שמות ויקרא

חחחחחחחחחחחחחח

מסכנות כל האינות... בנהים החברה של אמי וידידה של ולן ודניאל חחח

טובות המורות לא הנכנסות לרשימה

המורות לא מסכנות

SpyKid

New member
אבל זאת לא מורה בביצפר...

מורה פרטית... חחחח דווקא מורה טובה

s h u r i k

New member
אהההההההההההה ../images/Emo2.gif

את צודקת
אינה הזונה ואינה הזונה.... איך לא שמתי לב לזהההההההההההה?!?!?

Kingeh

New member
גם אני גם אני גם אני

האם אתם אוהבים את השם שלכם? לא במיוחד אם הייתם חייבים, איזה שם אחר הייתם בוחרים לעצמכם מכל השמות בעולם? קינג (כן, אני מחובר מאוד לדמות הוירטואלית שלי ואם הייתם צריכים לבחור מבין שמות החברים הקרובים? אייבי איזה שם אתם הכי אוהבים [ולא, לא שלכם]? לירז (לבנות...) איך הייתם קוראים לבכורכם/בכורתכם [First born]?נאמי לבת לא יודע מה לבן האם אתם אוהבים את שם המשפחה שלכם? כן אם כן ואם לא - נא פרטו - זה שם שולט כזה..... איזה שם אתם לא אוהבים [אפשר כמה] גלעד... פוי... זכרונות רעים אם הייתם יכולים להביא שם למעבורת חלל שתצא למשימת מחקר, איזה שם הייתם בוחרים? ארכימנדה איזה ירק לדעתכם צריך להפוך להיות שם של מישהו? אננס.. כי אפשר לקצר את זה לאנני איזה שם אתם לא מבינים? חפציבה... למה?!

E K O

New member
הגיע הזמן שגם אני אכתוב כאן משהו =]

האם אתם אוהבים את השם שלכם? מאוד =] אם הייתם חייבים, איזה שם אחר הייתם בוחרים לעצמכם מכל השמות בעולם? Johnson ואם הייתם צריכים לבחור מבין שמות החברים הקרובים? Tom איזה שם אתם הכי אוהבים [ולא, לא שלכם]? Jessica אצל בנות.... לא מתחבר לשום שמות של בנים חוץ מהשם שהייתי בוחר לעצמי, אמנם צ'רצ'יל נשמע נחמד אחרי כמה שעות בהיסטוריה.... איך הייתם קוראים לבכורכם/בכורתכם [First born]? קשה להחליט, כי מתבטלים הרבה שמות במהלך החיים בגלל מורות ואנשים מפגרים.... =] האם אתם אוהבים את שם המשפחה שלכם? מאוד! אם כן ואם לא - נא פרטו - שם מאוד נחמד ^_^ אני גאה בו איזה שם אתם לא אוהבים [אפשר כמה] יש מלא, נתחיל ב"רביד".... אם הייתם יכולים להביא שם למעבורת חלל שתצא למשימת מחקר, איזה שם הייתם בוחרים? Voyager Twenty Eight איזה ירק לדעתכם צריך להפוך להיות שם של מישהו? סלק/כרוב ^_^ כרובי ד"א זה כבר שם, מ"רחוב סומסום" =] איזה שם אתם לא מבינים? רוית....

water spell

New member
ואיי איזה נושא שמתאים לי לפתוח..

- לא אוהבת את השם שלי..אבל השלמתי איתו (אסיה) ממש רציתי להחליף אותו..אך לבסוף השארתי..בגלל שיש לו משמעות מגניבה כזאת (אס-יה) - שם אחר בשבילי..היה סתיו!! מתה על השם הזה! - שמות של חברים שאהבתי היו ניקיטה(לבת) וטוהר (גם) - לבכורתי..ממ יונתן או סתיו - ממש לא אוהבת את שם המשפחה שלי! למה.. כי זה לא שם המשפחה האמיתי שלנו , האמיתי זה קאופמן , שמה החליפו אותו לבז'נר ( bejenar) . כניראה שב 18 שלי החליף חזרה לקויפמן.. - ואיי יש הרבה שמות שאני לא אוהבת , בעיקר אלו עם המשמעות הכבדה והמסורתיים יותר, כמו אסתר , וכול השמות הטיפשיים כמו צוף , ים , מצוף , בוטן ..טוב , הבנתם את הרעיון -למעבורת חלל הייתי קוראת "נחיתה רכה" , לא שם ,דאמט! מי קורה בשם פרטי למעבורת?? - אני אוהבת נענע..בכול דבר אפשר לשים נענע , אפילו במשחת שיניים , ובמסטיק ובמרק ועל המקרר ובתה!! הכי טעים בתה! תגישו...איך זה שלא המציעו עדיים וודקה נענע או נענע לנרגילה?? איך?? - אני לא מבינה הרבה שמות..אני ילדה טיפשה

water spell

New member
פשש

כמה טעויות...רואים שישנתי שעה בלילה?! שם משפחה קויפמן לא קאופמן! *תגידו *המציאו *עדיין

BarmaLena

New member
סקר מגניב

לא מהפורום, אבל הסקר מעניין, אז אני גם אשתתף. האם אתם אוהבים את השם שלכם? המממ, לא איך שמבטאים אותו בעברית, וברוסית...הוא בסדר.. אם הייתם חייבים, איזה שם אחר הייתם בוחרים לעצמכם מכל השמות בעולם? פיבי ואם הייתם צריכים לבחור מבין שמות החברים הקרובים? לכולם יש שמות מגפרים.. איזה שם אתם הכי אוהבים [ולא, לא שלכם]? ווס (wess), טרנט (trant) איך הייתם קוראים לבכורכם/בכורתכם [First born]? וסס, טרנט. האם אתם אוהבים את שם המשפחה שלכם? Not אם כן ואם לא - נא פרטו - ארוך ומפגר איזה שם אתם לא אוהבים? [אפשר כמה] כל השמות שנגמרים ב-ית (רווית, חנית, פסיכית..), כל השמות שעוותו-כאלה שערסים הוסיפו להם אין ספור 'עין'ים (עעעעעומר למשל), או שינו את ההגייה ממלעיל למלרע, והכלל אני שונאת ערסים. אם הייתם יכולים להביא שם למעבורת חלל שתצא למשימת מחקר, איזה שם הייתם בוחרים? סינרריום (cinerarium). מגניב לא? איזה ירק לדעתכם צריך להפוך להיות שם של מישהו? שום איזה שם אתם לא מבינים? יוגב. תסבירו לי, תסבירו לי למה שמישהו ירצה לקרוא לבן שלו ככה? יוגב זה איכר, איכר!! ffs.. טוב, זהו. היו שלום.

למעלה