שמור/י על עצמך....

שמור/י על עצמך....

שיר שששלחו לי, והרגשתי צורך לשתף אתכם... אריק איינשטיין / שלום חנוך - שמור על עצמך אני כל כך מכיר את הסיפור הזה בן אדם צעיר, חושב שהוא יודע ושלו זה לא יקרה אני הרי מכיר, את החיוך הזה של ``עזוב אותך, צא מזה`` ו``מה אתה יודע,`` ו``למה שיקר`` שמור על עצמך אל תעשה שטויות כל החיים עוד לפניך שמור על עצמך, אוהבים אותך מאוד וכל הזמן חושבים עליך אז חייך אחי, חייך אני שר לך המילים פשוטות, כי רציתי שתקשיב לי, שיהיו גם תוצאות שמור על עצמך, אל תיהיה גיבור כל החיים עוד לפניך שמור על עצמך, ורק אל תשכח לזכור שכל הזמן חושבים עליך נ.ב. מקווה שלא טעיתי במילים

כל מילה..

ב``ה שלום המלחמה.. כל מילה זהב, כל מילה אמת.. צריך לבצע את כל זה ואז נחיה אחרת לגמרי Kיציק(גדול)

התמ-ים

New member
אני שמח שהוספת את השיר הזה..

קודם כל אני שמח שלא רק אני מוסיף שירים של אריק איינשטיין לפורום הזה. שנית, קצת קרדיטים: המילים של אריק איינשטיין, הלחן של שלום חנוך. השיר נמצא בנאפסטר או בדיסק ``מוסקט`` של שניהם. שלישית, לא טעיצת במלים, בגדול, (ו מיותרת, ובמילים במקום המילים, אבל לא נהיה קטנוניים :), אבל דילגת על בית: שמור על עצמך, אל תעשה שטויות כל החיים עוד לפניך שמור על עצמך, אוהבים אותך מאוד כל הזמן חושבים עליך אני הרי מכיר את הסיפור הזה ... ומי יתן, שהמלחמה האחרונה, היתה באמת המלחמה האחרונה ... שבת שלום לכווולם

למעלה