שמועות......

שמועות......

כידוע אצלנו בקיבוץ נהוג שהילדים חוזרים מבית הספר והולכים לאכול בחדר האוכל. ישנה שם פינה מיוחדת לילדים עם עמדת חלוקת אוכל רק בשבילם. אתמול נפוצה שמועה בקיבוץ כי אחת הילדות רצתה תוספת לאוכל ואחראית חדר האוכל סרבה לתת לה. בכל מה שקשור לילדים הפיוז שלי הוא מאוד קצר, ואני כבר פיתחתי תאוריה שלמה בראש איך אני הולכת ל"הכניס" לאותה האחראית ולהבהיר לה כי חסר לה שזה יקרה עם אחד מילדי.... אז היום ניגשתי לשם בזמן האוכל ובררתי את כל פרטי המקרה.... מסתבר שזה לא היה בדיוק כך... והאחראית לא בדיוק סרבה לתת תוספת.... והילדה גם אינה טלית שכולה תכלת... בקיצור, הרבה פעמים צריך לברר לעומק דברים ולתהות על קנקנו של אותו אחד שמפיץ את השמועות... לפעמים הכוונה אינה לגמרי טהורה....

מוסר השכל.........

1. יש לך פיוז קצר..... 2. צריך לשמוע את שני הצדדים לפני שמסיקים מסקנות. 3. ברגע של קריז....לספור עד עשר...לחשוב ,להרגע ורק אח"כ להביע את עמדתך 4. מה שלומך יקירתי?מופתעת לראות אותי כאן?
נערת הוואי ......שהזדקנה לה בשנה

יקירתי............

אכן מופתעת מאוד לראות אותך כאן.... מזלללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבב

מתוקה שלי....

אצלי איחולי מזל טוב כוללים מתנה....... אבל זה בסדר ....ביום רביעי הבא תוכלי לכפר על עוונותייך

מוסר השכל...

"טוב שמן משם טוב..." חחחחח... אפילו אני מופתע לראות אותך כאן... ואני לא מוזמן ליום רביעי ? נפגשות במקום הרגיל - שאדע איזה שולחן לקחת...
ומזל טוב...

הכל שמועות, היא בקושי 6.5

ואני בכלל שמעתי שנתנו לה ציון שלילי. אבל ממש שלילי - מתחת לאפס.

זה ש.......

השפתיים מציירות את הספרה 0..... זה לא אומר כלום. יקירתי......נסי בפעם הבאה לשפר את בדיחותיך.... את מתקלקלת..... (הגיעו אלי שמועות שאמרו שאני בכאסח עם קרן..... אז כן... אני אוהבת לכסאח לה את הצורה כאן....חחחחחחחחח)

למעלה