שמועות?

Asafpotter

New member
שמועות?

זה נכון שהארי פוטר יעוף מהורגווסט?? (אמן!!!) או שלהארי פוטא יש אחות?????? או שבלק ילמד אות הארי להפוך לחיות ובלק עצמו יוכל להפוך לאנשים אחרים ולחקות אותם??????

Lady_Voldemort

New member
וואלה?

לא.... זה רק שמועות כנראה.... נראה לך שג´י קיי תעיף את הגיבור שלה ממרכז ההתרחשות?נו ויי בייבי לונג ליב זי לורד וולדמורט

פגעסוס

Well-known member
שמעתי הרבה שמועות על הספרים הבאים

אני חייב לאמר שאלו נראות לי מופרכות מכל וכל. 1. מאחר וגק"ר עצמה ששבעת הספרים יהיו על שבע שנותיו של הארי בהוגוורטס, ממש לא נראה לי שהוא יעוף מבית הספר... 2. בנוגע לשתי השמועות הנוספות אין לי עדויות שמפריכות אותם (חוץ מזה שדמבלדור אמר פעם למרגונגל שהדרסלים הם קרובי המשפחה היחידים של הארי... אז אין לו אחות. אבל עדיין יתכן שהוא התכוון לקרובי משפחה שיכולים לגדל אותו...) אבל למרות זאת הן נשמעות לי ממש לא אמינות... GYXOIO "אל תנסה לדעת. כיוון שאסור לנו לדעת, מה צופנים לנו האלים בחובו של העתיד" - הוראציו

לא יכולה להיות לו אחות

כי אז זה אומר שלילי היתה בהריון פעמיים בשנה ואף אחד לא עושה את זה.... דורתי בן אני בן בן דרך אגב ברובין הוד המצויר נכון הדמות הכי טובה שם זה הכומר ונבנב??

LuNaTiC

New member
נכוןןןןן

למרות שהנסיך ג´ון שולט!!! מאמיייי -ענבל & אדוארד נורטון השטני-

חחחחח

אדוורד נורטון השטני...? ראיתי שגם יעצו את דייויד דוכובני לקאסטינג...הממ...אבל נראה לי שיקחו רק בריטים בסוף :( (לכולם: תתעלמו מזה! זה אוף טופיקי לחלוטין ואני לא אמשיך להגיב על זה...אולי...) רק רציתי להודיע שאני לגמרי בעד הרעיון שלהארי יש אחות...מי יודע? אולי היא נמסרה לאימוץ? אולי היא חיה בתור מוגלגית? אולי היא דכאונית ביותר? ^_~ ::בורחת:: -ליאת-

LuNaTiC

New member
המ... את בטוחה שאת רוצה לחשוף

את המידע בשלב זה? *תוהה*

לא נראה לי...

שאנשים קולטים על מה אני מדברת...זה נחמד...אני נהנית להיות לא-קלוטה..אהה...לא אומרים את זה ככה....הבנתם למה התכוונתי...=אהמ= בכל מקרה, אני בעד הרעיון של אחות להארי...! כן...כבר הבהרתי את זה... -ליאת-

למעלה