Small talk
New member
אין לי הרבה
אהה קוראים לי איילת כי שנלדתי סבתא לי באה לבית חולים ולהורים שלי לא היה שם בשבילי, כי הם חשבו שיצא להם בן (הם לא רצו לדעת לפני ) אז היא אמרה שאני מזכירה לה שיר משהו איילת עם עניי תכלת (כי כשהיתי קטנה היו לי עיינים כחולות עכשיו כל פעם שאני שמה עיפרון הם מחליפות צבע כדי שהן לא יצאימו עם העיפרון ...איזה מגניבה אני
) והלכה ואז דודה שלי מהצד השני בכלל באה ואמרה שמתאים לי איילת אז איזה הפתעה ההורים שלי קראו לי איילת . אהה אמא שלי קוראת לי לולי (זה שאנחנו לא רבות כי שאנחנו רבות זה איילת עם מאתיים סימני קריאה ) . בת דודה שלי קוראת לי יולי או יול . אהה חברות שלי קוראות לי בלונדה/בלונדי - זה דיי ברור למה
. שאחותי מעצבנת אותי אני קוראת לה ששון אהה יש לי חברה שפעם תוך כדי משחק כדורשת מישהי מהקבוצה השנייה קראה לה נינג'ה אז התחלתי לקרוא לה ככה מדיי פעם. אהה אין לי חבר אבל הכינוי הכי דביק שאי פעם שמתי היה "בובו" והם קראו אחד לשניה ככה איכס הם לא יכולו להיות יותר דביקים . לא הייתי משנה תשם שלי עכשיו אבל עם הייתי יכולה לשנות את השם שלי מההתחלה הייתי קוראת לי או יולי (אני ממש אוהבת תשם הזה ) או יובל או אני יודעת שזה נשמע מוזר אבל רועי (אני חושבת שזה ממש יפה לבת ), ואני לא אוכל לקרוא לבת שלי ככה כי לאח שלי קוראים רועי ...
אהה קוראים לי איילת כי שנלדתי סבתא לי באה לבית חולים ולהורים שלי לא היה שם בשבילי, כי הם חשבו שיצא להם בן (הם לא רצו לדעת לפני ) אז היא אמרה שאני מזכירה לה שיר משהו איילת עם עניי תכלת (כי כשהיתי קטנה היו לי עיינים כחולות עכשיו כל פעם שאני שמה עיפרון הם מחליפות צבע כדי שהן לא יצאימו עם העיפרון ...איזה מגניבה אני