שמות חברי הועדה

miridan

New member
שמות חברי הועדה

שלום לכולם,

ביום חמישי האחרון הפונדקאית שלי התראיינה בפני הועדה והראיון לא הלך כ"כ חלק , לכן אשמח לדעת אם מישהו מכיר או יודע את שמות חברי הועדה שאמורים לחרוץ את גורלי.
הדיון המכריע יהיה בשני הקרוב...

תודה מראש,
מירי

futura mama

New member
וועדה

לצערי אין לי מושג , אבל אודה אם תסבירי לי (אני לפני הוועדה) מה זה אומר הלך לא כל כך חלק? מה שאלו שם
אני מתה לדעת , כיוון שאני נורא בלחץ מזה

talbensh

New member
ממה שאני זוכרת...

אני פונדקאית נשואה ולכן גם בעלי היה צריך להגיע לראיון בוועדה.
תחילה נכנסתי לבד והוא חיכה בחוץ והם שאלו אותי שאלות על הסיבות שבגללן בחרתי להיות פונדקאית, האם תהיה לי תמיכה מהמשפחה שלי, האם בעלי תומך...
הם שאלו שאלות טכניות על ההסכם כדי לוודא שאני מבינה אותו ובכלל מבינה את כל התהליך וכל מה שכרוך בו.
מזיכרוני הם שאלו כמה שאלות מכוונות על הצד הכלכלי ושאלו אם יש לנו חובות ומה אני מתכננת לעשות עם הכסף.

אני יודעת שזה מאוד עוזר אם מספרים על צורך כלכלי אמיתי...

מקווה שעזרתי...

ריקושטה

New member
חברי וועדה

יש את אורלי המשפטנית המדהימה

היא היחידה שזכורה לי ומאד לטובה.

מה הייתה הבעיה?
ייתכן שזה לטובה...

miridan

New member
שמות חברי הועדה

אני לא רוצה לפרט מה היה בראיון כדי לשמור על כבוד הנוכחים.
מה שהם שואלים זה:

על ההסכם המשפטי
על הצד הביטוחי
על ההליך הרפואי

וכמובן שאלות כלליות כדי לוודא שהפונדקאית מודעת לתהליך אליו היא מתכוונת להיכנס ולמורכבותו.

futura mama

New member
תודה עזרתן לי

אני ממש חוששת מהוועדה, אני לא יודעת למה, לפי מה שאתן כותבות הפסיכולוג היה הרבה יותר מתיש , כל קורות חיי מאז הלידה ועד היום , כתמי רורשך , השלמת משפטים וכו'. אני לא יודעת , אולי אני בלחץ מזה שכמה אנשים ישבו בו זמנית ויחקרו אותי, למרות שעשיתי את זה להבדיל אלף אלפי הבדלות , בראיונות עבודה למינהם וצלחתי את העניין . אולי בגלל שפה זה באמת משפיע על החיים של הזוג ושלי, ואני רק מקווה שיהיה טוב

מה הוועדה שואלת בשביל לברר איך אני במצבי לחץ

?? נאמר לי שזה חלק מהראיון ...

וגם מה הוועדה שואלת בכדי * להתקיל אותי * כמה פעמים נכתב כאן שכך עושים.

תודה

ריקושטה

New member
אריאלה יקירתי,

לאף אחד אין רצון 'להתקיל' אותך!

רוצים רק להיות בטוחים שאת אכן מסוגלת לעבור את התהליך ושחלילה לא תינזקי ממנו.

זה לטובתך לגמריי.

למעלה