שמות לבת...

queenieo

New member
עם כולם יש לי בעיות

מעיין - סתם לא אוהבת. דווקא חשבתי על מטר (השם שהתחיל את כל השרשור...) מהסיבה שהצעת את מעיין אבל בעלי שלל על הסף. רעות - שם מאוד יפה בעיני, אבל מפריע לי ה"רע" שבשם. אל תשאלי, אני יודעת שזה אידיוטי, במיוחד כי אני ממש אוהבת את השם, אבל גיליתי בעצמי כל מיני אמונות טפלות לחלוטין שלא ידעתי שהן קיימות בי בכלל... הדס - לא אוהבת. אני אוהבת דווקא הדסה, אבל אחותי אמרה שהשם עושה לה קונטציות של ילדה מגעילה, אז זה די ירד. רננה - שם ממש יפה. ועוד יותר יפה בעיני - רוני. אבל השם של בעלי זה רונן, אז כל שמות ה"רון" ירדו. איזה יופי שגם לך יש אוריה! גם אוריה שלנו נולדה בחג - יום לפני שבועות. בזמנו זה היה השם היחיד שהסכמנו עליו, ופתאום עכשיו צריך לבחור עוד שם לבת... אנחנו באמת נוטים עכשיו לכיוון יעל. נראה מה יהיה בסוף...

Sphinga

New member
טוב מאוד שלא בחרתם

בשם הללי!!!!!!!!!! ככה הוא נשאר בשבילי

queenieo

New member
אני עדיין באבל על השם הזה ../images/Emo7.gif

כל כך רציתי בו!
בהצלחה עם הלידה, ושהללי שלכם תהיה מקסימה כמו השם שלה!

אלינור הכי יפה אפשר להבין למה לא?../images/Emo68.gif

מועדף: סתיו אוריין ליאב תהל

אני אהבתי הכי את אלינור אפשר להבין למה לא../images/Emo9.gif

מועדף לפי הסדר: סתו אוריין ליאב תהל

queenieo

New member
נבין השמות האלה

תהל זה שם יפה גם מבחינת המשמעות וגם מבחינת הצליל. סתיו נשמע יפה, אבל זו עונה עם משמעות של קמילה וגסיסה בעיני, אז אני לא אוהבת.

../images/Emo153.gif ועוד סיפור מצחיק על תכנון שמות

סיפור מצחיק על תכנון שמות לפי חודש לידה/ עונה בשנה בחור שהכרתי באוניברסיטה, הייתה צריכה להיוולד לו בת בחודשי הקיץ, והם תכננו על תמוז , על השם תמוז כי אז היא הייתה צריכה להיוולד. וגם הריון ראשון, אז אין בעיה, רק מקסימום תיוולד יותר מאוחר באותו חודש. אמה מה - הממזרה הקטנה החליטה להקדים ונולדה בחודש אב.... הם עדיין קראו לה תמוז
לי זה נראה לא מתאים, אבל רק בגלל שידעתי את ההקשר, אם לא יודעים על התכנון מראש אז אולי פחות נורא

תמוז זה שם של אליל

מתקופת בית המקדש שבחודש תמוז היו עובדים לו. כידוע, היתה הרבה עבודה בתקופת בית המקדש הראשון ובין השאר בגלל זה הוא נחרב. זו סיבה מוזרה לשם של חודש אבל זו עובדה. אני לא בטוחה שהם יודעים את זה. מעבר לזה שהשם הזה לא ממש לטעמי.

סיפור לגבי שמות

הוריי תכננו לקרוא לי סיוון (גם שם יפה וגם החודש שנולדתי בו) אבל כשיצאתי עפ"י דבריהם הם ראו מן אור, הוצאתי אור, אז הם קראו לי הילה, ככה שהכל יכול להשתנות

למעלה