שמות לבנים

rona25

New member
לדעתי מבחינה נומרולוגית נמרוד

הוא שם לא טוב (יש לי חברה בעבודה שמתעסקת בזה) כי זו דמות שלילית בתנ"ך וגם המילה עצמה (למרוד) לא טובה.. אבל HEY מה אני מבינה בזה...

אתי@

New member
../images/Emo6.gif לחברים שלנו יש בן

והם רוצים שם של סיירת מטכ"ל
השמות האופציונליים הם: נדב, נמרוד, יפתח, יותם, הראל...

פלוציקה

New member
אנחנו הכנו שמות לילדים עוד

לפני החתונה
, חיפשנו שמות בינלאומיים אבל גם מקובלים בארץ, אז הוחלט שלבן נקרא יונתן ולבת אריאל (בת הים הקטנה). למרות שאנחנו עדיין עובדים על זה וכרגע עוד אין תוצאות, אבל כל הזכויות על השמות שמורים לנו
המון מזל טוב על הבן

נופר30

New member
תדוה בנות

אתן יודעות שעם ההריון נמחק המוח נכון ? אז שכחתי את הרשימה בעבודה ואני אקח אותה היום ונראה מה יצא יש המון שמות שהעלתן שאהבתי ונראה מה יצא מזה ויש המון שמות שאהבתי אבל אי אפשר לקחת כי כבר תפוס במשפחה ( אייל ,אור , אורי , רוני , רון , גיא וכו´ ) אבל יהיה בסדר בסוף יהיה לילד שם ( הקשה מבין שנינו זה שלומי שלא רוצה שמות מיוחדים מידי )

יעלי2

New member
לבן של תמרה קוראים בר למרות שיש

להם אחיין שקוראים לו בר גם כן. היא אמרה שהם אוהבים את השם ולא משנה להם שיש קרוב משפחה עם שם זהה. זה די פותח את הדלת.

נופר30

New member
נראה לך הגיוני שביום שישי

ישבנו שני נכדים עם השם אור על יד אותו שולחן ? זה לא נראה לי כל כך ולגבי שאר השמות הם נפסלו מצורה זו או אחרת ( גיא מזכיר לשלומי חבר שהלך לאיבוד ולא מוצא את עצמו עד היום וזה נותן לו קונוטציה שלילית ) רוני שוב שניים רוני על יד אותו שולחן אוכל ? לא חושבת

אצלנו יש שני גיא

אחד- הבחור שלי והשני הוא הבחור של אחות של גיא. זה דווקא יעיל, כי כשמגיע הגיל הזה של ההורים...אז יש פחות שמות לזכור...(למרות שאבא של גיא עדיין מצליח להתבלבל)

kisses

New member
השמות שאני אוהבת הם:

עמית מיכאל דניאל שרון ליאור אורן אייל איילון

למעלה