שמות באנגלית

ברינסלי

New member
בטוח שלא מהרומח... אלא ממחזור שער ה

מוות... זו הכריכה של הכרך החמישי בסדרה , הלא הוא "יד הכאוס". בתמונה נראים האפלו והמגית אירידאל, עם הקֵנְקָארִי המזמן עבורם את דרקון-הרפאים קְרִישָאח.

ד ג י

New member
תודיע לפני

על ספויילר עכשיו הרסת לי את כל הספר- סתם אני רק ב "כנף הדרוקן" שהוא הספר הראשון ןלמרות שזאת נראת לי סידרה מעולה (אני כבר די בסוף מותר לי לדבר בכלליות) אני מפסיק לקורא אותה לזמן מסויים כשאני גומר את הספר כי הגיעו הספרים של הרומח שהזמנתי (כבשן הנשמה, אחים לנשק ודרקוני להבת קיץ (ומעכשיו תכתבו דל"ק ולא דשל"ק כי אין שם ש')) ואני רוצה לקורא אותם

טעות גדולה!

נכון, הספרים שאתה עומד לקרוא הם לדעתי הטובים ביותר בסדרה שתורגמו לעברית (בכלל, שמתם לב שככל שהספרים נכתבו מאוחר יותר הם יותר יפים? כי זו לפחות ההרגשה שלי... לפי התאוריה הזאת, אני יכול רק לחלום על מה שיש במלחמת הנשמות...), אבל, אין שום ספק (מבחינתי לפחות) שמחזור שער המוות הרבה-הרבה-הרבה יותר יפה מהרומח... ההמלצה שלי, תסיים את מחזור שער המוות קודם, גם בגלל שכל הסדרה היא עם אותו קו עלילה... תמיד תוכל לקרוא אח"כ את הספרים שקיבלת. ולא קוראים לזה "דרקונים של להבת קיץ"? מוזר...

מלחמת הנשמות

עולה על כל שאר ספרי הרומח כמעט בכל דבר. ספרים מדהימים. כל הדברים שעליהם ניתנה לרשומות ביקורת שלילית- לא נמצאים, ושופרה גם רמת הכתיבה, העומק ומה לא. כמ ושאמרתי, ספרים מדהימים. הפנטזיה הכי טובה שקראתי מימי.

SaberTooth

New member
השרשור הפך לשרשור מנגה...

אז גם אני אצטרף
תמונה נחמדה שמצאתי - "נשות רומח הדרקון". למעלה טקיסיס, מתחתיה סהר פז עם השיער הבלונדיני וקיטיארה עם השיער השחור הקצר, לאורנה במרכז, מתחתיה אלהנה העלפית ולשמאלה טיקה ולמטה קריסניה.

digiash

New member
תמונה מעולה!

רק שקיטיארה נראת כמו בן וטיקה כמו כיפה אדומה

SaberTooth

New member
המממ...

דווקא, לדעתי, קיטיארה לא נראת כמו בן. הציירים הקשו לעצמם להעלים פרטים - סהר פז לא לבושה כך, לאורנה אמורה להיות בלונדינית/שיער בצבע דבש, אלהנה בכלל לא דומה לתיאורים שלה בספרים וטיקה אמורה להיות לבושה בצורה יותר חושפנית ותלתליה אמורים להיות ארוכים יותר. אבל, למרות כל זה, זו תמונה יפה מאוד
לפחות לדעתי
.

Moondust

New member
תמונה מאוד יפה...../images/Emo41.gif

אבל לאורנה ג'ינג'ית כמעט כמו טיקה. טיקה מזכירה לי את דורותי. סהר-פז נראית כמו אשת מערות. השיער של אלהנה כחול אפרפר! האמנית לא קראה את התיאור בספר? בכלל חשבתי שזו סילברה!

SaberTooth

New member
גם אני חשבתי שזו סילברה...

אבל כתוב למטה שזו אלהנה וגם סילברה אמורה להיות יותר ברברית ופרימיטיבית, היא, אחרי הכל, בת קגנסטי. אני חושב שסהר פז אמורה להראות כמו אשת מערות, אולי כדי לצחוק על מוצאה הברברי.

EverMan

New member
דווקא סהר פז פה נראית מדהים

הרבה יותר חיה וחייתית מאשר בדר"כ. מתאים לה לאופי יותר להראות כך.

KagomeSama

New member
לאורנה לא אמורה להיות בלונדינית?

היא מזכירה לי את תניס משום מה... אממ... מעניין אם גם לי יש תמונה שמתאימה... חיחי מצאתי! And it's... First thing in the morning Dalamr!

KagomeSama

New member
ודוג'ינשי קטן של הציירת של התמונה

הקבוצתית... קומיקס די חמוד אם תשאלו אותי...

סנדרין

New member
רולז../images/Emo70.gif../images/Emo142.gif

זה עם הקשת - גילתנאס? לתניס הרי יש שריון. לא?

KagomeSama

New member
אני מניחה שזה תניס, כי סהר פז

אומרת לטיקה ברוכה הבאה לחבורה...

digiash

New member
LOL!! מגניב!

ולמרות שכבר ראיתי את זה זה עדיין נורא מצחיק!

למעלה