שמועות..

שמועות..

על תביעת פיצויים שהגישה יד שרה לבית המשפט כנגד הצבא, באשמת פגיעה בכסא הגלגלים של אחמד יאסין...

יש משהו

במה שאתה אומר, אלא ששאר הנושאים פה גם לא משהו... אולי תעלה פה איזה ענין לענין?

מיכוש!

שלא תבין אותי לא נכון, לא אמרתי שלא היית צריך להעלות את זה כאן, רק אני לא ידעתי איך לכתוב את זה בצורה מעניינת. שוב תודה!

כ"כ חיכיתי להזדמנות...

להבהיר את זה: אני לא מחפש לייצר חדשות, זה תפקידה של התקשורת הכללית שעושה מכל דבר בלון נפוח, שממש מצחיק לראות איך שלאחר כמה שעות מתמוסס לו הבלון או החשיפה הדרמטית... אני פשוט מנסה להביא לידיעת חברי הפורום ידיעות חדשותיות נקיות לציבור החרדי. אני טועה?!

אתה לא טועה

אני יגיד לך משהו. בגלל שאתה כותב את כל החדשות אז אני לא מאזין לתשקורת כי אני יודע שיש את כל מה שצריך לדעת בפורום וזה חשוב מאד מה שאתה עושה תמשיך ככה ותודה רבה לך

תודה!

אני שמח! ושוב, לגבי האישור, תשתדל לכתוב כמה הודעות או להגיב להודעות ולא יקח יותר מדאי זמן עד שתאושר בהצלחה!

מני 23

New member
אני לא מבין, אורי השתגע...

מי ביקש ממנו לתת כסא גלגלים לרוצח הזה? לדעתי זו חוצפה שאגודה חרדית שאנחנו תורמים לה זה מה שהיא עושה בכסף שלנו, חוצפה.. >>>המשך>>>

מני 23

New member
>>>המשך>>>

בסדר הבנתי, זה היה רק בשביל לנפח קצת את השרשור של מיכוש, אני רואה שהוא פתח הרבה שרשורים היום, אז בשביל למנוע מחנוך להתרגז אני על כמות ההודעות שלו ועל הנושאים אני מעסיק אותו בזה.... וכו..

מני 23

New member
למי כתבת את זה..

הכותרת קצת מזכירה את השם שלי אבל זה לא שמי. ואני חייב להגיד שהשם שלי מגיע מהשם שלי ולא איזה חיקוי לא מוצלח של שמות אחרים. אבל באמת בוקר טוב...

למעלה