שמועות.....

sarasam

New member
שמועות.....

חברה, יש שמועות שהמופע ירד בקרוב, הכשלון גדול לא מצליחים למכור כרטיסים ואנשים לא באים! יש האומרים כי הנושא השיווקי תקוע מישהו יודע יותר?
 

מיכאל1980

New member
לפי מה שאני הבנתי, רק ההופעה בחיפה

בוטלה, והאחרות 'דווקא היו מוצלחום עם אולמות דיי מלאים. לגבי הנושא השיווקי, על זה נכתב בפורום רבות...
 

chany

New member
מי שתרד בקרוב זה

המופע של שרה סם. סם סם סם . והיא תרד בקרוב מהפורומים. דמות פסימית שכמותך.
 

ביליבר

New member
הלו, חני. להרגיע עם העצבים.

חני, ככה מגיבים? "מי שתרד בקרוב זה שרה סם", דמות פסימית"? רק בגלל שהיא פגעה במלכה? למה לאיים? קבלי באהבה. את מקבלת דיווחים מהפורום, שמגן בחירוף נפש על המלכה. כמו בכל דיקטטורה - שר ההסברה אינו מגלה את האמת על הנעשה בחצר המלך. את א-סחאף את מכירה? לידיעתך, וכדאי שתשבי ותנשמי: אין עשן בלי אש. השמועות אינן רחוקות מן המציאות. ואני אומר לך זאת מתוך בדיקה אובייקטיבית של אחד העיתונים הגדולים ביותר במדינה, שעמל על כתבה בנידון. אם את מבקשת לשמוע דברים שערבים לאזנך, השארי כאן. בחממה תהיי מוגנת ובטוחה עד שגם הבועה הזאת תתפוצץ. והיכן הנימוס? קצת דרך ארץ. "עד עלות השחר מתפללת לשלומך שבויה באזיקי פחדים אני שומעת צעדים. הביתה הביתה..."
 
חני צודקת!!!!!!!..............

אנחנו בפורום כולנו אוהבי ירדנה,וזה לא הוגן לפרסם דברים מתוך שמועות. הבייתה,הבייתה, כי עוד לא ניתן כל מה שהובטח לנו מזמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נשיקות לך
ירדנה!
 

chany

New member
ביליבר. אני מאוד מצעטרת שאני עונה

לשרהסם על הפוסטים שלה בצורה כזאת כי גם בפורום האירוויזיון היא מעליבה את ליאור נרקיס כל הזמן ורק לפני יומים היא כותבת כותבת: גילי נתנאל והתוכן: משהו יכול להגיד לי אם גילי נתנאל הומו???????????? זה יפה? מה היא חושבת. דמות פסימית ואובססיבית לדעות השליליות שלה.
 

מיכאל1980

New member
עקב כך, שגם ההופעה בכרמיאל ירדה,

אני כבר לא בטוח, שיהיה מופע בקרית חיים:( אין פרסום בכלל ולא יודע אם אנשים בכלל מודעים לכך שיש מופע. כמה כרטיסים כבר נמכרו? מה עם ההופעה הנוספת בתל אביב - אך המכירות?
 

יניב1

New member
תגידו לי, מה קורה לכם?!

ההתנצחויות האלה לא מתאימות לפורום של ירדנה ארזי. אז מה אם מישהי אמרה משהו שאנחנו לא מקבלים? אם הדברים נכונים או לא נכונים זה לא משנה כרגע. לא צריך לקפוץ. מה אם ירדנה "מסתובבת" כאן ורואה את הכתוב? היא לא צריכה לראות את השטויות האלה. היא יודעת שאנחנו עומדים מאחוריה חרף השמועות / מזימות זדוניות של אנשים מרושעים ושנמצאים כאן כדי לעודד אותה ואת המופע שלה. אז בואו נהיה קצת עם גישה חיובית, בואו נשנה את זה, "בואו וננשום, את החום את התום. ונחיה מיום ליום. ואם יוסיף ליבנו להלום, ואם הדם בחדריו יזרום, בצד הדרך עוד נמצא מקום, קרוב לכאן, קרוב אל החלום" - והחלום יתגשם, חברים. בואו נעודד את ירדנה ונעשה הכל כדי לעזור לה להגשים אותו. שלחו אי מיילים לאנשים, החדירו את אמונתכם, ספרו לחבריכם. ירדנה שוב בתמונה, היא רוקדת - והכי חשוב: לא נעצור, כי המוסיקה נשארת!
 

chany

New member
יניב. אתה צודק מצד אחד

כולם צריכים להיות מאוחדים מאחורי ירדנה המתוקה ולא לריב. אבל ליפעמים מעצבן לשמוע את ההודעות של גברת שרה סם. שבת שלום.
 

sarasam

New member
לא רוצה לריב!

הדבר האחרון שאני רוצה זה לריב או שיעלבו מהתגובות הכל בא מהלב גם אם זה כואב גם אם זה שטותניקי זה אמיתי. לא התכוונתי לפגוע אין לי כוונה כזאת אני פשוט אמיתית ולא צבועה אומרת מה שאני חושבת אני יודעת שלפעמים אני מגזימה וזו מגרעה אצלי, אני אשדל לא להיסחף....
 
למעלה