שמות לבנות

linet1

New member
שמות לבנות

הי כולם. טוב, אתם עוד לא יודעים אבל בנוסף לכך שאני כבר אמא לילדה מקסימה אני גם בהריון דיי מתקדם. בכל אופן, אנחנו ממש להוטים על בחירת שם. תהיה לנו בת נוספת ואנחנו רוצים שם מיוחד כמו לבכורתינו (לא אגלה לכם מה הוא:) אנא עזרה ממכם. זירקו שמות שיפים בעיניכם:)

שמות לבנות:

1. עטרה (שם מדהים לדעתי) 2. נועם 3. הדר 4. ליאור 5. רותם בטח יש עוד המון שמות אבל אלו אני הכי אוהבת.. במיוחד עטרה. (-:

מיה30

New member
סקרנית אני...

ככה רק בשביל לסבר את האוזן... מעניין למה דווקא עטרה????!!!! חחחחחההההההההה אבל ההצעות שלי לעומת זאת הן: 1. רוני 2. נעמה 3. דנה 4. הגר להמשיך???? יש לי מלאן כי....כשהבן השני שלי היה בבטן עד לשבוע 15 הייתי בטוחה שהצלחתי לעשות בת אבל....היה מי שרצה אחרת ו....כמובן נכשלתי... ושוב אבל....יש מי שטוען ש- 3 זה מספר המזל שלי ולכן בטוח שהשלישי יהיה שלישית אז....כולי תקווה {רגע רגע אני עדיין מתאמנת} לינט, שתהיה לך לידה קלה {השני תמיד יותר קל} והעיקר הבריאות מיה30 {מתה על בנות} ;-)

linet1

New member
כן עוד

אצלנו זה עומד על: 1. נועם 2. מיתר לא יזיק לי עוד אופציות - תמשיכו כך!!!! נ.ב. - עטרה גם בעיני יפה - אבל יש לי בעיה עם ה``ר`` בתחילת הברה בגלל מוצא ההורים.

אמיר.

New member
רק לא את השם הזה.

רקדנית. תעשי לי טובה, אל תקראי לבת שלך עטרה !!! וליאור ? לבת ? נו באמת .... שמת לב שכל השמות שלך הם אפשריים גם לבנים ? שמות יפים ?? מיכל (הכי יפה, אבל לא יכול לתת) תמר מוריה יפעת. לאה (כן כן) רות איילה. ויש כמובן עוד אני רק מתפלל שהאל יתן לי מספיק בנות לנצל את כל השמות.

שמות שיפים לדעתי...

היי לינט... ראשית מאחלת לך הריון קל וכמובן לידה קלה... שמות שאני אוהבת במיוחד... 1.עופרי 2.אריאל 3.הילי 4.שי(לבת כמובן) ספרי לנו כמובן מה בחרת... מישל

דספרדו

New member
שאלה מגניבה בחיי B-)

אהמממ... מניסיון לא משהו {מצטנע חופשי} אז הייתה חתיכה אחת שתמיד נסעה לה ליד התיכון על אופניים שזה היה לא מזמן {חופשי מזמן} וקראו לה דנה! נסי מי יודע.. עוד משהו קטן, לכל שם שבוחרים נסי להתאים שם חיבה ואם שם החיבה יוצא דבילי אז.. אז אם תקחי דנה למשל ושם חיבה דני זה אחלה בכל מקרה שיהיה רק במזל ושתחייך מיד אחרי שמקבלת את המכה בטוסיק{ובוכה} יאללה שבוע טוב לכולם B-)

עופריקו

New member
שמות,שמות.....

גם אנחנו בפיתחה של אותה בעיה ,גם שם של בת ,רעיתי רוצה שמות של בנים לדעתה זה יפה לבנות....,,לדעתי אולי חלק מהם אבל קשה לי נורא עם זה, ישבנו ערב אחד ועשינו רשימה ובסוף הכל נמחק נשאר ירדן ,מה דעתכם? אשמח גם לקבל רעיונות למרות שאני חושב ששם נותנים אחרי הלידה שרואים את הקטנה,

אילה.

New member
עוד קצת שמות

אני מתה על יסמין... ישן אבל טוב. וחוץ מזה, אלה, שתכונה ברבות הימים, ללי. ויש גם גוני, זה מגוון... ואלה השמות שאני אוהבת. שיעבור לך בכיף, אילה

ועוד שם אחד...

לבתי המקסימה קוראים תרין זה שם שאני המצאתי... שעדיין אף פעם לא שמעתי... והשם נובע מהמילה רון שזה כמובן תשיר.... ליהי

למעלה