שמות חיבה לשם "עדן"

נ ב ט ו ט

New member
שמות חיבה לשם "עדן"

הי בנות, אני אומנם אורחת לרגע, אבל אני יודעת שרק אתן באמת יכולות לעזור לי. אני מחפשת דחוףףףףףףףףף שמות חיבה לשם "עדן" אם למישהי קוראים ככה - אולי תשתפי אותי בשמות החיבה שלך? ולשאר - אולי תיתנו לי רעיונות?! פליז

../images/Emo32.gifחזרנו מהצימר../images/Emo23.gif

וואי היה פשוט מושלם... אני כל כך אוהבת את הבחור הזה שזה מתחיל להפחיד אותי. הוא בא לאסוף אותי אתמול באיזה 10 ולא הייתי מוכנה אז הוא עלה לעזור לי, התחלנו לנסוע והגענו דיי מהר לצימר (בית לחם הגלילית, זה בערך שעה וחצי נסיעה מראש"לצ) והמקום פשוט יפה. היה לנו צימר כל כך מדהים, היה ג'קוזי ומיטה זוגית וטלוויזיה ודיוידי ומלא נרות מושלמים!!! וואי הייתה אוירה מדהימה... והוא היה כל כך רומנטי, עולות לי דמעות רק מלחשוב על זה.. הוא עשה ה-כ-ל ביומיים האלה. פינק אותי וקנה לי ולקח אותי והציע ומה לא... והיום לפני שיצאנו לדרך הוא מילא לנו ג'קוזי, הדליק נרות באמבטיה, שם מגבת על החלון כדי שיהיה כמה שיותר חשוך, שם קצף בג'קוזי.. והיינו בפנים והיה פשוט מושלם.. הוא אמר לי מלא דברים שבחייים לא הייתי חושבת שהוא מרגיש כלפיי, כל הזמן אמר לי שהוא אוהב אותי, שאני הכי חשובה לו בעולם, שהוא לא רוצה לאבד אותי, שאני אבטיח לו ששום דבר לא ישתנה כשהוא יחזור... הוא היה פשוט מושלם. הכל היה מושלם, לא הייתי משנה שום כלום ביומיים האלה..

THE ronch

New member
יא זבל

אני בקנאה. +מתגעגעת
אולי בואו בסופ"ש לאילת גם?

למעלה