שמות ויקרא

E K O

New member
שמות ויקרא

האם אתם אוהבים את השם שלכם? אם הייתם חייבים, איזה שם אחר הייתם בוחרים לעצמכם מכל השמות בעולם? ואם הייתם צריכים לבחור מבין שמות החברים הקרובים? איזה שם אתם הכי אוהבים [ולא, לא שלכם]? איך הייתם קוראים לבכורכם/בכורתכם [First born]? האם אתם אוהבים את שם המשפחה שלכם? אם כן ואם לא - נא פרטו - איזה שם אתם לא אוהבים [אפשר כמה] אם הייתם יכולים להביא שם למעבורת חלל שתצא למשימת מחקר, איזה שם הייתם בוחרים? איזה ירק לדעתכם צריך להפוך להיות שם של מישהו? איזה שם אתם לא מבינים? טוב, די להיום =]

AeroSlash

New member
אתה איש מקורי...

(1) האם אתם אוהבים את השם שלכם? לא מתה עליו...
(2) אם הייתם חייבים, איזה שם אחר הייתם בוחרים לעצמכם מכל השמות בעולם? את השם השני, מה שאמא נתנה לי כשנולדתי אבל אבא התעקש לרשום במסמכים משהו אחר - אליסה. (3) ואם הייתם צריכים לבחור מבין שמות החברים הקרובים? קיריל...
(4) איזה שם אתם הכי אוהבים [ולא, לא שלכם]? ליזה זה שם מאוד יפה, וגם אליסה כמו שכבר אמרתי... (5) איך הייתם קוראים לבכורכם/בכורתכם [First born]? אבוי
קשה קשה.. (6) האם אתם אוהבים את שם המשפחה שלכם? ממש אבל ממש לא
(7)אם כן ואם לא - נא פרטו - מי אמור לאהוב שם משפחה שמתחיל ב-"אבג"?! (8) איזה שם אתם לא אוהבים [אפשר כמה] - לא יודעת.. יש את השמות הסתומים האלה שמיד איך ששומעים אותם יש קונוטציה לרהיט או איזה זבל אורגני, שמות ישראליים בעיקר, פשוט לא עולה לי שום דבר לראש כרגע.. (9) אם הייתם יכולים להביא שם למעבורת חלל שתצא למשימת מחקר, איזה שם הייתם בוחרים? אם הייתי יכולה להיות יותר מקורית ממך בשאלות הייתי ממציאה שם
.. (10) איזה ירק לדעתכם צריך להפוך להיות שם של מישהו? בטטה..
(11) איזה שם אתם לא מבינים? ראה תשובה לשאלה 8.. אופיר, אני חייבת לציין שאתה -מאוד- מקורי בסקרים שלך...

E K O

New member
הכל יחסי....

ד"א! מי -לא- יכול לאהוב "אבג", אבגדוסטינוב! ^_^ ובקשר לסעיף 11 - די, די, תמשיכי, אני מסמיק =]

AeroSlash

New member
בוא נעוות עוד קצת!!!

אין בזה ד'!! זה שם משפחה בסופו של דבר, לא האלף-בית העברי!!

SpyKid

New member
../images/Emo41.gif

האם אתם אוהבים את השם שלכם? תלוי איזו גירסא שלו
עקרונית בערך חחח... אם הייתם חייבים, איזה שם אחר הייתם בוחרים לעצמכם מכל השמות בעולם? גליה או יוליה
ואם הייתם צריכים לבחור מבין שמות החברים הקרובים? אמממ... אולגה. איזה שם אתם הכי אוהבים [ולא, לא שלכם]? אממ... אוליאנה שם יפה... איך הייתם קוראים לבכורכם/בכורתכם [First born]? ליאה (לבת), לוק (לבן) חחחחחחחחח סתם, לא יודעת... האם אתם אוהבים את שם המשפחה שלכם? לא! אם כן ואם לא - נא פרטו - אממ... עזבו
איזה שם אתם לא אוהבים [אפשר כמה]? יש הרבה
ריבקה, רוחמה... אם הייתם יכולים להביא שם למעבורת חלל שתצא למשימת מחקר, איזה שם הייתם בוחרים? וואי, זה מקורי
... Ptolemy257 איזה ירק לדעתכם צריך להפוך להיות שם של מישהו?
חחחחחחח לקחת את הרעיון מההם שקראו לבת שלהם apple? איזה שם אתם לא מבינים? אמממ... באיזה מובן?

SpyKid

New member
אההההההה ../images/Emo6.gif

אז ראה תשובה בקשר לשמות שאני שונאת

Dynamo1929

New member
ויגדורצ'יק(אני רוצה לראות ישראלי-

צבר שמבטא את זה...) האם אתם אוהבים את השם שלכם? בסדר.. אם הייתם חייבים, איזה שם אחר הייתם בוחרים לעצמכם מכל השמות בעולם? אממ.. לא יודע ואם הייתם צריכים לבחור מבין שמות החברים הקרובים? - איזה שם אתם הכי אוהבים [ולא, לא שלכם]? אולגה שם יפה, גם ורד.. איך הייתם קוראים לבכורכם/בכורתכם [First born]? אממ.. לא יודע.. האם אתם אוהבים את שם המשפחה שלכם? כן. אם כן ואם לא - נא פרטו - שם משפחה יפה מאד (למרות שאני צריך לתקן 50 פעם לפני שמצליחים לבטא אותו נכון). איזה שם אתם לא אוהבים [אפשר כמה]-צדוק שם מוזר לדוגמא.. יעקב גם.. אם הייתם יכולים להביא שם למעבורת חלל שתצא למשימת מחקר, איזה שם הייתם בוחרים? Vantsak..... איזה ירק לדעתכם צריך להפוך להיות שם של מישהו? קישוא איזה שם אתם לא מבינים? הרבה, ישראלים בעיקר.. נריה לדוגמא, עומר, ניר ועוד..

SpyKid

New member
בקשר ללתקן את שם המשפחה - ../images/Emo45.gif!!!

{איזו גירסא של שם המשפחה שלי עוד לא כתבו\הקריאו... :0 }

s h u r i k

New member
מאשה ../images/Emo99.gif

האם אתם אוהבים את השם שלכם? מאשה
אם הייתם חייבים, איזה שם אחר הייתם בוחרים לעצמכם מכל השמות בעולם? מאשה
ואם הייתם צריכים לבחור מבין שמות החברים הקרובים? מאשה
איזה שם אתם הכי אוהבים [ולא, לא שלכם]? מאשה
איך הייתם קוראים לבכורכם/בכורתכם [First born]? מאשה
האם אתם אוהבים את שם המשפחה שלכם? מאשה?!
אם כן ואם לא - נא פרטו - איזה שם אתם לא אוהבים [אפשר כמה] מריה
אם הייתם יכולים להביא שם למעבורת חלל שתצא למשימת מחקר, איזה שם הייתם בוחרים? מאשה
איזה ירק לדעתכם צריך להפוך להיות שם של מישהו? בטוח לא מאשה
איזה שם אתם לא מבינים? מאשולה

Janem

New member
במדבר, דברים....

האם אתם אוהבים את השם שלכם? השם המעוברת שלי שלי נשמע טוב (רוני), אבל הבעיה איתו שהוא גם של בנות ושהמשמעות שלו פשוטה מדי (השמחה שלי/ השיר שלי). השם הרוסי שלי (רסטיסלב), לא הרבה צברים מצליחים לבטא, אבל הוא לפחות נטו של בנים, ויש לו משמעות מגניבה (שילוב של שבח וגדולה). אם הייתם חייבים, איזה שם אחר הייתם בוחרים לעצמכם מכל השמות בעולם? Steve חח, או Jeff... ואם הייתם צריכים לבחור מבין שמות החברים הקרובים? Dave... איזה שם אתם הכי אוהבים [ולא, לא שלכם]? צוקית. איך הייתם קוראים לבכורכם/בכורתכם [First born]? לאונטינה. האם אתם אוהבים את שם המשפחה שלכם? כן! אם כן ואם לא - נא פרטו - שם אגדי שקועקע לנידונים למוות ממגורשי ספרד על אחת אוניות הגירוש, ופרושו: הרוג אותו. Matal-on איזה שם אתם לא אוהבים [אפשר כמה]-יפרח, זרובבל, איציק... אם הייתם יכולים להביא שם למעבורת חלל שתצא למשימת מחקר, איזה שם הייתם בוחרים? גאגארין... איזה ירק לדעתכם צריך להפוך להיות שם של מישהו? מנגו-פסיפלורה... איזה שם אתם לא מבינים? אין הרבה כאלו, יש שילובים מוזרים, כאילו, למה לקרוא לבחורה אסף???

the freaky girl

New member
:)

האם אתם אוהבים את השם שלכם? כן :) אני אוהבת את השם "נסטיה"..:) אם הייתם חייבים, איזה שם אחר הייתם בוחרים לעצמכם מכל השמות בעולם? לא הייתי משנה ואם הייתם צריכים לבחור מבין שמות החברים הקרובים?מממ.. לא יודעת.. איזה שם אתם הכי אוהבים [ולא, לא שלכם]? המממממ... אני אוהבת את השמות סשה, אליסה, טניה ואיווה זה גם שם יפה :) איך הייתם קוראים לבכורכם/בכורתכם [First born]?כשיגיע הזמן, אני אחשוב על זה..:) האם אתם אוהבים את שם המשפחה שלכם?ממ.. לא אכפת לי, ממילא לא אני בוחרת..:| אם כן ואם לא - נא פרטו -
איזה שם אתם לא אוהבים [אפשר כמה]יש כאלו שמות ישראליים שאני ממש לא מבינה.. "מיישר" - מה זה זה?! אם הייתם יכולים להביא שם למעבורת חלל שתצא למשימת מחקר, איזה שם הייתם בוחרים? Natisha...
אל תשאלו.. איזה ירק לדעתכם צריך להפוך להיות שם של מישהו? קישוא
איזה שם אתם לא מבינים?הממ.. רשמתי קודם.. חלק מהשמות הישראליים.. זכור לי שרשור כזה פעם של מרינה.. "איך הייתם קוראים לילדים שלכם".. משהו כזה... אני אמצר ואשים לינק..

אני..

האם אתם אוהבים את השם שלכם? בסדר,לא מתלוננת אם הייתם חייבים, איזה שם אחר הייתם בוחרים לעצמכם מכל השמות בעולם? ולריה ואם הייתם צריכים לבחור מבין שמות החברים הקרובים?ולריה איזה שם אתם הכי אוהבים [ולא, לא שלכם]?ולריה
לחזור על זה עוד פעם? איך הייתם קוראים לבכורכם/בכורתכם [First born]? תומר,ליטל האם אתם אוהבים את שם המשפחה שלכם?אין לי הרבה ברירה...
אם כן ואם לא - נא פרטו - איזה שם אתם לא אוהבים [אפשר כמה]אורן,ירון,שירן,בת אל אם הייתם יכולים להביא שם למעבורת חלל שתצא למשימת מחקר, איזה שם הייתם בוחרים?
לא יודעת איזה ירק לדעתכם צריך להפוך להיות שם של מישהו?
קוסברה איזה שם אתם לא מבינים?

SpyKid

New member
וואלה, שכחתי את השם שלך ../images/Emo6.gif

אז הנה, אני אוהבת את השם ויקי...

למעלה