שמות ויקרא

=))))))))))))))))))))))))))))))))))

האם אתם אוהבים את השם שלכם?לא=\ אם הייתם חייבים, איזה שם אחר הייתם בוחרים לעצמכם מכל השמות בעולם?רציתי לשנות פעם אבל החלטתי שה טיפשי ואני מעדיפה לתת את השם הזה אם תהיה לי בת ואם הייתם צריכים לבחור מבין שמות החברים הקרובים?נטשה
שם מהמם! איזה שם אתם הכי אוהבים [ולא, לא שלכם]?אצל בת נטשה
ואצל בן סרגיי
(ולא בגלל האקס שלי!!!!!!!!!!!!!) שני השמות האלו אני חולה עליהם! אבל ככה אני חולה על השמות אמרייקים ,לטיינים ורוסים.... איך הייתם קוראים לבכורכם/בכורתכם [First born]?סתכלו סעיף קודם ....הסתכלתם? אז תלוי במין התינוק:) האם אתם אוהבים את שם המשפחה שלכם?אין לי בעיה איתו אם כן ואם לא - נא פרטו - איזה שם אתם לא אוהבים [אפשר כמה]-שמות ישראלים ושמות מהתנ"ך
אם הייתם יכולים להביא שם למעבורת חלל שתצא למשימת מחקר, איזה שם הייתם בוחרים? איזה ירק לדעתכם צריך להפוך להיות שם של מישהו?שם של איזה בן
עזבו אני סוטה
איזה שם אתם לא מבינים?מה זאת אומרת לא מבינים????

:)

האם אתם אוהבים את השם שלכם? כן ,מאוד. אם הייתם חייבים, איזה שם אחר הייתם בוחרים לעצמכם מכל השמות בעולם?אין לי מושג.. אבל.. ממ.. קייטלין שם יפה מאוד.. ואם הייתם צריכים לבחור מבין שמות החברים הקרובים?נטשה שם חמוד.. [חיחי.. שכנה שלי.. :)] איזה שם אתם הכי אוהבים [ולא, לא שלכם]? חח.. לבת קייטלין.. שם יפה.. ולבן... אלכסנדר [סשה , אלכס..]שם יפה.. גם דימה שם נחמד.. איך הייתם קוראים לבכורכם/בכורתכם [First born]?לא יודעת.. אבל מחליטים ביחד לא? אין הרבה רעיונות עכשיו... אבל זה בטח משהו שיהיה קשור בסיטואציה ובשמות האהובים עליי ושם בן זוגי [??] חח..
האם אתם אוהבים את שם המשפחה שלכם? כן.. אם כן ואם לא - נא פרטו -ניקולין... שם משפה יפה.. אפלו מאוד.. איזה שם אתם לא אוהבים [אפשר כמה]ממ..גרגורי יש עוד הרבה אין לי עכשיו משהו בראש.. אם הייתם יכולים להביא שם למעבורת חלל שתצא למשימת מחקר, איזה שם הייתם בוחרים? מיסטרי [באנגלית] איזה ירק לדעתכם צריך להפוך להיות שם של מישהו?כוסברה.. [חחחחחחחח] איזה שם אתם לא מבינים? איזולדה... מה זה אמור להביע?? וגם האנשים המטומטמים שקוראים לילדים שלהם על שם איזשהו דגם של מכונית.. מה הטמטום ? ואלה שקראו לילדים שלהם בשם כמו RXD 200681 .. מ-ה ז-ה ?? טוב, די להיום =] бири...

GallaxY

New member
ישששש שאלון ../images/Emo13.gif

האם אתם אוהבים את השם שלכם? אמ.... כן למה לא? אם הייתם חייבים, איזה שם אחר הייתם בוחרים לעצמכם מכל השמות בעולם? קשה... ניראה לי ... ממ... אני אצתרך לחשוב על זה.. *Electra זה השם יוצרת שלי אז כניראה שכבר הייתי משנה
איזה שם אתם הכי אוהבים [ולא, לא שלכם]? אלכס(נדר.. סשה..) איך הייתם קוראים לבכורכם/בכורתכם [First born]? סשה. (גם בן וגם בת) האם אתם אוהבים את שם המשפחה שלכם? ארוך לי מידי אבל ככה אין ממש בעיה איתו. אם כן ואם לא - נא פרטו - איזה שם אתם לא אוהבים [אפשר כמה] > מה זה השאלה הזאת? חח אם הייתם יכולים להביא שם למעבורת חלל שתצא למשימת מחקר, איזה שם הייתם בוחרים? Gallaxy
איזה ירק לדעתכם צריך להפוך להיות שם של מישהו? מלפפון.. בגרמנית זה "גורקה"... זה נשמע חמוד
איזה שם אתם לא מבינים? מורפיוס.

AeroSlash

New member
סתם שאלה...

לא נמאס מאלכס? זה די שם שתקוע בכל חור ופינה [ללא העלבה לאלכסים השורצים באיזור]...

אוהב ,רחל,לא יודעלא יודע,כן אין כח

:))))))))))) בקיצור אני שמח מהכל אני שמח מה י מה שיש לי זהו

Drunk Bullet

New member
____

האם אתם אוהבים את השם שלכם? כן אם הייתם חייבים, איזה שם אחר הייתם בוחרים לעצמכם מכל השמות בעולם? לא יודע, שם לטבי או רוסי.. ואם הייתם צריכים לבחור מבין שמות החברים הקרובים? אין להם שמות מעניינים איזה שם אתם הכי אוהבים [ולא, לא שלכם]? Vāira איך הייתם קוראים לבכורכם/בכורתכם [First born]? ניקיטה או Vāira האם אתם אוהבים את שם המשפחה שלכם? כן אם כן ואם לא - נא פרטו - איזה שם אתם לא אוהבים [אפשר כמה]? לא עולה לי שם כרגע אם הייתם יכולים להביא שם למעבורת חלל שתצא למשימת מחקר, איזה שם הייתם בוחרים? לנין איזה ירק לדעתכם צריך להפוך להיות שם של מישהו? לירקות יש שמות משונים.. איזה שם אתם לא מבינים? שמות מהתנ"ך.

DeAth ScrEaM

New member
=]

האם אתם אוהבים את השם שלכם? כשהייתי קטנה לא אהבתי.. הוא נראה לי מוזר... עכשיו לא יודעת... לא איכפת לי.... אינלי תהיות לגבי זה.... פשוט השם שלי וזהו. אם הייתם חייבים, איזה שם אחר הייתם בוחרים לעצמכם מכל השמות בעולם? ורוניקה. כי ככה אמא רצתה שיקראו לי. ואם הייתם צריכים לבחור מבין שמות החברים הקרובים? נממממ... לא יודעת... אוי ווי... אולי פרייה? זה מיוחד =] איזה שם אתם הכי אוהבים [ולא, לא שלכם]? יש כמה... ויקטוריה, ורוניקה, אליזבט, ליליה ועוד כמה שכרגע אני כנראה לא כלכך זוכרת.. איך הייתם קוראים לבכורכם/בכורתכם [First born]? הממ.. ויקטוריה/ ורוניקה/ אליזבט. האם אתם אוהבים את שם המשפחה שלכם? פחחח... תעזבו את העובדה שהוא לא שלי כן?
הממ... הוא נחמד. אם כן ואם לא - נא פרטו - סתם כי הוא שם המשפחה שלי כביכול... אני רגילה אליו. איזה שם אתם לא אוהבים [אפשר כמה]: אינה - השם עצמו נחמד, אבל יש לי אסוציאציות לשרמוטה
אם הייתם יכולים להביא שם למעבורת חלל שתצא למשימת מחקר, איזה שם הייתם בוחרים? אבצה! איזה ירק לדעתכם צריך להפוך להיות שם של מישהו? הממ... בזמנו כשהייתי ג'ינג'ית קראו לי תפוזינה =] זה הספיק לי. איזה שם אתם לא מבינים? פרייה!

GallaxY

New member
חחחחחח אינה אסוציאציה לשרמוטה?! חחח

חחחחחחחחחחחח
חנקת אותי !! רצחת !!

DeAth ScrEaM

New member
חחח נו סליחה ../images/Emo9.gif

כל האינות שהכרתי הן כאלה
ושיסלחו לי כל שאר האינות. ולמה אתה בחור כזה לצחוק הרבה? =]

למעלה