שמות לבת...

choopi3

New member
אני מתפעלת מהשמות של האפרו אמריקאיות

לטישה, נקישה, מורטיש, שינאווה וכו' מצחיק אותי כל פעם מחדש

queenieo

New member
מטר זה שם יפה

מטר זה שם מאוד יפה, בעיני. אופל לדעתי הוא גם פחות יפה מבחינת משמעות (זו סתם אבן. אבן יפה, אבל אבן. וזו אבן שאין לה ממש צבע משל עצמה. והיא נשברת בקלות), וגם מבחינת הכתיב של זה - אם מבטאים את זה אחרת זה ofel - מלשון אפילה. אבל מטר גם נשמע יפה וגם יש לו משמעות יפה, של מים זורמים ושל משהו שמביא חיים...

choopi3

New member
אמלנו ממש מצוקה

לא מצליחים להתחבר לאף שם
: כרגע מככבים: ליאת - אני מתה על שמות משנות השמונים רומי - מצלצל לנו יפה וגם מיקה אוהבת מיקה מאוד רוצה חן אבל לי קשה עם שמות שמתחילים בח' וכאלו שיש להם ה באמצע למשל יהל, תהל אני מרגישה שיוצא לי המון אויר כל פעם פנינה של מיקה : השבוע ברכב ודיברנו על שמות , מיקה מאחורה: גם אני שוּתֶפֶת, קודם אני יחליט ואחר כך אתם...(כולה עוד לא בת 4)...

choopi3

New member
יש בעיונת קטנה עם רומי

לבעלי קוראים רון(טוב שלא רוני) ויש חשש שכל פעם שניקרא לה הוא יקפוץ
אבל בכללי הוא חושב שזה לא יקרה, אפילו תירגלנו....

מה דעתכן על נעם לבת?

מתחילת ההריון אני לא מתחברת לאף שם אחר . ואם היא תיוולד פתאום ולא יתאים לה השם? איך זה נשמע? לא מכירה בנות בשם נעם למרות שלפי אבן שושן זה שם לבן ולבת. (נעם לבת ונועם לבן)

סימבונת

New member
../images/Emo26.gifבדיוק נתקלתי בעוד שם,מה אתן חושבות?

על אדוה?? לפי המילון זה מופיע בגמרא כגלי הים (כיום משתמשים בזה כביטוי לגלים הקטנים שבקרבת החוף...) זה פלצני מדי??? אני ממש נגד השמות הפלצניים (כגון, צדף, שונית, וכו..) ומתלבטת אם אדוה זה אחד כזה............................. מה אומרות?

ענתש

New member
מקסים בעיניי. שימי לב שזה ADVA

ולא EDVA. אין מילה כזו EDVA בעברית אבל כבר נתקלתי ב"אדוות" שקוראות לעצמן ככה... לא יודעת למה.

סימבונת

New member
תראו מה מצאתי..... אינדקס שמות עבריים:

בטח לא חידשתי פה להרבה מכן.. אבל בכ"ז נחמד: בקישור: http://zooloo.co.il/more/name

tulsh

New member
שניהם מיוחדים מאוד ויפים

או שתעשו הגרלה או שתחשבו על שם אחר .... למשל נויה.....

שרון 2000

New member
נויה שם מקסים

וזה שונה מכל הנועה שצצו לאחרונה תחת כל עץ רענן למרות שגם נועה מקסים רק שהפך נדוש. ושכנה שלי קראה לביתה שנולדה לפני חודש אלכסנדרה ובקיצור אלכס. מה תגידו על זה??

want a baby

New member
שאלת שמות לבת עם התניות...

אני מחפשת שמות לבת שיסתכמו בספרה 8 (כמו נעה למשל) לא הצלחתי למצוא כמעט... האם יש הצעות? <התנאי הוא הכרחי> אני מצאתי אתר שבו לפי השם שבוחרים רואים מה המספר הנומרולוגי אבל לא הצלחתי למצוא אתר שמציע שמות לפי ספרה שבוחרים (כמו במקרה שלי)

למעלה