

שזה דן-יה איזה מזל ששבועיים לפני שנולדתי, חברה של אמא שלי קראה לבת שנולדה לה בשם הזה לבת שלי קוראים הילה והיא אכן כזו הכתר של המלאכים
(שזה מה שידעתי בזמנו....) העוצמות הרוחניות שלה בגיל 19 מפחידות אותה לפעמים... אבל היא שמה את אמא שלה בכיס הקטן ונשאר עוד המון מקום לעודף
אנשים שרואים הילות טוענים שההילה שלה בצבע לבן/סגול/כחול.... שזה שיא הרוחניות

והשמות של הסינים...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתן צריכות לשמוע את השמות של הסינים פה בכלל חוויה ואני לא מדברת על השמות הסינים שלהם- שזה בכלל... אלא, עכשיו יש פה אפנה, בערים הגדולות, שכל אחד נותן לעצמו שם "נוצרי" מערבי, במיוחד כאלה שעובדים בחברות בינלאומיות, כדי שיהייה יותר קל לפנות אליהם אז אני לא יודעת מאיפה הבנות האלה בוחרות את השמות שלהן בעבודה של בעלי יש, ככה: מוכנות? שמות של בנות: apple- יעני תפוח purple- סגול swallow- והיא התכוונה לדרור או סנונית או משהו כזה, רק שכולם צוחקים שזה נשמע כמו משהו אחר לחלוטין pink- ורוד
בגזרת הבנים אין הפתעות, הם לא מנסים להיות מקוריים: אז השמות פשוט חוזרים על עצמם: מרטין, ריק, ג'ק אה כן, יש אחד צ'מפיון- וכנראה הכוונה לצ'מפיון מוטורס.... אני רצינית

ענתש

New member
למה אין הפתעות ?

בעלי פעם עבד עם סיני אחד שקרא לעצמו.... forever. מצחיקים.

ענתש

New member
וגם אני פעם התקשרתי לתמיכה בסין

של חברה ידועה וענה לי... לאקי-לוק.

למעלה